Jump to content
Posted
18 temmuzda bulusmak ister misiniz soyle bir toplansak ne dersiniz?
  • Replies 67
  • Views 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
bu arada belimde 2 tane glock olacak gelmeyen arkadaslara bizzat ugrayıp topuklarına saydıracam :)
[quote name='axiwellet' post='46264' date='Jul 16 2006, 02:51 PM']
bende gelemiyorum :(
[/quote]
yalannnn

bende çıktım görüşürz B)
  • Author
bugun bize katılan tum arkadaslara tesekkur eder gelmeyenler icin hakkın rahmetini dilerim.
[quote name='bloodbath' post='46366' date='Jul 17 2006, 03:22 AM']
:rolleyes:
[/quote]

[quote name='axiwellet' post='46371' date='Jul 17 2006, 08:42 AM']
:rolleyes:
[/quote]
neler kaçırdığınızı bilmiyosunuz Leman Kültür'ü bastık ve saatlerce bira eşliğinde sadece WQW dan konuştuk :) nedense bitane bile ally buluşmaya gelmedi ama yinede çok keyifliydi, keşke biride fotoğraf makinası getirseydi.

gelenlere teşekkürler.

Edited by Canbass

[quote]Yahu hepiniz en kolay şeye takılmışsınız etrafınıza bakın sizin gibi baskalarına arayan gozlerle bakan aha bundan kesin elf pri yada forsaken warior dediginiz kisiye gidin baba wtden misin diye sorun en kotusunden hö der sizde pardon arkadasa benzettim dersiniz tabii bu olayı goren etraftaki tum wt ciler sizi bulur [/quote]
bitirdin beni :D :D :D
[quote name='Ultor' post='46329' date='Jul 16 2006, 10:31 PM']
bugun bize katılan tum arkadaslara tesekkur eder gelmeyenler icin hakkın rahmetini dilerim.
[/quote]

:( Tuh ya yine gelemedım...Fizik tedavim Temmuz'un 28 ınde bıtıyor...
Neyse bir dahakı bulusmaya gelmeye calısırım...Ama en az 3 hafta onceden konusalımda ona göre ankaraya gelırım...
Herkesı merak edıyorum ama bakalım ne zaman kısmet olacak...
Ya ayarlarız bi bulusma daha can ama inan o gün evden cıkıcak mecalim bile yoktu.. bu sefer ırem gelır pain barıs falan daha güzel olur.. günler torbaya girmedi ya :)
  • Author
benim ayın 28inde yaz okulu bitiyor ondan sonra 1-2 gun en fazla durabilirim ona gore
  • Author
birkac gun ben orda olacagım bakalım daha tam kesin degil kesinlesince orada da ayarlarız birseyler :)
Var mı foto :) Buluşma yapıp da foto çekmemek olmaz, görelim sizleri :)