Jump to content
Posted
Benim nickim bildiğiniz çizgi karakter tenten.Ark.larımın zayıf olan vücudum ve saç yapım yüzünden(artık değil biraz uzadı saçlarım :) )beni tentene benzetmeleri üzerine bu nicki kullanmaya başladım.

Evet sıra sizlerde.... :)
  • Replies 53
  • Views 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

valla bir manası yok orcsultan işte (özelliği serverdaki ilk hatun orc olmasıı)(bir nevi marka yani)
raskolnikov suc ve ceza daki ana kahramanın ismii
[quote name='nosferatu' post='45034' date='Jul 12 2006, 10:12 PM']
yıldız futbolcu bodi :)
[/quote]
body ekrem olmasın o :lol:
resmiyette gecersin olan anlamına geliyor benim nick...
[quote name='informal' post='45053' date='Jul 12 2006, 11:51 PM']
resmiyette gecersin olan anlamına geliyor benim nick...
[/quote]
yok seninkinin tam anlamı gayri-resmi oluyor :)
[quote name='honormania' post='45036' date='Jul 12 2006, 10:26 PM']
forumda ki nick'im arkadaşlar arasındaki bi espriden geliyor :D
oyundaki nick im ise küçükken sevdiğim bir çizgi filmde olan bi karakter'e verlen takma addı:akrobat... e bende biraz garip olsun diye QW ekledim aQWkrobat oldu :D aslında resden önce buydu diye yine koydum ama şimdi pişman oldum... millet beni (afedersiniz) aq diye çağırıyor :D
[/quote]
aq ha :lol:

[quote name='Ultor' post='45054' date='Jul 12 2006, 11:53 PM']
[/quote]
dogrudur tam anlamı gayriresmi oluyor... ;)
8 yıldır kullanıyorum bu nicki 80 yıl daha kullanacağım :) kelime olarak direk bir anlamı yok ancak lise çağlarımda bu nicki seçerken bu kelime bana Elektriği kontrol edebilen kişiyi çağrıştırıyordu (gerçi hala öyle :) ) Elektronik hayatımın mesleğiydi taki baldızı bilgisayarla tanışana kadar, sonra baktım baldız baldan tatlı bende boşadım eskisini aldım yenisini :)
ölümsüz yaşam için diriliş tanrısı, kural koyucu, koruyucu, ölülerin yargıcı ve ölünün prototipi olmuştur (ölü, tarihte “osiris” olarak görülürdü). lahitinin bulunduğu yer, abidos’ta kültünün oluştuğu yerdir. osiris, nut ve geb’in ilk çocuğuyduç. set, nephthys ve isis’in kardeşiydi, aynı zamanda isis’in kocasıydı. horus, isis'ten oğluydu. bir hikâyeye göre nephthys, isis gibi davranmış ve osiris’i baştan çıkararak anubis’i doğurmuş.

osiris başka erkeklerin dünyasının kural koyucusu olmuş ve ra gökyüzüne kural koymak için dünyayı bıraktığında kardeşi set, osiris’i öldürdü. isis’in sihri sayesinde tekrar yaşama döndü. ilk ölen yaşayan canlı olduğu için sonraları ölülerin lordu oldu. oğlu horus, onun ölümünün öcünü aldı. set’i yenmişti ve onu batı mısır’ın çölüne (sahra) gönderildi.

tüm mısır tarihi boyunca dualar ve büyüler osiris’e yöneltilmişti, onu kutsama ve kendisinin kural koyduğu öbür dünyaya girmesi umulmuştu ama orta krallık süresinde popularitesi arttı. 18. sülale döneminde mısır’da en çok tapılan tanrı olmuştu. osiris’in popularitesi, mısır tarihinin en son evrelerine kadar dayanmaktadır. mısır’ı fetheden roma imparatorlarında bile halâ onun etkisi görülüyormuş. firavun kıyafetlerini giyerek ona tapınaklarda adak adıyorlarmış.

işte böyle bişe :D
Adım alican bende böle düz alican yazmıyım deişiklik olsun die böle kendi çapımda bi komiklik yapıyım dedim ama tutmadı :(
Lynkeus : Arganaut'lardan biri Messenia kralı Aphareus'un oğlu. Gözleri rontgen ışığından daha kuvvetliydi ve herşeyi görürdü.Sadece evlerin duvarların arkasını değil gökleri, yerin altında Aidoneus'un(Hades) diyarını (sanırım burası cehennem oluyor :) ) izleyebilirdi...

Evde bulduğum mitoloji kitabını karıştırken bu isme rastladım. Hoşuma gitti :)
[quote name='Jasus' post='45050' date='Jul 12 2006, 11:44 PM']
body ekrem olmasın o :lol:
[/quote]
yok bu başka bodi. güzel insan bodi.
Sonic ilk bitirdiğim oyundu..Bide biraz hızlı koşarım ben o yüzden arkadaşlarım da sonic derdi eskiden..Benimde küçükken en sevdiğim çizgifilm sonic olunca nickiminde sonic olması kaçınılmaz oldu.. :)
''Henüz o veremi kapmadan önce stormwinden çıkıp dolaşırken her tarafı kasıp kavurmaya başlayan vereme yakalandığımı eğer arşivler yazsaydı ve ben onları hem bulup hem de dillerini anlayabilseydim şu anda size daha iyi bir bilgi verebilirdim ama tek bildiğim bu veremi kapan asillerden biri olduğum için bir sanitariuma kapatıldığm...
Gözlerimi açıyorum her yer biraz bulanık mı ne sahi burası neresi ben kimim? her taraf neden karanlık ve fazla toprak var... Ben kimim etrafıma bakınıyorum ve üzerimdeki gömleğe bakıyorum cebinin üstünde;
sanitarium yazıyor adım bu olmalı galiba evet ben sanitarium'um...''
Bu WQW için ismime uydurduğum rp kılıfı...
Bir de gerçek bi kaç anlamı daha var onları da yazıyım..
-İlk oynadığım (tek kelime ingilizce bilmeden ve bayağı küçükken) oyunlardan biriydi sanitarium ve ordaki adam beni bayağı etkilemişti bulmacaları çözmeye çalışırken üst kattaki abiden aldığım sözlüğü bayağı karıştırmıştım ama konuyu az çok anlasam da büyük bi yanlışlık yapıp adamın adının da sanitarium olduğunu sanmıştım ve yaklaşık 6 senedir sanitarium'u o yüzden kullanıyorum...
-Lisedeki kompozisyonlarımın altına written by sanitarium yazınca Edebiyat Hocası neden sanitarium deyince bunu da size kompozisyonla açıklayım diyip bir hafta boyunca felsefi düşüncelere boğulup sonunda yazdığım şeyin özetinde ise sürekli sorun çıkaran bir dünyada hastalıklı ruhların dolaştığı bir dünyada kendimi insanların bu hastalıklarını (zihinsel hastalıklarını) düzeltmeye çalışmalıyım demiştim...
İşte benim çok uzun süredir kullandğım sanitarium'un benim için anlamı...
Gerçi bi çok kişi Metallica - Sanitarium'dan (güzel parçadır) mı geliyor diyor ama onunla benim ismimi koyma sebeplerimin hiç bir alakası yok analayacağınız üzere....
Ha bir de ikinci char olarak oynadığım excalibur ise benle alakalı değil 18 yaşından küçüklere acc verilmediği sırada kardeşim de oynamak isteyince benim acc'den açmıştı onu ve 40lvl yapmıştı bıraktı ben de devam ediyorum arada sırada yani o isim ona ait...
[quote name='Ultor' post='45054' date='Jul 12 2006, 11:53 PM']
[/quote]

+1 cunku formal resı informal da zıttı (olumsuzu) olarak bılıorum.... :D
Beckett;Vampire the Bloodlines 2;Masquerade adlı oyundaki en önemli karakterlerden biri ayrıca Vampire dünyasında önemli bi yere sahip arkeolog

Flint;Dragonlance kitabındaki huysuz cüce Tanis YArımelfin(tanthalas) en iyi dostu ikinci kitapta öldü ama anısı hala kalbimizde

Hyperion;Ünlü yunan tanrısı,
benim nick im hiçbir yerden gelmiyor :unsure: böyle char a nick koycaktım dedim güzel bişey olsun 10-15 denemeden sonra buldu8m Isandor diye :) güzel oldu sevdim sonuna kadar bu nick le devam ederim

oyundaki Nick te Drek'thar Thrall ın hocası frostwolf clan ın shaman ı biraz kopyala yapıştır gibi oldu :P

Oyundaki diyer Nick im Aendeline buda Isandor gibi char açarken ne yapiyim diye aranıyordum. güzel bi kadın char ismi oldu bunuda kullanırım

yani benimn asıl nicklerim hiçbiryerden gelmiyor :)

Edited by IsAnd0r

benimki cambaz 4 sene kadar eskiden kalma internet cafede counter strike oynadıım günlerdi oyunda pek kursun yemezdim hareketlerimden dolayı hele her gorduum yere zıplamam bigün şiveli konusan bi ark saolsun kahkaya boğdu bizi cucua bak leyn cambaz oldu cıktı gari dedi öle kaldı
zamanında nick nick nick nick nick.... diye dolanırdım nasıl olsa nick güzel olurmu diye ..rüyamda nick yemekte nick dışarda nick hep aklımda nick vardı :D

arkadaş bi site verdi dedi al burdan nick randomizer var yaptım 100-200 yok uygun deil arada çıkanlar oldu ama pek sarmadı... en sonunda DequaiLon buldum... yok olmayacak en iyisi ben ismimide ekliyim bi şekilde.. yaptık De yi Yu ... oldu YuquaiLon çokta şekil oldu :D... kısaltmasıda güzel hatta okulda arkadaşlar Yuqu, Yuq diye çağırmaya başlamıştı.. düz okunuşu derseniz ben bile doğru düzgün okuyamıyorum :D... bi ara yıkılın diye okurdu arkadaşlar :D... bi arada öğrendimki japoncada yuqu erkek ismiymiş...

Edited by YuquaiLon

oyunda kullandığım iki tane nick var

1. brzdm ( aynı anda forum nickimdir ) : adım ve soyadımı içeren harflerden oluşmaktadır

2. Willfull : onuda yanımda duran Redhouse sözlüğünün W kısmısını açıp buldum. inatçı demekmiş. öle bişe işte
oyundaki ismim
DemonHunter = bilgisayarımda masaüstü görüntüsü illidan resmi var onun altında demonhunter yazıyodu ordan gördüm :D
valla ben dusundum tasındım ne koyayım dıe sonunda salladım ama guzel oldu :)

Edited by Ýsildor

herkes yazıktan soora bi birinci seçilsin değişik klasmanlarda :D

ör: mitoloji nicklerinde 1. sırayı Osiris aldı :D
kafadan sallayanlarda 1. sırayı .....

gibi nası fikir :P
Benim nickim TRKZ bir cok acilimi var en sewdiim TüRKüZ Ama her sey cıkıo aklım da olan yaklasik 5 tane var :)