Jump to content
Posted
sevgili wt sakinleri,
artık bende aranızdan ayrılıyorum.
bu ana kadar geçirdiğim güzel günler için ilk olarak yusuf abimize,gm lerimize ve size teşekkür etmek istiyorum.
her kime saygısızlık yaptıysam ve tatsızlık çıkaryısam (ki yaptım) herkesten özür diliyorum zaman zaman bunn bir oyun olduğunu unutuyoruz,birbirimze hakaret ediyoruz veya kin tutuyoruz.ben bunu çok duydum...
beni sevmeyen arkadaşlar var,biliyorum canınız sağolsun :rolleyes:

son olarakta bana yardım eden son guildim deathrain council'e teşekkür etmek istiyorum.

gm beyler,deathrain council üyeleri,ally ve horde arkadaşlar elvada... umarım tekrar aranıza dönebilirim

wt'deki son günüm... :(

saygılar....

(acc umu bir arkadaşa bırakacağım ve o devam edicek)

Featured Replies

[quote name='honormania' post='45453' date='Jul 14 2006, 12:55 AM']
sağolasın camış evlat.sana ben gelene kadr the-camıs-son adını veriyorum :)

son gün sunucu u da çökelttim :P
[/quote]

İsmime layık olmak için elimden gelen çamışlığı yapacağım. Mööö'leme beni de mööö'leteceksin :(

(Bu devirde bir ev netsiz olmuyor artık. Alttan girecen üstten çıkacan bağlatacan. 2 saat ders çalışacaksın 22 saat oyun oynayacaksın ve sonra benim gibi her yaz sabit olarak yazokuluna devam edeceksin :D Öss'ye hazırlanacakmışsın onun da kolayı var. Öncelikle iyi netler çıkar, sonuç kağıtlarını sürekli sizinkilere göster. Sonra stres olduğunu söyle sürekli, bünyem zayıfladı ölecem falan ayakları yapacaksın. "Ders ders bi yere kadar kalbim sıkışıyor" falan diyeceksin. Sonra dayanamazlar gene gelirsin buraya )
aqro la valla senin için yürüdüm onca yolu org a geldim ama seni göremedim ona yanarrım
  • Author
[quote]aqro la valla senin için yürüdüm onca yolu org a geldim ama seni göremedim ona yanarrım[/quote]

her öldüğümde beni thunder a attı :(

ve saat 02.46 Tauren Hunter aQWkrobat oyundan ayrılır... :)

bundan sonra forumdan takip edicem :D
tanıdığım kadarıyla sen geri geleceğe benziosun ya dur bakalım. hadi yolun açık olsun kendine iyi bak güzel insan...... B)
12 yıllık arkadasım tanıyorum ben bu adamı geri gelcek :D
Umarım dönersin tekrar.. Yayınımızı bir şarkıya kapatalım o zaman..

Geri dönmek inan içten değil
Hani varya tutamazsın kendini
Bir ümitle ya olursa dersin hep
Bile bile herşeyin bittiğini :(
[quote name='honormania' post='45439' date='Jul 14 2006, 12:01 AM']
inşallah yusuf abi :) gittiğimiz yerde internet kafe varmış WQW vardır inşallah :D
[/quote]

Ankarada nerede oturacaksanız...Ben sana yardım ederım...
En son ihtimal Selanik cad. Virüs 2 Cafe var arkada duran 29-30 numaralı bilgisayarlarda WQW yuklu
hemde WT için ayarlanmış durumda...
Ama önceliğin derslerin olsun...
Kendine iyi bak BYE...
Hadonis
  • 2 weeks later...
  • Author
[quote]kızılayda sos internet cafe car.. bazen painle gidip orda yan yana oynuyoruz oraya da gelebilirsin..[/quote]

topic üstünde haftalar geçti ama foruma girme şansı yakalamışken yazıyım ankarada edok diye bi yer varmış askeri mensuplar için bi yer nerde bilmiyorum :D umarım hepinizle buluşurum orda hadi hepinize kolay gelsin...

şimdi buldum; " ankara'da milli kütüphane'nin çaprazındaki merkez orduevi'nin arkasında kalan bölgeden başlayarak balgat'a doğru uzanır " ahanda burda...

Edited by honormania

ayy kıyamam :P gel bana walla bak izmirde olursan gel beklerim :D