Jump to content
Posted
[url="http://oss.osym.gov.tr/"]http://oss.osym.gov.tr/[/url]

1 saat sonra sonucları acıklanıyor ..

Featured Replies

ben asıl şeyi soracam.. geçen sistemde herkes aynı soruları çözüodu. bu sistemle ise söz ler farklı, ealar farklı , say lar farklı yerler çözüo.geçen sene sözeldeki bi adam doğal olarak sayısalda ilk 3 dahi giriodu. ama bu sene imkansız. yani anladıysanız bu, şu anlamamı gelio :
bu seneki say 10000. = geçen seneki say 16000+.
tam anlatamamıs olabilirim.. biras heyecan war...
lan oglum benımkı 365 mıs bu puanla galıba ıyı bıyere gırerım lol wowda pek ıyı olmayabılırım ama oss sonuclarım ıyı lol
sen haketmiştin adamım.. allah hayırlısını wersin.. bizim için bu hayırlıdır bence.. ben şükrediom..
4 yıldan sonra ilk defa OSSye girdim sistem amma degismis yaw sıralamamı ogrenene kadar canım cıktı :) o ne bicim liste oyle
EA-2 349 almısım 678. :)

Edited by Ultor

Off ya bende heyeceanlandım :S Valla bende seneye girecem, bi puan hedefim yok ama ilk 1000'e girmeyi hedefliyorum.Aranızda bu dereceye giren var mı?Puanı nedir...

Edited by Lynkeus

Ultor helal olsun vallaha iyi puan almışsın. Bu arada harbiden nasıl değişmiş o sistem yahu? 1. bölüm 2. bölüm bilmem ne... Vallaha konuştuklarınızdan hiçbirşey anlamadım. şansıma şükrediyorum ne yapıyım... İnşallah istediğiniz yere girersiniz...
yeniden kayıt yaptırayım ben kendi bolumume :)
heheh :)
Alın beyler bunlar da ÖSS ile ilgili diğer haberler :

Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in oğlu Enis Çelik’in, üniversiteye giriş sınavında başarısız bir sonuç alırken, sayısal ağırlıklı puan türlerinin hiçbirinden 185 puan barajını geçemedi, sözel puanı da devlet üniversitelerinin 4 yıllık bir lisans programına yetmeyecek düzeyde :D

Öte yandan sınava protesto amacıyla giren ve tüm soruları yanlış cevaplayarak -45 almayı hedefleyen ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Sefa Boyar, ANKA’ya yaptığı açıklamada, T.C. Kimlik Numarasını girmesine karşın sorgulama ekranından bir yanıt alamadığını ifade etti. Boyar, “Belki de puanı hesaplanamayanlar arasında olduğum için sorgulama ekranında bir yanıt çıkmıyordu. Sonuç bilgilerinin elime geçtikten sonra amacıma ulaşıp ulaşmadığını öğrenebileceğimö dedi. :D Deli bu çocuk ya :)
Ultorr tebrikler kardeş kutluyorum. Orta öğretim puanlarıyla oynayıp biraz aşağıya çektiler, yüzdelik dilim ve sınav sıralamasında kaçıncı olduğunuz önemli arkadaşlar, puanlara fazla takılmayın.
İşte bende bunun bilincindeyim.Bu yüzden puan değil önüme bir hedef koydum.İlk 1000.Seneye gireceğim işallah bu sıralamaya...