Jump to content
Posted
18 temmuzda bulusmak ister misiniz soyle bir toplansak ne dersiniz?
  • Replies 67
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

keşke ankarada olsam ya , gelirdim walla ben izmirde düzenlicem bigün walla ogün herşey benden olcak :) jahrakal bu sözüm sana duy ve izmirdekileri topla :D
Eger fırsatım olursa senınle tanışmak için ankaraya gelırım...
[quote name='CarpathiA' post='45408' date='Jul 13 2006, 10:12 PM']
keşke ankarada olsam ya , gelirdim walla ben izmirde düzenlicem bigün walla ogün herşey benden olcak :) jahrakal bu sözüm sana duy ve izmirdekileri topla :D
[/quote]
hemen yığdın benim üstüme zaten :D

ultor ve mlekor wtde en cok bulusmak istedigim kişilerden ama Ankara uzak kalıyor :( iyi eglenceler size..
  • Author
[quote name='Jah'rakal' post='45473' date='Jul 14 2006, 01:07 AM']
hemen yığdın benim üstüme zaten :D

ultor ve mlekor wtde en cok bulusmak istedigim kişilerden ama Ankara uzak kalıyor :( iyi eglenceler size..
[/quote]

jahrakalcım sen merak etme biz aslen izmirliyiz gelince orada da bulusuruz :)
  • Author
bu arada yok mu ankarada baska wtci
  • Author
en olmadı hafta sonu bulusuruz yaw sorun olmasın diye erkenden actım zaten konuyu.
  • Author
o zaman pazar gunu ogle vakti desek?ornegin 2-3 gibi?
  • Author
Fidel,Skipknot,Loafer,Bloodbath,Canbass,Axiwellet ve benden baska gelecek yok galiba ses veren cıkmadıgına gore.Pazar gunu saat 14:00 de Kızılay Ykm onunde bulussak uygun olur mu herkese?
  • Author
tamam saat 5de aynı yerde o zaman
  • Author
ok olur saat 4de bulusalım madem :)
  • Author
gelecek arkadaslardan fotograf makinesi olan varsa ve de getirebilrse de hic fena olmaz gibime geliyor :) (cok sey mi istiyorum acaba?)