Jump to content
Posted
Milli eğitim bakanımız(kafasına puanım kadar taş düşsün) puanları açıkladıklarını basın açıklaması yaparak söyledi. puanlara www.meb.gov.tr den öğrenebiliyormuşuz. öğrendim açıkcası hiçde iç açıcı olmadı...

Çünkü sorular geldiğinde bütün dersaneler puan hesaplayıcısı çıkardılar ve bütün dersanelerde aynı puan yani 408 buldugumda açıkcası sevinmiştim... Fakat bugün öğrendiğimde puanımın TM 371 MF 380 oldugunu öğrendim ve içimden ÖSYM sarkısını göndermek geldi(gerçi daha uzak ama yollayacak şarkı bulamadım)

neyse sözü uzatmak istemiyorum... LGS'ye giren kardeşlerim siz kaç puan yaptınız ^_^

Featured Replies

bende 2 sene önce jasus la beraber tattım aynı acıyı gerci birbirimizi tanımıyoduk ama nese tm 905 fm 927 gibi bişeydi
haha batıkanla msnde aramızda bi konuşma geçti şöyle

-abi çok ii istanbulda 6k falan olmuşsun
-nihaha ewt :D
-türkiye genelinde kaçıncı oldun onu biliyomusn
-32k falan var yaa

:lol: WQW hayatımızın içinde :P

Edited by esperanza

arkadaslar moralinizi fazla bozmayın.. ben fen lisesi bitirdim, öyle fazla bi artısı yoq..
sınavda puana diil de daha çok kaçıncı olduğunuza bakın.. benim yeni sistemle pek alakam yoq ben bildiğimi anlatiim: bizim zamanda bi ark 932 ile 7k oldu. o dereceyle k.maras f.l ye girdi.. okula en son girenin puanı da 899 falandı.932 7k oluosa 899 kaç olurdu siz tahmin edin..o yüzden arkadaslar moralinizi fazla bozmayın.. çalışkan insanların yanında olursanız düz lisede dahi okusanız össde bişiler yaparsınız.. liseler arası pek fark etmio...
aileler fazla baskı yapıodur şimdi. siz moralinizi bozmayın..
[quote name='Holy_Kiss' post='44563' date='Jul 11 2006, 02:52 AM']
arkadaslar moralinizi fazla bozmayın.. ben fen lisesi bitirdim, öyle fazla bi artısı yoq..
sınavda puana diil de daha çok kaçıncı olduğunuza bakın.. benim yeni sistemle pek alakam yoq ben bildiğimi anlatiim: bizim zamanda bi ark 932 ile 7k oldu. o dereceyle k.maras f.l ye girdi.. okula en son girenin puanı da 899 falandı.932 7k oluosa 899 kaç olurdu siz tahmin edin..o yüzden arkadaslar moralinizi fazla bozmayın.. çalışkan insanların yanında olursanız düz lisede dahi okusanız össde bişiler yaparsınız.. liseler arası pek fark etmio...
aileler fazla baskı yapıodur şimdi. siz moralinizi bozmayın..
[/quote]

abi şu var

ben fenlisesini bu sene bitirdim allahtan orda okudum diyorum

çünkü çoğu lise kavga küfür sigara alkol uyuşturucu vs. işlerle dolu sanki yaptığı şey erkeklikmiş gibi bunu herkese yayıyorlar bırak erkekleri, kızlarda artık bu lanet işlerin içinde

[quote name='blacksilver' post='44478' date='Jul 10 2006, 08:11 PM']
ben de 3 yıl önce girmiştim lgs ye. o zamanlar hayallerim wardı. GS lisesini kazanacaktım. öğretmenlerim karşıma geçip "sen sabahtan akşama kadar diablo kasarak Atatürk lisesini bile kazanamazsın" dediler. ama ben yılmadım diablo kasmaya devam ettim. sınawdan birgün önce bavulumu toplamıştım. sınavdan sonra boşalttım tabi bavulumu alakam olmadı GS lisesiyle. 930 TM puanı almışım 950 istiyodu o zamanlar GS lisesi. yedeklerden bile giremezdim yani. tüm dünyam kararmıştı. ne günlerdi be B)
[/quote]

sende benim kafadaymışın black :) oyunu bırakıp çalışsak 1. liğe oynayacaz :)

Edited by YuquaiLon

[quote name='YuquaiLon' post='44565' date='Jul 11 2006, 02:59 AM']
çünkü çoğu lise kavga küfür sigara alkol uyuşturucu vs. işlerle dolu sanki yaptığı şey erkeklikmiş gibi bunu herkese yayıyorlar bırak erkekleri, kızlarda artık bu lanet işlerin içinde
[/quote]

Ah ah kendi lisem geldi aklima her cuma ya polis yada ambulans gelirdi cikisa ne gunlerdi be heyt bak iclendim simdi sabah sabah. (şemikler Lisesi mezunuyumdur ben :) )
  • 6 months later...
[quote name='esperanza' post='44469' date='Jul 10 2006, 18:36 PM']
oh be 3 yıl sonra OKS kalkıyomuş biz yaşayamadık küçük kardeşlerimiz o rahatlık duygusunu yaşasınlar bari

3 sene içidne şu öss meledini de kaldırsalarda bizde rahatlasak :D
[/quote]

konu eski olsa da yazmak istedim bu hiç iyi bişey değil kaldırılması bence Astradamos' un yazısı bende öyle düşünüyorum :)

[quote]Arkadaşlar 2009 yılında oks sınavnın kaldırılacağı açıklanmış.. Anadolu(ve önünde anadolu ibaresi bulunan ) her liseye girmek artık sınavsız olacak, karne notuna göre degerlendirilecek. Bu ne demek? İyi okullardan çıkmış (dolayısıyla zor okul, yani karne notunda düşük not alma olasılıgı fazla) öğrenciler açıkta kalacak(kaldırılacak!) ve kıytırık okullardan ordan burdan gelenler liselere dolusacak.. Biraz düşünün .. Konusmayan düsünmeyen , daha ''koyun'' bir üniversite anlayışının hazırlıkları bunlar...[/quote]

[quote name='blacksilver' post='44478' date='Jul 10 2006, 19:11 PM']
ben de 3 yıl önce girmiştim lgs ye. o zamanlar hayallerim wardı. GS lisesini kazanacaktım. öğretmenlerim karşıma geçip "sen sabahtan akşama kadar diablo kasarak Atatürk lisesini bile kazanamazsın" dediler. ama ben yılmadım diablo kasmaya devam ettim. sınawdan birgün önce bavulumu toplamıştım. sınavdan sonra boşalttım tabi bavulumu alakam olmadı GS lisesiyle. 930 TM puanı almışım 950 istiyodu o zamanlar GS lisesi. yedeklerden bile giremezdim yani. tüm dünyam kararmıştı. ne günlerdi be B)
[/quote]
o senin aldığın puan şimdi 500/420 gibi birşey ediyor sana 1000 verseler astarını istersin :P İzmir de en iyi yerlere girilir :D

benim puanım dershane hesaplamalarında 395 çıktı ama 350 aldım bu arada herkeste böyle bir düşme yaşandı ama herkeste olduğu için bi farkı olmadı :blink: