Jump to content
Posted
Benim nickim bildiğiniz çizgi karakter tenten.Ark.larımın zayıf olan vücudum ve saç yapım yüzünden(artık değil biraz uzadı saçlarım :) )beni tentene benzetmeleri üzerine bu nicki kullanmaya başladım.

Evet sıra sizlerde.... :)
  • Replies 53
  • Views 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Sanki böyle bi konu açılmıştı ama neyse.Benim nick Forgotten Realms (Unutulmuş Diyarlar) kitaplarındaki meşhur kara elf Drizzt Do'Urden den gelmekte.Bilmeyen yoktur heralde :)

Saygılar...
Adım Utku bi oynama ile Utqu oldu :) gerçi Utgu diende var da neyse ama Utku :P
forumdakı nickimi ben yazmadım ama oyundakı nickim yani sangreal eski dilde soylu kan anlamına geliyor..

Eski nickim Nash ise tabiki taptıgım insan John Nash den geliyor..

Edited by axiwellet

[quote name='TenTen' post='44903' date='Jul 12 2006, 03:02 PM']
Benim nickim bildiğiniz çizgi karakter tenten.Ark.larımın zayıf olan vücudum ve saç yapım yüzünden(artık değil biraz uzadı saçlarım :) )beni tentene benzetmeleri üzerine bu nicki kullanmaya başladım.

Evet sıra sizlerde.... :)
[/quote]
tenten e gercekten benzio yahu bildiginiz tenten
bnm nick in anlamı romandan alıntı Dr.faustus ilim icin ruhunu seytana satan bir karakter :)
calypso= mitolojiden sessizlik tanrıçası. (vakti zamanında Odysseus'u adasında hapsetmiş.) söz gümüşse, sükut altındır :)
benim nickim oyunda ve her yerde doomguard kıyamet bekçisi anlamına geliyor bazı kişiler köpek bekçisi olarak yorumladı ben onlara cevabı verdim ama yani :D euheuheuhe ço kfena rezil ettim :D neyse en sevdiğim oyunlardan biri olan doomdan ve wowdaki doomguardlardan gelio doomla ilgili herşeye bayılıyorum iyiki insanlar bana kısaca doom diyor o biled çok hoşuma gidiyor bence kıyamet çok efsanevi bişi bayılıyorum tapıyorum nickime :lol: :lol:
[quote name='DoomGuard' post='44965' date='Jul 12 2006, 05:41 PM']
benim nickim oyunda ve her yerde doomguard kıyamet bekçisi anlamına geliyor bazı kişiler köpek bekçisi olarak yorumladı ben onlara cevabı verdim ama yani :D euheuheuhe ço kfena rezil ettim :D neyse en sevdiğim oyunlardan biri olan doomdan ve wowdaki doomguardlardan gelio doomla ilgili herşeye bayılıyorum iyiki insanlar bana kısaca doom diyor o biled çok hoşuma gidiyor bence kıyamet çok efsanevi bişi bayılıyorum tapıyorum nickime :lol:
[/quote]
Tek taptığın tek yaratan Allah(c.c.) olsun ;)

Saygılar Nam-ı diyar Utku...
yuh lan çok seviom manasında dedik :D :lol: :lol: ALLAH'a tapıoz herhalde ayıpsın...
[font="Verdana"][size=1] Tidus = Final Fantasy nin 10. oyununda başroldeki karakter. Tidus, Zanarkand adlı bir şehirde Yükselmeye başlıyan bir Blitzzball* oyuncusu ve çok başarılı. Tidus, Blitzzball Final maçında iken aniden şehrine "Sin" adlı yaratığın saldırmasıyla Spira adlı bir dünyada kendisini buluyor ve orada hayatının aşkı olan "Yuna"' yı buluyor. Yuna ise Kendini Summoner lığa adamış bir güzeller güzeli kız :) tidus, yuna ve ekibi "Sin" i yok etmeye çalışıyorlar vs.. vs.. vs.

*Blitzball = bölem yarı futbol, yarı su futbolu, yarı kartopu savaşı gibi bir oyun karışık ve mükkemmel atletik çalışmalar sergilemeniz gereken bir oyun
[color="#dd460a"]
Tidus karakterini yaratan Square enix / Tetsuya Nomura[/color]
[b][url="http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e3/Tidus_artwork.jpg/341px-Tidus_artwork.jpg"]Tidus' un Resmi[/url][/b][/size][/font]

Buda oyunun ilk videosu "sin" nin Zanarkand a saldırmadan bir önceki sahnesi (tidus blitzz oynarken)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=Zi8VMcFsnhg"]http://www.youtube.com/watch?v=Zi8VMcFsnhg[/url]

Edited by Tidus

Ultor latince bir kelime ingilizcesi avenger ingilizce bilmeyenler icin de intikam alan denebilir :)
ayrıca roman savas tanrısı Mars'ın ünvanıdır

Edited by Ultor

bloodassassin: tamamen ıngılızce bır kelıme obeı olup turkce karslıığı kan suikastçisi demektır...

ragnorak oyunu ıle hayran kaldıım assassinler oyunlardakı en buyuk ıdolumdur.. WQW da bole bı char olmaması benı cok sasırtırken assassin ler cok ıyı anlatan rogue lar en gozde charım dır... saygılar
Forum ve bu tip platformlarda ve WQW dışındaki online oynadığım oyunlarda 5 senedir kullandığım nickim,

Carpathia = Carpathia daha bu senelerde batığı bulunan tarihi bir geminin ismidir.bu gemi genellikle titanicten kurtulanları new yorka kadar götüren gemi olarak tanınır.lüks ve zamanının en büyük gemilerinden biridir. Ayrıca Carpathia romanyanın ve o bölge ülkelerinin en büyük sıra dağlarına verilen isimdir "Dağlık Carpathia"

Oyunda(sadece wowda) kullandığım nick ,

Zaris=Taşla yapılan kuyu anlamına geliyor.Benim için değeri WQW aleminde herkesin bu isimle tanıması keza ilk günden beri wt deyim her charımın adını zaris koydum bu sebeple önemi var benim içim ;)

Bu kadar ayrıca artık nickimi yenilemeyi düşünüyorum "Yeum-Jang" ismi ile nasıl isim sizce değişiyimmi hehe :D
Bende bu nick i yaklaşık 4 senedir tüm oyunlarımda kullandım hala kullanıyorum.

Anlamı zaten açık bLueFire=MaviAteş

Fenerbahçelili deilim yanlış anlaşılmasın plz.(sonuna kadar GS)
[quote name='ggoker' post='45020' date='Jul 12 2006, 09:24 PM']
ggoker: gokhan goker

Bodi:kısa bucur celımsız gıbım bısı ama coksevdıgım bır arkadasımın lakabıydı :)
[/quote]

yıldız futbolcu bodi :)
forumda ki nick'im arkadaşlar arasındaki bi espriden geliyor :D
oyundaki nick im ise küçükken sevdiğim bir çizgi filmde olan bi karakter'e verlen takma addı:akrobat... e bende biraz garip olsun diye QW ekledim aQWkrobat oldu :D aslında resden önce buydu diye yine koydum ama şimdi pişman oldum... millet beni (afedersiniz) aq diye çağırıyor :D
[quote name='honormania' post='45036' date='Jul 12 2006, 10:26 PM']
forumda ki nick'im arkadaşlar arasındaki bi espriden geliyor :D
oyundaki nick im ise küçükken sevdiğim bir çizgi filmde olan bi karakter'e verlen takma addı:akrobat... e bende biraz garip olsun diye QW ekledim aQWkrobat oldu :D aslında resden önce buydu diye yine koydum ama şimdi pişman oldum... millet beni (afedersiniz) aq diye çağırıyor :D
[/quote]

süvarinin arkadaşı akrobattan bahsedioruz dimi :D nascar racers...