Jump to content
Posted
Su an Didim'deyim internet cafeden yazıyorum didimde olan arkadaslar varsa bi görüşelim bulusalım derim B) ben 2 agustosa kadar burdayım..

Featured Replies

valla muhtemelen 31inden itibaren didimde olcagım mlekor zaten orada su an
ben de ağustos sonu gibi ordayım :D demekki görüşemicez, sen zaten horde sun görünce kesersin beni
JAHRAKAL orda bari girme foruma bea azcık forum accountun dınlensın :) heryerde ıllah gırıon bea :)
ah ah jahra sen okudun mu kitaplarını bakiyim :P hergün 1 tanesi demedim mi ben sana :P bu ne cafelerde :lol:

Edited by IsAnd0r

beyler ben akrobat tc no mu unuttum saint le girdim ben de didim deyim didim de olan varsa buluşlım :D
bir didimli olarak orda olamamktan utanc duyuyorum.yaz okulu saolsun annemızı babamızı gormeye gıdemedık.vallahı dostlar o toplantının demırbası olmam gerekırken bensız olacak galıba :( ayın 4 unden sonra dıdımde olacagım
didim'de vettur sitesinin karşısında oturuyorum.bilen olmazsa mavişehir var oraya yakın baya bide tarhan tatil köyü var didim'de olan varsa buluşalım.
aytug abi geldiğinde inşallah jahra sen ben buluşuruz güzel olur :)

bhen 15 ağustos a kadar buradayım en az.
sadece jahra acrobat aytolmus mu bulusacanız?o zaman ben ve mle gelmeyelim mi :P
yok kesemezler sen eski hordelardansın biz koruruz seni mle ile :P
[quote]sadece jahra acrobat aytolmus mu bulusacanız?o zaman ben ve mle gelmeyelim mi [/quote]

gelin gelin :D o zaman bir buluşma ayarlıyalım hekres geldiğinde didim de olanlar msn lerini bana pm le atsın daha rahat konuşuruz :)

[quote]özledim lem seni ben gitçektim didime yattı benim iş ne güzel görüşürdük [/quote]

çamışsız olmuyor dimi? :)
ben 1 agustosa kadar didimdeyim istereseniz bulusuruzu arkadaslar altıkuma yakın olan varsa haber versin burdaki cafelerde WQW yok o yüzden sadece denize girmekle yetiniriz haberleriniz bekliyorum
herkes didim yaw foça da kimse yok mu :D :P biz burda wowdan uzaklaştık jahra ama hala pcden kaçamadık :(
[quote]bir didimli olarak orda olamamktan utanc duyuyorum.yaz okulu saolsun annemızı babamızı gormeye gıdemedık.vallahı dostlar o toplantının demırbası olmam gerekırken bensız olacak galıba ayın 4 unden sonra dıdımde olacagım[/quote]

[quote]sadece jahra acrobat aytolmus mu bulusacanız?o zaman ben ve mle gelmeyelim mi [/quote]

eee buluşcakmıyız :D
[quote name='Shadowfury' post='50590' date='Aug 3 2006, 10:04 PM']
bırakın didim i foçaa gelin :D hem adam da döveriz :P
[/quote]

olm cıkıntılık yapma nerden cıktı simdi foca falan :P
walla bnm bildiim kadarıyla adı oralarda bulunan nadide akdeniz foklarından çıkarılmış :P hem burda stres atçak kişiler war :ph34r: -_- gelin eğleniriz biraz, sende gelebilirsin ultorrrrrrrrrrr.......
dur sopaları hazırlayıp geliyom :P
eee ultor buluşalım isterseniz yarın aytug abi gelcek.yarın aquaparkta fırılfırıl kayıyo olcam :D en iyisi cumartesi yada pazar buluşalım.