July 15, 200618 yr [quote name='slipknot' post='46070' date='Jul 15 2006, 04:45 PM'] fazla yok ankaralı wt cıler fazla galıba yok mu daha kımse [/quote] Ben varım ama hem o gün İstanbul'da olacağım hem de tanıdığım kimse yok
July 16, 200618 yr buraya bısı yazmadan dan dıye saat 4 de karsınıza cıkmak ıstıyordum ama dayanamdım.buyuk ıhtımalle aytol da orda olacak. kucuk bır sorun var ama bırbırımızı nasıl tanıyacaz.oralarda abuk sabuk konusun tıpler mı arayacaz
July 16, 200618 yr ben gelemiyorum malesef arkadaslar. bir bulusma da bensiz olsun yahu. aytug geliyor diye gelmiyorum. baska bir sebep degil yani
July 16, 200618 yr yaf bırak geyiği bundan önceki buluşmalara katılamadım zaten, çok önemli bi işin yoksa gel işte
July 16, 200618 yr nasıl tanıcagız bırbırımızı ben onu merak edıyorum bende mor bır tsıort olacak bugun dımı haftaya pazar dııl dımı? sap sap beklerm komedı olur
July 16, 200618 yr Yahu hepiniz en kolay şeye takılmışsınız etrafınıza bakın sizin gibi baskalarına arayan gozlerle bakan aha bundan kesin elf pri yada forsaken warior dediginiz kisiye gidin baba wtden misin diye sorun en kotusunden hö der sizde pardon arkadasa benzettim dersiniz tabii bu olayı goren etraftaki tum wt ciler sizi bulur
July 16, 200618 yr Author uzerinde siyah bir kıyafet var ustunde choose your weapon yazıyor yazının altında da dnd zarlarının resimleri var tanırsınız artık
July 16, 200618 yr Author [quote name='aytanrıçası' post='46187' date='Jul 16 2006, 03:36 AM'] ben gelmicem o kesin [/quote] sen gelme zaten birazdan gelirim diyip unutuyon sen agac edersin bizi orda
July 16, 200618 yr Üstünde mavi beyaz çizgili bi t-shirt ü olan ve alık alık bakınan birini görürseniz o da benim
July 16, 200618 yr 1.90 boyunda yesıl tshirt ve capri giymis bi genc gorursenız o da benım.goremezsenız sız en ıyı bı goz doktoruna gıdın bu arada can sana halen guvenmıyorum son sanıyeye kadar ekebılır can efendı sız de guvenmeyın....