Jump to content
Posted
Yaw bu lanet olası msn (eskiden beri gıcığım) durup dururken dizconnect oluyor, tüm cafenin ki, diğer web sayfalarına falan girebiliyorum ama msn, 5-10 dk girilmiyor. Böyle bi sorun sizde de var mı? Telekom kaynaklı mı bilmiyorum ama belki bi çözümü vardır?

Featured Replies

olabilir abi tokattada var bu sorun msn kapandıktan sonra telekomdan bi de msj gelio adsl ile ilgili,adsl ile ilgili bi sorunmu neymis unuttum ne yazıyodu bi kontrol et istersen bide
msn ile ne alakası var telekomun dersen bende bilemicem hep msn kapandıktan sonra geliyo bu msj
Deşme yaramı yaa hemde nasıl işyerinde her 15 dk da bir düşüyorum netten ya da yazdıklarım karşı tarafa gitmiyor. Bulunduğun bölgenin internet bağlantısından kaynaklanıyor. şöyle bir durum var santraliniz NEC ise sorun devam edecektir. Alcatel ise pek sorun yaşamazsın (TElekomdaki santral)
son gunlerde space'lerde ve msn alt yapisinda calisma var... lakin msn messenger kalkiyor ve yerine Live! Messenger geliyor... calismalar oldugu surece dusmeler kalkmalar normal...
Bölgesel adsl yapılarından kaynaklanıyor genelde. Bir dönem benim bağlandığım yerde sürekli sorunlar olurken, diğer ilçelerde olmuyordu. Ancak yaklaşık 4-5 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım. Bu 4-5 aylık zaman içerisinde internet hızında ya da bağlantısında da bir sorun yaşamadım. Yani bölgesel olarak iyileştirene kadar bu gibi şeyler yaşanacaktır sabretmek lazım. Gelişen bi ülkeyiz :(
Neyden kaynaklanıyo bilmiyorum ama gerçekten çok sinir bozucu olsa gerek :)