Jump to content
Posted
Dün benim doğumgünümdü haydin arkadaşlar elbirliği ile kutlayın dün kü doğumgünümü :D :rolleyes: :rolleyes:

Featured Replies

haha mego manyak... awuhwuawha...

gecmis dogum gunun kutlu olsun...

Edited by Sentinel

• Author
Kutlayın kutlayın egolarımı tatmin ediyorum :D Mutlu yıllar banaaaa Mutlu yıllar bannnaaaaa lay lay lay..
Abi şöyle 1 hahfta fln erkenden söyleseydin yaa :) bi kutlama süpriz fln yapardık ;)

Nice mutlu senelere sevdiklerin ile...

Saygılar Nam-ı diyar Utku...
iYİKİ NE DOGDUN...
mutlu yıllar sana..
mutlu yılllaaaaaarrrrr sanaaaaaaaa
Mutlu yıllar sana ....
[size=4][b][font="Book Antiqua"][color="#CC0000"]Iyi ki[/color][/font][/b][/size] [b][font="Tahoma"][size=3][color="#3366FF"]Dogdun[/color][/size][/font][/b] [size=2][b][i][font="Century Gothic"][color="#FF9900"]Kanka[/color][/font][/i][/b] [/size]

[size=5][color="#CC33CC"][font="Franklin Gothic Medium"][b][u]İyi ki [color="#9999FF"]Varsın[/color][/u][/b][/font][/color][/size]

Edit : Kanka bir kıl daha ağardı heheheheheh

Edited by Blackpoison

• Author
[quote name='Jah'rakal' post='44424' date='Jul 10 2006, 05:48 PM']
iyi ki dogdun orcolog..yaş kaç oldu? Thrall'ı tahttan indirip seni oturtuverelim :)
[/quote]

26 Elhamdulillah ;) Thrall'ın tahtı hımmm güzel fikir bir düşünelim kurmaylarımı toplayayım ben az müsade bana :rolleyes:
doğum günün kutlu olsun :)

perşembe günü de benim dpoğum günüm ben önceden de söyledim artık kutlarsınız :P
Doğum günün kutlu olsun ufuk abi :) Nice mutlu yıllara :D
zuahuahua :D sÜper bi giriş tam benlik :D İyiki doğdun :D
[quote name='Orcolog' post='44402' date='Jul 10 2006, 05:03 PM']
Dün benim doğumgünümdü haydin arkadaşlar elbirliği ile kutlayın dün kü doğumgünümü
[/quote]

:lol: Alemsin Ufuk abi ne diyeyim :D Kutlu olsun doğumgünün bare... :D
çocuğum madem doğum günündü niye gelip el öpmedin harçlık falan verirdim :D
nice mutlu yıllara

umarım bugun bol bol eğlenırsın :)

Edited by sparkles

iyikine dogdun patron mutlu yıllar sana :)
geçmiş doğum günün ku[color="#FF0000"][b]r[/b][/color]tlu olsun :P

Edited by ozkaner