Jump to content
Posted
[url="http://www.youtube.com/watch?v=L5EiUhrHYYo&search=grom%20hellscream"]Mannoroth is dead [/url]

:unsure:

En sevdiğim W3 videosunu paylaşmak istedim.

Featured Replies

hakkaten bu video gercekten cok ii. sondaki cıglıkta acılı birinin ve intikam isteyen birinin cıglıgının birleşimi gibi
insanın tekrar bitiresi gelio war3 ü :)
Süper ötesi.Oyunda beğendiğim en güzel videodur kendisi benimde.Bl@zzard'a burdan bir alkış daha benden...
süper.. ama arthas'ın babasını öldürmek için saraya girişi daha çok hoşuma gidiyo (damarlarımızda undead kanı var tabi :P )
W3 videolarıının hepsinin olduğu bi link werebilcek olan war mı?? gidip şimdi hiç bilmediğim bi oyunu bitirmek zor olur
W3 u oynamanı tercih ederım WQW un konusunu daha iyi anlarsın ardında Frozen Thronu da bitirmen lazım :)
[quote]Bilgin ölse de yaşar; cahil ise yaşarken de ölüdür. (Hz.Ali) [/quote]

bu sozune :

[size=1]
++[color="#EEF2F7"].............................[/color]1111
++[color="#EEF2F7"]...........................[/color]11111
++[color="#EEF2F7"].........................[/color]111111
++[color="#EEF2F7"].......................[/color]1111111
+++++++[color="#EEF2F7"]...............[/color]11111
++[color="#EEF2F7"]..........................[/color]11111
++[color="#EEF2F7"]..........................[/color]11111
++[color="#EEF2F7"]......................[/color]1111111111
++[color="#EEF2F7"]......................[/color]1111111111
[/size]
çok süper bi video sanki w3 te oyun içinde izlerken arkadan verilen sesler filan daha bi tamamlıyordu atmosferi çok etkilemişti hatta izledikten sonra bide ben nara atmıştım :D
Büyük şef kitabını okuduktan sonra üstüne bu videoyu izleyince bi garip oluyor insan... Nayır nolamaz, Grom ölemez!!... :)