Jump to content
Posted
sevgili wt sakinleri,
artık bende aranızdan ayrılıyorum.
bu ana kadar geçirdiğim güzel günler için ilk olarak yusuf abimize,gm lerimize ve size teşekkür etmek istiyorum.
her kime saygısızlık yaptıysam ve tatsızlık çıkaryısam (ki yaptım) herkesten özür diliyorum zaman zaman bunn bir oyun olduğunu unutuyoruz,birbirimze hakaret ediyoruz veya kin tutuyoruz.ben bunu çok duydum...
beni sevmeyen arkadaşlar var,biliyorum canınız sağolsun :rolleyes:

son olarakta bana yardım eden son guildim deathrain council'e teşekkür etmek istiyorum.

gm beyler,deathrain council üyeleri,ally ve horde arkadaşlar elvada... umarım tekrar aranıza dönebilirim

wt'deki son günüm... :(

saygılar....

(acc umu bir arkadaşa bırakacağım ve o devam edicek)

Featured Replies

gidiş sebebini bilmiyorum fakat ne olursa olsun dönmen dileği ile ;) :P

Saygılar...
Yolun açık olsun kardeşim, tekrar gelmeni ve bizleri unutmamanı temenni ediyorum.
Kendıne iyi bak BYE...
IREM yada NOUMA dan sevgılerle
  • Author
söyliyim;
babamın tayini çıktı izmir'den ankara'ya taşınıyoruz.oradada internet bağlamak istemiyorlar (derslerim için)
sizleri hiçbir zaman unutmam merak etmeyin...

nouma wt'de ilk başladığımda ally olduğumda bana her zaman yardım eden sendin sağolasın...
Olsun bee alırlar zmnla hele önce dersleri ii tut :P sonrada bakın ii hade net alın de :D :)
Güle güle arkadaşım... En azından veda edebiliyorsun giderken, buna sevinebilirsin :) . Ben 9 aydır wtden ayrıyım ama bir veda edemedim.

Derslerin içinse en iyisini yapıyorlar aslında. Doğrusunu söylemek gerekirse, ben bu WQW yüzünden üniversiteyi özel bir okulda okumak zorunda kaldım...
kendine iyi bak ustun acık yatma terli terli su icme :P
ve sınavda basarılar :)
  • Author
[quote]gule gule demıyelı ozaman ınternetsız olmaz merak etme donersın yakın zamanda aramıza [/quote]

inşallah yusuf abi :) gittiğimiz yerde internet kafe varmış WQW vardır inşallah :D
Güle güle ulu tauren. İnşallah tez vakitte yeniden aramıza dönersin. Verdiğin öğütleri unutmayacam :P
Aslında gitme derdim ama iyi bişe değil bu WQW derslerini felaket etkiler.Ben burda hergün ailem ile tartışıyorum bu oyun yüzünden.
inşallah hayırlısı ile kazanırsın sınavı (önümüzdeki sene öss e girecektin dimi? :) ) Yolun acık olsu. ALLAH a (c.c.) emanet ol.
  • Author
[quote]Güle güle ulu tauren. İnşallah tez vakitte yeniden aramıza dönersin. Verdiğin öğütleri unutmayacam [/quote]

sağolasın camış evlat.sana ben gelene kadr the-camıs-son adını veriyorum :)

son gün sunucu u da çökelttim :P
haha yeme olum milleti forumda..internet sadece senin degil babanın da işine yarıyacagı icin baglanır mrk etme sen..sonra günde 1 saat dersin, o 1 saatler olur 3 saat :D
Son gün gene yapıcağını yatptın :D
Horde olarak tam bakın yapıcak sayıda olmasak da akro nun son günü için düzenledik
  • Author
[quote]çok üzüldüm walla en iyi süt(honor ) veren ineğimdin [/quote]

teketekte hiç bir zaman honor vermedim sana :D

zaten beni root tan başka alabilen olmadı pvp de :)