Posted July 20, 200618 yr Arkadaslar WQW dan once en cok oynadıımız oyunu paylasalım. Bemin world of warcrafttan once en cok oynaığım oyun wcrft III FT di ya sizin?? Eğerr böyle bir topic daha onceden acıldıysa herkesten ozur dılıyorum. Saygılar...
July 20, 200618 yr Valla o dönemde benide w3 sarmıştı ama WQW şimdi gözlerimi karartı fazla bişi hatırlamıom Saygılar...
July 20, 200618 yr wowdan öncesi yok cidden ne oynuodum ben yaa diablo2 oynadıımı hatırlıorm arada bi kaç oyun bitirdim ama yok aklımda
July 20, 200618 yr Battlefield 2-Rome Total War-LOTR-WC3 dagılmısım ben yaw helal olsun wowa cekip cevirdi beni duzene soktu
July 20, 200618 yr wc3: FT sabahtan akşama dota atardım WQW dan önce wc sc ve diabllo dışında oynadıklarımız oyun muydu be Edited July 20, 200618 yr by IsAnd0r
July 20, 200618 yr WQW dan önce baya takip ederdim oyunları yeni cıkan tüm oyunları oynardım. ama en çok morrowind ve civ3 oynamışımdır heralde. şimdi yeni oyun çıkmış bana ne diyorum WQW, w3, diablo yetiyo artıyo bile bana. bi de şimdilerde ut2004 e sardım. felaket bişey walla.
July 20, 200618 yr wowdan önce knight online oynadım malesef hayatmın hatası..dota da atardım baya tabi Isandorun takım arkadası olarak
July 21, 200618 yr Author Jahrakal bi kere senınle aynı dotadaydık ısandorda wardı sen hatırlamassın ama sen troll warlord almıstın..
July 21, 200618 yr walla paso dota atıoduk en son onu hatırlıyorum..hee bi de star wars kotor 1 we 2 yi bitirdim smdi aklıma geldi Edited July 21, 200618 yr by Master-DZ
July 22, 200618 yr oyle baglı oldugum bır oyun yoktu oyun satan yerlere gıder cıkan yenı oyunu alır bıtırıır tekrar oyun alırdım ama eskılerden hala oynadıgım oyunlar wınıng wc3 frozen nfs ....
July 22, 200618 yr Knight of temple 1,W3 exp.,Morrowind,Armed and Dangerous,Sacred,Tony hawk's underground 2,Generals,middle earth,Soul reaver serileri,Blood omen serileri,Blood rayne 1,Silent hill ve Resident evil serileri iste bunlarla idare edioduk WQW cıktı sonra WQW WQW WQW WQW WQW bide w3 ha bide FAble sonra da oblivion sonra Kinkong da geldi pffff nie bu kadar cok oyun cıkar ki yaaa
July 22, 200618 yr Author Dediğiniz oyunların coğundan haberım yok ben bir tek FT habire geceye kadar dota atardım.Walla cıddyım Ft ye balanmısım baska oyun bılmezdım
July 22, 200618 yr ben her oyundan az bıraz oynardım ama WQW la tanısmadan once sureklı gta:SA oynuyordum
Bemin world of warcrafttan once en cok oynaığım oyun wcrft III FT di ya sizin??
Eğerr böyle bir topic daha onceden acıldıysa herkesten ozur dılıyorum.
Saygılar...