Jump to content
Posted
eskiden takıldığımız bi site vardı. orada muhabbet falan soru cevap şeklindeydi. biri intihar mektubu istedi. buyrun bir örnek. hemen yazayım sizde bu şekil bi mektup yzabilirseniz örneğeni beklerim. ama gerçekten yazacaksanız bundan farklı olsun. hadi klavyenize kuvvet B)

.........................

evet arkadaşlar burada bir mektup olması gerekiyordu. ancak daha yorumların ilk defa gelmesiyle sinirlerimin alt üst olması bir oldu. anladımki bazı şeyleri haketmeyen kişiler var aramızda. benim burada olması gereken yazıyı buraya koyma amacım o yazının sadece edebi bir çalışma olması idi. ancak yine cıvıtık şeyler geldi. forumdan tekrar ceza alabilirim. ki bunu göze alarak yazıyı buradan kaldırıyorum. ama yazıyı göremeyipte okumak isteyen olursa bana özel mesaj atsın ona ulaştırırım. yazıyı kaldırdığım için okuyamayanlar kusura bakmasın lütfen. dediğim isterseniz özel mesaj atın......

Edited by brzdm

Featured Replies

• Author
[quote name='Invul' post='45244' date='Jul 13 2006, 02:26 PM']
güzel :)
ama oyun sohbetiyle ne alakası vardı :P
[/quote]
sosyal bölüme yazmak istedim ama istersen bi de sen dene
[quote]serin rüzgarlara ihtiyacunuz olduğu zaman, şakaklarınızdan yüzünüze doğru inen teri silen rüzgarlara, sizin için estireceğim...söz veriyorum...hoşçakalın...[/quote]
Burayı okudum şakaklarımdan ter indi O.o

Süperdi saol..
abi nası sapık bi zihniyet intihar mektubu ister ya bide örnekleri bekliorm felan demişsin kendinize gelin gidin başka şeyler yazın niye intihar mektubu yazıonuz yaw

abi nası sapık bi zihniyet intihar mektubu ister ya bide örnekleri bekliorm felan demişsin kendinize gelin gidin başka şeyler yazın niye intihar mektubu yazıonuz yaw
sadece paylasmak istemıs.. ve burda yapılan edebiyat.. (lisederkı o dandık edebiyat derslerinden değil) .. biraz saygı duyun..
psikopat mısınız :D

son cümleyi okurken içinden derin bi nefes aldım heyecan yaptı :D

Edited by YuquaiLon

• Author
[quote name='Beckett' post='45257' date='Jul 13 2006, 02:48 PM']
[/quote]
her şeye çok önyargılımı yaklaşırsın. bu gerçek bir intihar mektubu deil. sadece edebi amaçla yazılmış bir çalışma

[quote name='axiwellet' post='45271' date='Jul 13 2006, 02:58 PM']
-Bu da benden bir yazı.. Benim için çok önemli ve o insanın karanlık zamanlarda ufacık bir ışığa muhtac oldugum anlardan birinde yazmıstım.. Sebebini arkadaslarım biliyorlar.. -
[/quote]
bende olsam aynı durumda olurdum. meraklanma yalnız deilsin bu konuda
Abi siz intihar mektubu yazadurun bende size fatiha okuyayım ;) :)
[quote]Abi siz intihar mektubu yazadurun bende size fatiha okuyayım [/quote]

aewuehuaheuameuaheuaheuhuaehaueh...
[quote]sadece paylasmak istemıs.. ve burda yapılan edebiyat.. (lisederkı o dandık edebiyat derslerinden değil) .. biraz saygı duyun..[/quote]
-okuyamadım ama biraz sert çıkmışsınız. :(
Yuh be kardeşim bu kadar da sataşılmazki bi adama cevap yazmak zorunda değilsiniz madem hoşuna gitmedi cevap vermeeee allaa allaaaa
adam yazmış yazısını paylaşmış elimden gelse yazı yazma yeteneğim olsa güzel bir yazı yazarım bende buraya, adam paylaşmış sevdiysen hoşuna gittiyse eyw saol güzelmiş de geç git illa moral bozmık mı sizin amacınız?? çok meraklardayım.... <_<

Edited by utqu

• Author
[quote name='mysterious' post='45335' date='Jul 13 2006, 05:33 PM']
-okuyamadım ama biraz sert çıkmışsınız. :(
[/quote]
kimse kimseye sert çıkmadı. zamanında okuyanlar görmüşlerdir Sangréal da bir yazı ekledi ve aynı anda kaldırdık yazıları. sadece gereken cevapları verdik. kesin konuşup tekrarlıyorum sadece gereken cevapları verdik.

utqu sanada teşekkür ederim ama kendini yorma güzel kardeşim. bazı insanlara değmez.....
  • Author
kaldırmayı ben istemedim. onu dalga geçenlere ve daha konuyu anlayamadan önyargıyla yaklaşıp aklına ne geldiyse yazanlara soracaksın.
kim ne yaparsa yapsın kurunun yanında yaşları da yakmışsın bana pm atsana ben okuyayım :D
  • Author
meraklanma böle bişe söz konusu deil. o yazıyı kaldırmama sebep olanalara birşeyler söylemk isterdim ancak bunları yazzarken bile tereddütteyim. acaba yine bunların altından birşey bulurlarmı diye

neyse boşver bunları pm olarak attım sana ama lütfen burada yayınlama
Anne ben öldüm.. :D edebi niteliği çok yüksek ama.. :P

Edited by SONIC

[quote name='SONIC' post='45526' date='Jul 14 2006, 06:52 AM']
[/quote]

Yorumsuz..
[quote name='axiwellet' post='45530' date='Jul 14 2006, 08:50 AM']
Yorumsuz..
[/quote]

Nesi yorumsuz?.. ;)
[quote name='SONIC' post='45532' date='Jul 14 2006, 08:54 AM']
Nesi yorumsuz?.. ;)
[/quote]
Yorumlanmaya değmez yani yazdığın yazı! ;)
Herkes edebi bir çalışma yapabilir bu edebiyatın istenilen şeklinde olabilir arkadasımızın paylastıgı yazıyı göremedim ama yine de okumak isterim. Sonucta kimseye " öl " yada " intahar edeceksin " demiyor ve kimsenin de böyle anlamasına bir sebep yok zaten ama konu biraz fazla abartılmış o yazıyı bana da pm olarak yollarsanız sevinirim.

Tesekkürler
[quote name='SONIC' post='45526' date='Jul 14 2006, 06:52 AM']
[/quote]
<_<

[quote]Herkes edebi bir çalışma yapabilir bu edebiyatın istenilen şeklinde olabilir arkadasımızın paylastıgı yazıyı göremedim ama yine de okumak isterim. Sonucta kimseye " öl " yada " intahar edeceksin " demiyor ve kimsenin de böyle anlamasına bir sebep yok zaten ama konu biraz fazla abartılmış o yazıyı bana da pm olarak yollarsanız sevinirim.

Tesekkürler[/quote]

Senin gibilerinden sayılı kaldı kendine su kattırma saf ol aynı böyle ;)

Edited by utqu

[quote name='utqu' post='45551' date='Jul 14 2006, 10:13 AM']
<_<
[/quote]

Neden bu kadar büyüttünüz anlamıyorum..Baktım topicin genelini tartışma kaplamış bende biraz yumuşatmak istedim ama bunu anlamanızı beklemiodum zaten..Neyse bi daha post atmıcam bu topic'e tartışmak istemiyorum.. ;)

Edited by SONIC