Jump to content
Posted
Girdiğim bir tabir sitesinde anasayfada gördüğüm yazı aynen şöyle... :lol:

[b]Ben rüyamda sevgilimin bir bebeği olduğunu gördüm kucağımda seviyordum. Onun ve benim ailemde bebeği kucaklarına aldılar ve sevdiler.

Bu rüyamı sevgilimle evleneceğiz ve mutlu bir yuvamız olacak diye tabir ettim. Tam 2 yıl beni terkeden başkasına giden birini gelecek, bana dönecek ve mutlu bir yuva kuracağız diye bekledim.

İki yıl sonra rüyamı Tabirci.Com'a analiz ettirdim. Anladım ki iki yıllık üzüntülü ve sıkıntılı günlerime işaret ediyormuş. Sevgilim bana dönecek diye evlenme tekliflerini dikkate almamıştım.

Rüyamı kendim tabir etmekle büyük hata etmişim.[/b]

Featured Replies

[quote name='Lynkeus' post='44599' date='Jul 11 2006, 11:53 AM']
The person you have called...
[/quote]
Artıstlığe gerek yok Eray bey <_<
bende geçen gün bi kavgada boğazımdan kesilerek öldüğümü gördüm , ciddiyim bakın ya bunu tabiri neki ? böle bi kavgaya karışıyom tekme tokat derken adamın biri geliyo hiç farkettirmeden kesiyo boğazımdan aynen olay bu :D Çokmu korku filmi izliyom ne :D
[quote name='CarpathiA' post='44633' date='Jul 11 2006, 02:57 PM']
bende geçen gün bi kavgada boğazımdan kesilerek öldüğümü gördüm , ciddiyim bakın ya bunu tabiri neki ? böle bi kavgaya karışıyom tekme tokat derken adamın biri geliyo hiç farkettirmeden kesiyo boğazımdan aynen olay bu :D Çokmu korku filmi izliyom ne :D
[/quote]
cidden ibret verici bi olay ya ben rüyamda olsa bile dayanamam catıdan düstügümü ii hatırlom ama ruyamda :)
Öldüysen gerek yok.Ölmeseydin olabilirdi belki ama öldüğüne göre bi amacı kalmadı rüyanın :P

Böyle derken bende bu aralar rüyamda hep iki arkadaşıma ulaştırmam gereken bir zarf görüyorum.Sarı renkli üzerinde isimleri yazıyor.İki gece oldu aynı rüya :S
Hurafe bunlar kardeşim :P rüyalarımın bir çoğuna inanmam hemn hemn hepsine :) ancak benim gerçekten ilgimi çekerse -ki ihtimali düşük bir oranan :P -
sen arkadaşına bi mail gönderceksin bak ben yapıım bunu tabirini manyak tabir yaparım :D
''googleda yapılan hızlı bi araştırmadan sonra tabir sitelerindeki yazıları okudu daha sonra komşular evden acaip sesler geldiğini duydu Bekcett'tan hala haber alınamıyor''

Edited by Beckett

her an evi su basabilir demek oluyor bu yeni ayrıldıgın sevgilini gormek
ya ben bundan 5-6 sene önce bi rüya görmüştüm hala hatırlarım...

bi şehirdeyiz ortalıkta kaos heryerde cesetler falan..ama belediye artık cesetleri toplama zahmetinden vazgeçmiş, silindirle üstünden geçerek cesetleri betona yapıştırıyor kagıt gibi..sonra bi adam fırlıyor ve yanımdaki arkadaşımın bogazına bıcagı dayıyor ben uyanıyorum..

ertesi gün rüyanın devamında aynı mekanda arkamı bi dönüyorum, arkadaşımın başı yerde duruyor..çok etkilenmiştim yav :(

Edited by Jah'rakal

hmm bu ruya yarın yagmur yagacagı ve evinin catısının su akıtıp evin su basmasına sebep olacagını belirtiyor guzel evladım :P
sana kalsa her rüyada su bascak ultor ya :D su bascak rüyalar var basmıcak rüyalar var ayırt etmek lazım ;)
tamam peki bi dahakine farklı birsey bulurum :)
jahrakal o değil de rüyanın devamını mı görüosun :D
to be continued...
eh be en heyecanlı yerinde bitti :P

ama sende yaz istersen bi yere gerçi 2 yıl olmuş