Jump to content
Posted
Verdigin örnekle yaptıgın karşılaştırma arasındaki fark biraz ucuk..Bizde 4 deprem yasadık ve 1 günde ACİL die en az 5000 Kere bagırdık...İzmirdeki Ölen insanlarla Acil kavramını denk tutman yoruma kapalı birdurum...Acil sigaraya ihtiyacım var başım çok agrıyor.Acil Aspirin bulmam lazım..Acil tuvalete gitmem lazım..Acil Eve gitmem lazım..Acil dışarı cıkmam lazım..acil olarak seni görmem lazım...Aci lolarak paramı almam lazım..vs.. Peki sen Sormussun Oyunda gecici olarak bir problem var düzelir.İzmirde ölen insanlar geri gelirmi die.. bende sana soruyorum İzmirde Acil die bagırmakla Burda acil topiginin acılması arasındaki bağ nedir???

Featured Replies

[quote name='Alemci' post='160564' date='Oct 2 2007, 21:44 PM']Kapanmasına gerek yok bence ;)[/quote]
Bence de...
Kapansa daha iyi olcak sanırım kanımca... :lol:
Bence hepimiz şu anda gidip kendimize yakışanı giymeliyiz...
Adam haklı aslında böyle örnekler çok süper espiri yapana allah belanı versin , böbrek tarafımıza dokunana ananı ss... gibi işte anladınız sanırım arkadaşımızn depremde büyük bi kaybı olmuş geyiğe almayın lütfen...
ACİL banlama yetkimi geri istiyorum :D

Fazla gaza gelmeyin beyler...Herşey düzelir...Sonuçta bu işe emek verenlerle zıtlaşmanın hiç bir faydası yok di mi ?
acil olarak kapanmasına gerek var bence de. ama bu öyle "höt bana karşı bişey diyemezsin"den dolayı değil, forum kurallarından ötürü. ikili diyaloglar için PM kullanıyoruz. at PM'i, al yanıtı.

ama neyse, bu sefer kuralları biraz esnetebilirim sanırım.

arasındaki bağ ne biliyor musun? arasındaki bağ, hepimizin dış dünyayı öylesine umursamaz olmamız, öylesine takmamamız. o bombalardan birisi, sabah ben yanından geçtikten 30sn kadar sonra patladı. ve siz hala burda gelmiş oyundan, oynamaktan bahsediyorsunuz. işte bu kadar basit yaşamakla ölmek. işte bu kadar kısa bir süre içinde yaşıyorsunuz, veya ölüyorsunuz.

o kadar kısa bir süre içinde, ambulansın gelip gelmemesi, gerçek anlamda acil oluyor işte. o zaman, gerçek anlamda anlıyorsunuz saniyelerin değerini. yada enkaz altında aç ve susuz şekilde kurtarılmayı beklerken. hayati anlarda, aciliyeti anlıyorsunuz. işte o zaman anlamak zor olmuyor.

sen bana sormuşsun, nedir bağlantı diye. peki ben soruyorum. bir oyunu bu kadar acil yapan nedir? piksellerin ölmesi mi, yoksa piksellerin yaşaması mı?
[quote name='Isandor' post='160567' date='Oct 2 2007, 21:47 PM']Bence hepimiz şu anda gidip kendimize yakışanı giymeliyiz...[/quote]

+1
Burada sorun arkadaşımızın yaşadıkları değil. Başkasının yaşadıklarını bilmeden yorum yapmak. Sanırım haklıyım? :unsure:
  • Author
hayır yanlıs anlamayın ben kimseyle zıtlaşmıyorm ama kapatılan topic te yazılan acil ile, verilen cevap ta anlatılan acilin arasındaki bagı çözemedim..şahsen böle bir cevap bana yazılmış olsaydım cidden kırılırdım..yoksa oyun neden kapandı nie hala acılmadı gibi bi derdim yok olmazda sonucta bir oyun,makineye baglı,insanlarda bile arıza olusurken oyunda arıza olusması pek tabi doğaldır..:)
Kapanmasına gerek yok bencede .Herkez medeni şekılde görüşlerını belırtebilir. SAYGI & SEVGİ yi yitirmeyelım yeter. Ha şuda var tabi .Sanal bir ortam atıp tutmak kolay olur . Önemli olan sanal ortamda sanal beyınlerımızı çalıştırmalıyız. Çoğu kişi bır insanın nasıl biri olduğunu ilk yüzüne bakınşta anlar .Birbirimizi göremediğimize göre parmaklarımıza iyi hükmetmelıyız diye düşünüyorum. şimdi Adam gibi oturup şu wow denilen illetin ya açılmasını bekleriz yada ...
Bu arada ne kadar geyik yapsam, saçmalasamde Crim'e katılmamak elde değil :) biliyorsunuz.
[quote name='Isandor' post='160579' date='Oct 2 2007, 21:57 PM']Bu arada ne kadar geyik yapsam, saçmalasamde Crim'e katılmamak elde değil :) biliyorsunuz.[/quote]
Haklısın yaşamadan bilemeyiz :mellow: :(
Acil olduğunu belirttiğiniz hiçbir şeyin üzerinde : wow yazmıyor. Zevk in aciliyeti olmaz . İnsan müsait olduğu zaman zevk almasını bilmeli yada zamaının tayin etmeli beyninde. Ortam zevk almaya müsayit dillse de zevk alacağı zamanın gelmesınıde beklemesını bilmeli ;)
  • Author
[quote name='cRim the Lost' post='160573' date='Oct 2 2007, 21:55 PM']acil olarak kapanmasına gerek var bence de. ama bu öyle "höt bana karşı bişey diyemezsin"den dolayı değil, forum kurallarından ötürü. ikili diyaloglar için PM kullanıyoruz. at PM'i, al yanıtı.

ama neyse, bu sefer kuralları biraz esnetebilirim sanırım.

arasındaki bağ ne biliyor musun? arasındaki bağ, hepimizin dış dünyayı öylesine umursamaz olmamız, öylesine takmamamız. o bombalardan birisi, sabah ben yanından geçtikten 30sn kadar sonra patladı. ve siz hala burda gelmiş oyundan, oynamaktan bahsediyorsunuz. işte bu kadar basit yaşamakla ölmek. işte bu kadar kısa bir süre içinde yaşıyorsunuz, veya ölüyorsunuz.

o kadar kısa bir süre içinde, ambulansın gelip gelmemesi, gerçek anlamda acil oluyor işte. o zaman, gerçek anlamda anlıyorsunuz saniyelerin değerini. yada enkaz altında aç ve susuz şekilde kurtarılmayı beklerken. hayati anlarda, aciliyeti anlıyorsunuz. işte o zaman anlamak zor olmuyor.

sen bana sormuşsun, nedir bağlantı diye. peki ben soruyorum. bir oyunu bu kadar acil yapan nedir? piksellerin ölmesi mi, yoksa piksellerin yaşaması mı?[/quote]

peki arkadasım sen bu durumdan etkilenmissin..Sunu diyeyim sen yanından gecmissin kimileri derinden hissetmis oo bombayı.Ben acil yardım edin ambulans doktor die yalvarırken kollarımda kaybettigim sevenlerimin acısıyla, Ve her acil degisimde gelmeyen doktor hemşire ambulans hayırseverlerin yüzünden acil sıfatını kullanmayarak hayatımı karartıp, benden bilgi sahibi olan insanlardan senden ve digerlerinden hic bir konuda hic bir suretle yardım istemeyerek,isteyenleride böle örnekler vererek insanlık duygularıyla gelip gecici zevklerin tezatlıgında karsımdakileri kırarakmı devam edeyim?

hayat üç beş günden ibaret ölenlerle sakat kalanlarla ayrılanlarla herşeyiyle 3 yada 5 günden ibaret. Ama asla Yaşananların etkisinde kalıp bilgi sahibi olan insanlardan yardım isteyen birine oyunda olsa yaşamda olsa böle bi örnek verilmez kanımca.. Kırdıysam özür dilerim..