Jump to content
Posted
eskiden takıldığımız bi site vardı. orada muhabbet falan soru cevap şeklindeydi. biri intihar mektubu istedi. buyrun bir örnek. hemen yazayım sizde bu şekil bi mektup yzabilirseniz örneğeni beklerim. ama gerçekten yazacaksanız bundan farklı olsun. hadi klavyenize kuvvet B)

.........................

evet arkadaşlar burada bir mektup olması gerekiyordu. ancak daha yorumların ilk defa gelmesiyle sinirlerimin alt üst olması bir oldu. anladımki bazı şeyleri haketmeyen kişiler var aramızda. benim burada olması gereken yazıyı buraya koyma amacım o yazının sadece edebi bir çalışma olması idi. ancak yine cıvıtık şeyler geldi. forumdan tekrar ceza alabilirim. ki bunu göze alarak yazıyı buradan kaldırıyorum. ama yazıyı göremeyipte okumak isteyen olursa bana özel mesaj atsın ona ulaştırırım. yazıyı kaldırdığım için okuyamayanlar kusura bakmasın lütfen. dediğim isterseniz özel mesaj atın......

Edited by brzdm

Featured Replies

Utqu öncelikle sana tesekkür ederim ve daha sonrasında Sonic zaten bu konular tartısmak için değil paylasmak için açılıyor, yani uzlasmak önemli burada ama biz genel anlamda türk insanı olarak lafı istediğimiz yere cektiğimiz için sürekli tartısmaya dönüsüyor. Her neyse benimde bu konuda son mesajım bu olur sanırım. ve yazı bana gelmemiş hala biri pm olarak atarsa sevinirim.

Tesekkürler
bende burdan tebrik ediyorum yazının kaldırılmasında emeği geçen arkadaşları...
edebiyat bilgimi konuşturmaya hazırlanmıştımki bu arkadaşlar engel oldu sağolsunlar <_<
Tartışma çıkarmak istemiyorum ama edebiyat yapacaksanız neden bir intihar mektubu seçildilki başka bir sürü şey varken. Aynı zaman da hem edebi değeri yüksek hemde öğüt verici insanların aklını kurcalamayan bir şey olabilirdi. (Kendi Görüşüm)

Edited by Hmana