Jump to content
Posted
Diyelim ki bir süredir chatleştiğiniz, telefonda muhabbet ettiğiniz ya da arkadaşınızın arkadaşı olan bi kızla buluşmaya gittiniz. Kız çok çirkin çıktı. Ya da resmini istediniz ve resimden nefret ettiniz.

Bir arkadaşım, iş dolayısı ile muhabbet ettiği elemanın tekinin resmini aldı ve nefret etti cidden. Eleman da soruyor, nasıl diye. Ne cevap verebilir diye geyikliyorduk. Muhabbet şöyle...

@zL€μ ™:
"GÜNAYDIN.
ZAMANINDA YAPMIŞTIK.

NASIL BULDUN PEKİ BENİ
YENİLERİDE GÖDERCEM SONRA" demiş. Ne dicem?
punc:

punc:
yenileri göndersin
punc:
belki süper bişi olmuştur
punc:
prenses öpmüştür fln?
punc:
"bilmiyorum ki bayağı eskiler ve uzaktan çekilmiş sanki... hafif de kilo problemi mi var ne? "
@zL€μ ™:
ayrı dünyaların insanıyız
@zL€μ ™:
güzel ve çirkin i bildin mi
punc:
"hangi bataklıktan"
punc:
""beauty and the beast" izledin miiii????"
@zL€μ ™:
sen öptükten takriben ne kadar süre sonra insana dönüşütosun
@zL€μ ™:
bi de tabi etkisi ne kadar
punc:
"vayyy... peki iş nasıl buldun ki?"
@zL€μ ™:
sigorta işinde demek tamamen bilgiye değer veriliyo
@zL€μ ™:
görsel sanatlarla aran nasıl
punc:
"masabaşı iş.... hmmm tam sana göre bi meslek bulmuşsun! monitörü de iyice kendine yakın tut"
@zL€μ ™:
paravan mı var sizin masaların arasında lakin ***(aynı işyerinden başka birinin ismi) seni hiç görmedi heralde!
@zL€μ ™:
bu maske çıkıyo mu
punc:
"departmanda sürekli mide bulantısı, kusma şikayeti olan var mı?"
punc:
"insanın içi güzel olsun beeee"

Şaka bi yana resimler çok eskiydi ve arkadaş hayli kilolu ve stil özürlü çıkmıştı. Kimsenin dış görünüşü ile dalga geçilmez elbette. Ama insan da o resimleri göndermez yani.

Evet sizin görüştüğünüz kız çok çirkin çıkarsa... N'aparsınız? :)

Featured Replies

haha ben heralde öyle bi resim gördükten sonra ''ayrı dünyaların insanlarıymışız'' der ve engellerim :D
  • Author
resmin ismi : Bardayım Kızlar Falan

[url="http://img144.imageshack.us/my.php?image=a1jpgwj4.jpg"]http://img144.imageshack.us/my.php?image=a1jpgwj4.jpg[/url]
Durum gerçekten zor bir durum :)

Aramayı birden kesmek olmaz :) yavaş yavaş ilgili azaltırdım herhalde ben...
  • Author
[quote name='esperanza' post='47369' date='Jul 20 2006, 11:23 AM']
ya punc kız resimdekilerden hangisi :D gerçi hepsi birbirinden hoş ama :P :lol:
[/quote]
Benim arkadaşım zaten kız ve resimde yok. Resmi yollayan da resimdeki oğlan! :D
punc iclerinde sen varmısın hangisi sensin yada :rolleyes: :)
  • Author
[quote name='KuMaRBaZ' post='47394' date='Jul 20 2006, 12:06 PM']
punc iclerinde sen varmısın hangisi sensin yada :rolleyes: :)
[/quote]
:huh: Benle ne alakası var yahu?! :)
öle bi olasılık olsa ekerim :P bi daha benden haber alınamaz :P yada yeni biriyle muhabbete başlamış olurum (heralde)
  • Author
Beyler hiç başınıza gelmedi mi çirkin bir kızla buluşmak chat yapmak tanışmak vs? :) Anlatsanıza neler yaptınız ya da neler yapardınız?
chat yaparken konustugum kisinin kız oldugunun hiçbi garantisi olmadıgı icin genelde bulusmam :)
Valla ben direk dürüstlük seçeneğini kullanıyorum öyle durumlarda
bi kere başıma gelmişti öle çooookkk çirkin bi kız resmini yollamıştı 3-5 ay sohbetten sonra. 1 dk falan şoktan konuşamadım sora bu neoldu niye sustun dedi bende tualetteydim kusuyodum dedim. Hayrola neyin var dedi Resmi gördüm daha ne olsun dedim :lol: sora bi daha konuşmadı zaten eheheheheh
[quote name='Pun©tualazrael' post='47429' date='Jul 20 2006, 04:03 PM']
:huh: Benle ne alakası var yahu?! :)
[/quote]
belki vardır die hani de yokmus
puahaha tipe bak çay demle olayı :D

bide konuşmaya bak nefret ederim böyle tiplerden <_<

[quote name='EleCtrO' post='47445' date='Jul 20 2006, 04:58 PM']
Valla ben direk dürüstlük seçeneğini kullanıyorum öyle durumlarda
bi kere başıma gelmişti öle çooookkk çirkin bi kız resmini yollamıştı 3-5 ay sohbetten sonra. 1 dk falan şoktan konuşamadım sora bu neoldu niye sustun dedi bende tualetteydim kusuyodum dedim. Hayrola neyin var dedi Resmi gördüm daha ne olsun dedim :lol: sora bi daha konuşmadı zaten eheheheheh
[/quote]

müthişsin electro :lol:
valla cıkmak amaclı olarak msnden chat yapmam prensip meselesi ama arkadas olarak muhabbet amaclı yaparım o zaman da tipi cok onemli degildir arkadas dediginin kisiligine bakmak lazım
[quote name='Ultor' post='47482' date='Jul 20 2006, 06:04 PM']
valla cıkmak amaclı olarak msnden chat yapmam prensip meselesi ama arkadas olarak muhabbet amaclı yaparım o zaman da tipi cok onemli degildir arkadas dediginin kisiligine bakmak lazım
[/quote]

Ultor sormadan edemicem :) cıkma amaclı olunca karakteri önemli olmuyormu. :blink:

Yoksa benmi yanlış anladım :unsure:
yanlıs anlamıssın oyle birini netten aramam yani aramadıgım icin olmayan kiside karakter tahlili de yapamam
çıkma amaçlı dememiş ki? arkadaş demiş?
Resmi görünce kalpten gitti diye bi haber yollarım.Daha da aramam :P
bana değilde sınıftaki arkadasımın başına geldi bu olay adam paso msnden konuştu space'ini de gödü halbuki nese bi gün bu kızın bizm sınıftan arkadası bunlara bi buluşma tarzı bişler ayrladı sinemaya gitiler falan puahahaha adam görünce bu ne lan demiş :D resimde çok güsel gözüküodu bu yaa die :D çok fotojenikmiş dedi ve bi daha konusumuo sanırım yada açıktan yavşamıo :lol:
haha benim başıma gelmişti öyle bi olay :D unutmuşum şimdi aklıma geldi anlatiim

liseden arkadaşım bana benimn çok güzel bi kız arkadaşım var sana ayarliim falan demişti.Bende ayarlama ama arkadaş olmak isterim demiştim :D. Neyse bu kıza benim msn imi vermiş kızda çıkcağımızı falan sanmış galiba neyse ben bilmiyorum kızın öyle bi niyeti olduğunu kızla konuşuyoruz öyle havadan sudan

sonra bu bana dediki ee ne zaman buluşcaz :huh: ben dedim ne buluşması dedi ki çıkmıcakmıyız olum biz ben şok oldum tabi ne çıkması falan dedim sonra kız cami açtı zaten benden 2 yaş falan küçükmüş bende dedimki bana abi demeni istiyorum :lol: sonrada tmm abi dedi bende engelledim

Edited by esperanza

bazen konustugunuz kisiler paranoyak, ruh hastasi ya da sizofren cikabiliyor... dikkatli olmak lazim... resimden once bunlara da bakmak lazim...
  • Author
[quote name='Sentinel' post='47570' date='Jul 21 2006, 02:45 AM']
bazen konustugunuz kisiler paranoyak, ruh hastasi ya da sizofren cikabiliyor... dikkatli olmak lazim... resimden once bunlara da bakmak lazim...
[/quote]
:D Evet bir tanesini biliyorum. Ben anlatıyım...
Bir kaç ay beraber oyun oynadığımız (level 35-60 arası beraberdik) bir arkadaş bize de hayli yakın oturduğundan görüştük. Kendisi oyun oynarken BMW'si olan, efendime söyliyim iyi bir işte çalışan, kendi evi olup, orda yaşayan bir insandı. Akabinde gerçek hayatta arkadaş olduğumuzda: BMW önce tamire gittiği için sonra da iflas nedeniyle satıldığı için görülemedi, işten ayrıldı, kendi evi yokmuş meğer yanlış anlamışım! Falan filan... :) Sonradan ortaya çıktı ki arkadaş ilaç falan kullanıyormuş, bayağı psikolojik sorunları varmış. Neyse canı sağolsun. Ama ilk defa böyle bir olay gördüm :)