Jump to content
Posted
Arkadaşlar oyunda bunca insan olmasına ragmen forumda niye bu kadar kişi göremiyoruz? Eskiden sunucu 5 dakkalıgına bile gitse forumda birden en az 100 kişi toplanırdı şimdi maksimum 50 kişi oluyoruz..Lütfen söyleyelim arkadaşlarımıza forumla da ilgilensinler..World of Turk sadece bir oyun serverı degildir, muhabbetin, arkadaşlıgın en güzeli forumda olur.

Ayrıca forumla ilgilenen arkadaşlar da genelde orjinale geçmiş.Oyunu oynuyoruz biraz da foruma baksak hani diyorum kardeşlerim :)

Featured Replies

eh her zaman boyle olur oyun forumlarında 1/10 oran bile fena sayılmaz esasen :(
bakan bakıo ama daa cok ilgi olsa fena olmayacak arkadaslar
Valla akşam 7 ye kadar WQW oynayamadım için zamanı forumlarda geçiriom :D

Saygılar...
  • Author
450-500 kişi civarında hiç mesaj atmayanlar var..(gerçi bikaç accsi olanlar olabilir tabi nerden bilebiliriz..) Bu da üyelerin yarısına yakın eder..Bence insanları foruma yönlendirmeliyiz oyunda gördükçe.
oo şu anki durum iyi denebilicek durumda eskiden 3-5 kişi oluyodu forumda:)

Edited by Jasus

[quote name='Jasus' post='47108' date='Jul 19 2006, 08:39 PM']
[/quote]

cunku serwer yok
[quote name='Jasus' post='47108' date='Jul 19 2006, 08:39 PM']
[/quote]

o çok daha kötü ama şu anki de kötü wt diince en az 39379824782309874 kişi online olucak sende bg ye giriceine biraz forumla ilgilenebilirsin :lol: :lol: :rolleyes:
[quote name='Master-DZ' post='47110' date='Jul 19 2006, 08:42 PM']
cunku serwer yok
[/quote]
Genelden bahsetmiştim..