Jump to content
Posted
Diyelim ki bir süredir chatleştiğiniz, telefonda muhabbet ettiğiniz ya da arkadaşınızın arkadaşı olan bi kızla buluşmaya gittiniz. Kız çok çirkin çıktı. Ya da resmini istediniz ve resimden nefret ettiniz.

Bir arkadaşım, iş dolayısı ile muhabbet ettiği elemanın tekinin resmini aldı ve nefret etti cidden. Eleman da soruyor, nasıl diye. Ne cevap verebilir diye geyikliyorduk. Muhabbet şöyle...

@zL€μ ™:
"GÜNAYDIN.
ZAMANINDA YAPMIŞTIK.

NASIL BULDUN PEKİ BENİ
YENİLERİDE GÖDERCEM SONRA" demiş. Ne dicem?
punc:

punc:
yenileri göndersin
punc:
belki süper bişi olmuştur
punc:
prenses öpmüştür fln?
punc:
"bilmiyorum ki bayağı eskiler ve uzaktan çekilmiş sanki... hafif de kilo problemi mi var ne? "
@zL€μ ™:
ayrı dünyaların insanıyız
@zL€μ ™:
güzel ve çirkin i bildin mi
punc:
"hangi bataklıktan"
punc:
""beauty and the beast" izledin miiii????"
@zL€μ ™:
sen öptükten takriben ne kadar süre sonra insana dönüşütosun
@zL€μ ™:
bi de tabi etkisi ne kadar
punc:
"vayyy... peki iş nasıl buldun ki?"
@zL€μ ™:
sigorta işinde demek tamamen bilgiye değer veriliyo
@zL€μ ™:
görsel sanatlarla aran nasıl
punc:
"masabaşı iş.... hmmm tam sana göre bi meslek bulmuşsun! monitörü de iyice kendine yakın tut"
@zL€μ ™:
paravan mı var sizin masaların arasında lakin ***(aynı işyerinden başka birinin ismi) seni hiç görmedi heralde!
@zL€μ ™:
bu maske çıkıyo mu
punc:
"departmanda sürekli mide bulantısı, kusma şikayeti olan var mı?"
punc:
"insanın içi güzel olsun beeee"

Şaka bi yana resimler çok eskiydi ve arkadaş hayli kilolu ve stil özürlü çıkmıştı. Kimsenin dış görünüşü ile dalga geçilmez elbette. Ama insan da o resimleri göndermez yani.

Evet sizin görüştüğünüz kız çok çirkin çıkarsa... N'aparsınız? :)

Featured Replies

valla kardeş aynıısı şu aralar benim başıma geldi kızla yakalşık 4 aydır konuşuyoz bakalım buluşcaz resim falan göndermedi icimde kalmasın diye gidcem belki güzel bi kız falan cıkar
haha ilk başta uzaktan bak böyle biraz geç git bekleyen bi kız görürsen bak kızın tipine.Eğer beğenmessen hiç oraya gitmemiş gibi yap ve olayı bitir :lol:

Edited by esperanza

• 2 weeks later...
zamanında bana da olmuştu, şey demişti hatta hatun, "beğensen de beğenmesen de söyliceksin açık ol bana"

yollamıştı resmi, aman allahım o nasıl resmidi öyle :S

2 dk lık stun evresinden sonra düşmüş ayağına yatıp bir daha o adresi kullanmamıştım :lol:
[quote name='Orcolog' post='47637' date='Jul 21 2006, 01:27 PM']
Öldüm ben derim herhalde.... Uzatmanın manası yok.
[/quote]
en güzel cevap bence :D
[quote name='cRim the Lost' post='51051' date='Aug 5 2006, 11:47 AM']
zamanında bana da olmuştu, şey demişti hatta hatun, "beğensen de beğenmesen de söyliceksin açık ol bana"

yollamıştı resmi, aman allahım o nasıl resmidi öyle :S

2 dk lık stun evresinden sonra düşmüş ayağına yatıp bir daha o adresi kullanmamıştım :lol:
[/quote]

Ben de diyorum bu herif durup dururken ne diye adres değiştiriyo :lol:

Edited by TuGhAn

[quote name='esperanza' post='47336' date='Jul 20 2006, 01:56 PM']
haha ben heralde öyle bi resim gördükten sonra ''ayrı dünyaların insanlarıymışız'' der ve engellerim :D
[/quote]
canım kardeşim +666 :lol:
Benim msn listemde, gerçek hayattan arkadaşlarım ve WQW'dan arkadaşlarım var sadece. WQW'da da gerçek hayatta gezmiş kadar oluyo nerdeyse birlikte o kadar vakit geçirince :) Chatte yalan söylemek o kadar kolay ki. Bi de erkeklerde komik bişey var, sanki karşındaki milyon ilişki geçirmiş erkek arıyor gibi, daha şu kadar kızla çıktım vs vs savuruyolar. Komik geliyo bana :) İnternetten aşk olayına inanmazdımda, geçen yaz arkadaşım nette tanıştığı kızla evlenince, şimdi ufakta olsa, belki sıkıntıdan ikiside öyle bir chat ortamına girmiştir birbirini bulmuşlardır diye geçiriyorum.

Resimdeki eleman dumur ötesi, fazla kilolu görmedim ama bir kıza gönderilebilecek en son fotoyu yollamış. Düşününsene chatta tanıştığınız kız barda 3 erkekle resmini yolluyo. Gerçi bizim erkek milletinin büyük çoğunluğunun aklı başka yerde olduğu için, bu kızda iş var, bende işimi görüp, tekme atayım mantığıyla yinede muhabbeti sürdürürler. Oyundan msn listemdeki canım arkadaşlarıma sevgiler :) Oyun dışındada arkadaşım olduğunuz, dertlerimizi paylaştığınız için. :rolleyes:
Ben olsam ufaktan muhabbeti keserdim yada arkadaş geyiğine bağlardım, direkt engellemeye gerek yok belki beğenen bir arkadaşım çıkar birşey olur :lol: