Jump to content
Posted
Yakında yeni bir oyun dergisi çıkıyor. Adı Oyungezer. Oyungezer, bir ay önce Vogel Burda'nın Doğuş Burda'ya satılmasından sonra Level dergisinden çıkan yazarlar tarafından kuruldu. Tam kadro ise:

Sinan Akkol
Berkant Akarcan
Erce Güven
Erdem Madaralı
Eren Okka
Eser Güven
Göker Nurbeyler
Göktuğ Yüksel
Güven Çatak
Jesuskane
MegaEmin
Mehmet Kentel
Olgay Ertez
Serpil Ulutürk
Tuğbek Ölek
Volkan Turan

Dergi en kısa süre içinde çıkmaya başlayacak. Çıkana kadar ise eski Level okuyucularına ve arkadaşlarımıza dergiden haberdar edersek, hem yeni derginin hemde bilmeyenlerin öğrenmesi açısından yararlı olacaktır.

Derginin logosu: [url="http://www.resimupload.com/ds208863647_oyungezer.html"]http://www.resimupload.com/ds208863647_oyungezer.html[/url]

Edited by Elundel

Featured Replies

nasıl ya :S gitti mi bizim Level dergisi yani :S :( ama ben çok seviodum :( koleksyonu vardı bende :'(
level bi yere gitmedi, sadece ismi değişti, oyungezer oldu ;)

taklitlerinden sakının.. ismi aynı bile olsa
  • Author
Malesef. Doğan grubu dergiyi ham yapınca yukardaki yazarlar çıktılar. Dergi şu an Fırat Akyıldız yönetiminde. Tabii yazarların %90'ı çıkınca dergi ne hale gelir bilmem. Siz boşverin Oyungezer'i alın eski yazarlarla devam...

Edited by Elundel

Bu ayki kapağı (aslında gelecek ayki; Ekim) bayağı hoş olmuş Level'ın. şimdi eski bazı yazarları geri getirerek ilgiyi geri çekmeye çalışıyorlar ama şansları olduğunu sanmıyorum.

Oyungezer kadrosundaki yazarlardan bir arkadaşım çok bomba fikirleri olduğunu ve çok süper bir şekilde geldiklerini söylemişti, sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım.

Edited by Tyrael

• Author
Sinan Akkol da demişti çok iyi fikirleri olduğu ama o fikirlerin faaliyete geçmesi için ilk 3 sayının satışlarının gelecek vaad etmesi gerekiyor.
[quote name='Kaldorei' post='159243' date='Sep 26 2007, 17:19 PM']oyun gezer ne ya NONOşOYUNCU koysalardı bari[/quote]
yani bende bir anlam veremedim ne alaka.
Level hala devam edecek mi peki? epey kan kaybetmişler
[quote name='Kaldorei' post='159243' date='Sep 26 2007, 17:19 PM']oyun gezer ne ya NONOşOYUNCU koysalardı bari[/quote]

Dimi ya!?! Nasıl akıllarına gelmez böyle bir isim! Mail atalım değiştirsinler hemen!
[quote name='Tyrael' post='159250' date='Sep 26 2007, 17:30 PM']Dimi ya!?! Nasıl akıllarına gelmez böyle bir isim! Mail atalım değiştirsinler hemen![/quote]
Kaç senelik level ismini daha iyi taşıyabilicek bir isim bulunabilirdi diorum, o geyik sadece nie hemensalak muamelesi yapıyosun <_<

Edited by Kaldorei

Vay be level dağıldı ha :S
ama görüyorumki başı çeken adamlar çıkmış başta sinan ve tuğbek bunlar yeterdi zaten level in dağılmasına tabi serpil, güven ve konsolcu megaemin i de es geçmeyiz eski kadrodaki yazarlar çünkü...
fırt fırt da yönetici olmuş :D
hadi hayırlısı
bu arada elucum sen nerelerdesin ya özletme kendini :)
[quote name='Kaldorei' post='159259' date='Sep 26 2007, 18:45 PM']Kaç senelik level ismini daha iyi taşıyabilicek bir isim bulunabilirdi diorum, o geyik sadece nie hemensalak muamelesi yapıyosun <_<[/quote]

Kime göre neye göre daha iyi bir isim bulunabilirdi? Salak muamelesi yaptığım yok, sadece herşeyi çok kişisel düşündüğünüz için buna bir gönderme yaptım.
heyecana, bu kadar hevesli olmaya gerek yok arkadaşlar.
Pöfff... Kişisel olma olayı değil... Oyungezer çok falso bi isim açıkcası :D Level gibi bi isimden sonra... Aklıma binbir türlü iğrenç espri geldi... Level koleksiyonum vardı... Onların üstüne Oyungezer diye bi dergi mi koyacam şimdi... Düzeni yıktılar yahu!!! Grrr niye bazı şeyler bu şekilde değişir. Çok sinirlendim. Keşke Level eskisi gibi olsa :(
  • 2 weeks later...
arkadaşlar konuyu up ettim kusra bakmayın. Konuyla ilgili bir gelişme oldu mu? haberdar olan var mı çok merak ediyorum... Level almayayım bu ay da :S
bu ay level aldım ve her zaman olduğu gibi inbakstan başladım okumaya ama orda yazılanlar bi garip geldi ne bu ya dedim güzin abla muhabbeti çevirmişler dandik kız dergilerine dönmüş dedim (dandik olan kız değil dergidir :P ) sonra içinde vogel logosu yoktu doğan vardı tekelleşme yolunda en büyük adımı atan doğan grubuna içten bi okkalı küfürü salladım ve içine baktım pek hoşlanmadım tuğbek serpil ve sinansız...
Neyse son sayıda levelin arşivini veriyodu onu almış oldum hani sanki level de batarken geçmişi yad etmiş gibi bi his oluştu içimde...
bundan böyle oyungezer alırım ve oyungezer sadece türkçe bi isim olmasıyla bile güzel ve beğendim açıkçası =)
Oyungezer & rpcraft elele olayı yapalım...
[quote name='Shevarash' post='161162' date='Oct 4 2007, 23:58 PM']Oyungezer & rpcraft elele olayı yapalım...[/quote]
yapın yapın kesinlikle yapın..
[quote name='cRim the Lost' post='161159' date='Oct 4 2007, 23:45 PM']oyungezer alan, bulan varsa bekliyoruz.[/quote]
henüz yapılmamış bir dergi yani bu ay ayrılan grup kadro oluşturup dergi çıkaracak ki bu da bi sonraki aya bile yetişmez gibi geliyo bana...
siteleri açılmış beta sürümüyle [url="http://www.oyungezer.com.tr/"]http://www.oyungezer.com.tr/[/url]
  • Author
Yahu siteyi tam yayınlayacaktım ki, benden çabuk davranmışsınız.

Evet site açıldı ama şu an beta döneminde. Beta'dan çıkması 2 ay sürecek gibi.

Dergi hakkında bir bilgi yok şu an. Ne zaman çıkacak, fiyat vb. konular açıklığa kavuşmuş değil. Umarım en kısa sürede çıkar dergi.

Bu arada üye olduğunuz oyunlarla ilgili her türlü forumda konu açmayı unutmayınız. Ne kadar fazla kişiye ulaşırsak, Oyungezer'in hayatta kalma şansı o kadar artar. Desteklerinizi esirgemeyiniz.