Jump to content
Posted
arkadaslar bakın ve ıcmeyın coocla..... lanet israile yardım etmeyinn :angry:

[url="http://www.suaytr.com/israil/"]http://www.suaytr.com/israil/[/url]
  • Replies 78
  • Views 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

slm kardeş bizi bilgilendirdiğin için sana teşekür borçluyum bundan sonra hiç bir şekilde abd mallı kulanmayacağım.filistin halkının kanına giren canavarların allah belasını versin
+3246546542415454534135468431546463321654121354313464654344

Bu duyarlılıgın için sana cok tesekkur ederim :)
  • Author
+up arkadaslar ne kadar cok kısı goruruse okadar ıyı burdakı lınkte gordugunuz markları elnızden geldıgı kadar kullanmayın her bır cococla israilde bir çocugun ölümü demek bunuda unutmayın..!!
evet kimse kullanmasın derim ben ama adamlar bikere örgütlenmiş zaten kimse kullanmasa bu seferde coca coladan ekmek yiyen birsürü türk war.Bu çelişkiyi halletmek lazım ama nasıl ?
Günlerdir içimizdeki hüzün sürüyor, yüreğimiz sancılardfan geçilmez oldu, kardeşlerimiz teker teker sonbaharda dökülen yapraklar gibi dökülüyor. İnsanlığını unutmuş rezil bir soy, sacma emperyalist düşünceleri ugrana dünyayı ezen bir kaç ırk. Yanan yürekler hep müslümanların ki oluyor. Bizlerde hala AB ye girmek için bi yerlerimizi yırtarken, diğer yanda bir dilim ekmek yerine bir şarjör mermi yiyen ufacık bedenler. Hayalini kurun ufacık bir beden varki, annesine sarılmış , korkmuş gözlerle adım adım ölümü bekliyor, ölümün daha ne olduğunu bile bilmeden. Ölüm onu annesinden önce alıyor, annesi ölmek için yalvarıyor ama daha çok cekeceği ızdırap var, göreceği daha korkunc azaplar var.....

Biz ise sadece oyun oynayıp, yaşıyoruz, içim yanıyor...Keşke bi sefer-i Harb ilan edilsede deselerki hadi gidiyoruz Zalimleri ezmeye, Türk Milletinin adaletini göstermeye, binlerce kez öleceğimide bilsem koşarak giderim, yeter ki devletim gel desin. Gel demeyince tek başıma nasıl bir şey yapayım ki lanet okumak zalimlere, dua etmek acizlere dışında :(

Acizliğimize yanıyor yürek, bir kızım var 1,5 yaşında o resimlerdeki bebekleri her görüşümde kızım geliyor aklıma, benim kızım , belki sizin kardeşiniz, kızınız, ablanız, yeğeniniz, hayal edin naıl dayanır yürek, çıldırmaz mı insan, yırtılmaz mı yürekler, canlı canlı alev topuna dönmezmi gözler, Allah'ım bu mübarek gün hürmetine, El açıp dua edenler hürmetine, yalvarırım kabul eyle dualarımızı, Müslümanları üzerinden gazabını kaldır Rabb'im. Kafirleri islah eyle, islah olamayacklar ise mahvu perişan eyle. Dua edin kardeşlerim bizlerin silahı dua dır, taki Harb zamanına kadar. !!!

Edited by ApocalypsE

• Author
Abi bu resmen ınsanlık soykırımı ve herkes buna goz yumuyor her zaman su sozu duyuyordum
KAHROLSUN EMPERYALİST AMERİKA...!
Kesinlikle hakılılar ....... sesiz kalmayalım elnızden geldıgı kadar bu lınkı yayalım arkdaslar tum sıte ler forumlara...http://www.suaytr.com/israil/
Malesef bunları bile bile genede çoğumuz coco cola içmeye devam edecektir....

Umarım bundan sonra daha dikkatlı oluruz.

Çok yazık çok
Bırakmaya calışıyorum zaten de bi günde de bırakılmıyo meret :(
[quote name='ApocalypsE' post='48635' date='Jul 27 2006, 11:31 AM']
Günlerdir içimizdeki hüzün sürüyor, yüreğimiz sancılardfan geçilmez oldu, kardeşlerimiz teker teker sonbaharda dökülen yapraklar gibi dökülüyor. İnsanlığını unutmuş rezil bir soy, sacma emperyalist düşünceleri ugrana dünyayı ezen bir kaç ırk. Yanan yürekler hep müslümanların ki oluyor. Bizlerde hala AB ye girmek için bi yerlerimizi yırtarken, diğer yanda bir dilim ekmek yerine bir şarjör mermi yiyen ufacık bedenler. Hayalini kurun ufacık bir beden varki, annesine sarılmış , korkmuş gözlerle adım adım ölümü bekliyor, ölümün daha ne olduğunu bile bilmeden. Ölüm onu annesinden önce alıyor, annesi ölmek için yalvarıyor ama daha çok cekeceği ızdırap var, göreceği daha korkunc azaplar var.....

Biz ise sadece oyun oynayıp, yaşıyoruz, içim yanıyor...Keşke bi sefer-i Harb ilan edilsede deselerki hadi gidiyoruz Zalimleri ezmeye, Türk Milletinin adaletini göstermeye, binlerce kez öleceğimide bilsem koşarak giderim, yeter ki devletim gel desin. Gel demeyince tek başıma nasıl bir şey yapayım ki lanet okumak zalimlere, dua etmek acizlere dışında :(

Acizliğimize yanıyor yürek, bir kızım var 1,5 yaşında o resimlerdeki bebekleri her görüşümde kızım geliyor aklıma, benim kızım , belki sizin kardeşiniz, kızınız, ablanız, yeğeniniz, hayal edin naıl dayanır yürek, çıldırmaz mı insan, yırtılmaz mı yürekler, canlı canlı alev topuna dönmezmi gözler, Allah'ım bu mübarek gün hürmetine, El açıp dua edenler hürmetine, yalvarırım kabul eyle dualarımızı, Müslümanları üzerinden gazabını kaldır Rabb'im. Kafirleri islah eyle, islah olamayacklar ise mahvu perişan eyle. Dua edin kardeşlerim bizlerin silahı dua dır, taki Harb zamanına kadar. !!!
[/quote]

Katılıyorum yanlız en önemli nokta şu bence. Biz dinimize ne kadar sahip cıkıyor dinimizi ne kadar yaşıyoruz. ALLAH (c.c.) bilir dinimizi unuttukta yani gereği gibi yaşamadıkta mı bunlar başımıza geldi acaba.(müslümanlar için konuşuyorum)
"Kula bela gelmez HAK yazmadıkça, HAK bela vermez kul azmadıkça" diye bir söz var. Ne kadar haklı bilmiyorum. Fakat bir kula bela gelmesi ayrı bişey bir topluma bela gelmesi ayrı birşey, bunun anlamını bizler asla bilemeyeceğiz. Dinimize sahip çıkma konusunda ise şu kadarını söyleyebilirim, o kadar aciziz ki bırakın dini, kendimize sahip çıkabilecek karakterimiz bile yok. Kimimiz ev ocak geçindirme derdinde, kimimiz karı-kız peşinde. Kimisi çoktan Allah'ı unutmuş paraya, aleme vs vs. dalmış.

Sonuc itibari ile hepimiz ihmalkarlığımızın cezasını çekeceğiz, hiç kurtuşuşu yok. Bakınız iyi takip ediniz bu son savaş değil artık KIYAMET gününün dinamitini ateşleyen kibrit çöpüdür. Bundan sonra olacaklar barış felan değil, kıyametin asli büyük alametleri olacaktır. Huzuru unutun huzuru pc başında, parkta, hatunlarla gezerek vs değil dininize sarılarak arayın. Dininize diyorum hepimizin dini farklı aramızda hristiyan da var, yahudide, müslümanda. Herkes dininin gereklerini yerine getirsin, ama sonucta dininizi öğrenin araştırın okuyun, diğer dinleride okuyun, dünyayı takip edin, DUYARLI OLUN.
kimse yannış anlamasın ama anladım kadarıyla bu mail den bi alıntı.
ben herzaman şunu savunurum: duyduğuna deil gördününe inan.
bu tarz olaylar çok olmakta zati bütün şirketler bi yarış içinde herkes birbirinin ayağına çelme atıo.
linkteki resimleri görünce içim parçalandı ve kesinlikle insanlık dışı bişe bu...
ama bunun için onu bunu suçlamak doğru deil diye düşünüom,bana katılmayabilirsiniz saygı duyarım
ama bence gerçek suçlular insanlar .....

saygılar

Edited by kamranzafer

coca cola yerine Visne suyumu icicem artık yani :(
  • Author
Arkadasım cocola karının %100 unu gecen yıl 2005 tarıhınde israile bagısladı sence bız cocola ıctıgımızde paramız nereye gıdıyor ....! bence ıyı dusun konustguun mantıklı deıl..
[quote name='ApocalypsE' post='48682' date='Jul 27 2006, 02:56 PM']
"Kula bela gelmez HAK yazmadıkça, HAK bela vermez kul azmadıkça" diye bir söz var. Ne kadar haklı bilmiyorum. Fakat bir kula bela gelmesi ayrı bişey bir topluma bela gelmesi ayrı birşey, bunun anlamını bizler asla bilemeyeceğiz. Dinimize sahip çıkma konusunda ise şu kadarını söyleyebilirim, o kadar aciziz ki bırakın dini, kendimize sahip çıkabilecek karakterimiz bile yok. Kimimiz ev ocak geçindirme derdinde, kimimiz karı-kız peşinde. Kimisi çoktan Allah'ı unutmuş paraya, aleme vs vs. dalmış.

Sonuc itibari ile hepimiz ihmalkarlığımızın cezasını çekeceğiz, hiç kurtuşuşu yok. Bakınız iyi takip ediniz bu son savaş değil artık KIYAMET gününün dinamitini ateşleyen kibrit çöpüdür. Bundan sonra olacaklar barış felan değil, kıyametin asli büyük alametleri olacaktır. Huzuru unutun huzuru pc başında, parkta, hatunlarla gezerek vs değil dininize sarılarak arayın. Dininize diyorum hepimizin dini farklı aramızda hristiyan da var, yahudide, müslümanda. Herkes dininin gereklerini yerine getirsin, ama sonucta dininizi öğrenin araştırın okuyun, diğer dinleride okuyun, dünyayı takip edin, DUYARLI OLUN.
[/quote]

İslama göre diğer semavi dinler bozulmuştur. Son din İSLAM dır.O yüzden İslamdan başka dinlere sarılanların huzura kavuşacağını sanmıyorum. Tutunmamız gereken ip Kur'an'ın ipidir.(şahsi görüşüm)

Evet Kıyamet yaklaşmış olabilir.Bu müslümanları karamsarlığı iteceği yerde zararın neresinden dönersek kardır deyip İslama dahada cok sarılmak gerekir.Artık sonsuz hayatı düşünüp hazırlıklarımızı yapmamız gerekir hemde acilen.

HERKESİN REGAİP KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...

Not: ApocalypsE bunu bir sataşma olarak algılama, bende bir kaç şeyden bahsetmek istedim.

Ve son bir şey daha samimiyetine inandığınız, İslam için çalıştığına inandığınız şirketlerin mallarını tercih edin.
  • Author
Ve son bir şey daha samimiyetine inandığınız, İslam için çalıştığına inandığınız şirketlerin mallarını tercih edin.

++1
up
coco-cola içmek zorundayım neden mi?
neredeyse dnzli'de pepsi satılmıyor şimdi pepsi içmek zorundamısın bizim koç gibi colaturka'mız var diyebilirsiniz ama insan kaliteye alıştı mı ödün veremiyor yapsınlar Türklerde pepsi yada coco-cola gibi kaliteli kola neden içeyim ki o aşağılık markayı.

cococola'yı kınayıp içmekten başka çarem yok kolasızda olmuyor ne yazık ki...
[quote name='Zebani' post='48891' date='Jul 28 2006, 02:37 PM']
coco-cola içmek zorundayım neden mi?
neredeyse dnzli'de pepsi satılmıyor şimdi pepsi içmek zorundamısın bizim koç gibi colaturka'mız var diyebilirsiniz ama insan kaliteye alıştı mı ödün veremiyor yapsınlar Türklerde pepsi yada coco-cola gibi kaliteli kola neden içeyim ki o aşağılık markayı.

cococola'yı kınayıp içmekten başka çarem yok kolasızda olmuyor ne yazık ki...
[/quote]

Zaten hoşlanılmayan şeyi herkes bırakır. Ama önemli olan hoşlandığın şeyden masumların daha fazla ölmemesi, cocukların daha fazla ölmemesi için , ALLAH (c.c.) rızası için vazgeçmektir.
burada gecen bazı sözlere toplu olarak laf yetiştireceğim
1)Kıyamet günü huzur bulma konusunda müslümanlarla hristiyanlar aynı kefeye konacaktır her kul kendi amellerinden sorgulanacaktır cehenneme giden müslümanlar olacağı gibi cennete alınacak hristiyanlar da vardır.
2)İslam adına çalıştığını iddia eden şirketlere kesinlikle itibar etmem sonucta onlara verdiğiniz paralar da masumların kursaklarına gitmiyor hizbullahtı El-Kaideydi nerden besleniyor sizce?
3)içtiğiniz her coca-cola bir kurşun olarak israil'e gidiyor denmiş sonuçta bu yolla düşünürseniz fazladan harcadığınız doğalgaz ruslara,kullandığınız deterjan gibi ürünler Çeşitli AB ülkelerine oradan da bir kısmı Pkk gibi örgütlere,yediğiniz hamburgerdi pizzaydı ABD'ye gidiyor.Yani sizin burada içmeyeceğiniz 1-2 cola ülke çapında protesto edilse bile çok da birşey değiştirmeyecektir.

Ha bir gün çıkarda aynı kalitede bir üretim yaparsa bir türk firması hatta aynı olmasına da gerek yok yakın bir üretim yapması da yeter o zaman türk malı kullanmayı tercih ederim ama su an islami sirketiz diye gecinen sirketlere verecek param yok.
eleştirilcek o kadar çok şey warken vahşet içeren fotoğraflar koyup altına iki resim yapıştırarak bir kaç markayı suçlamak bence çok mantıksız kimse bunlara inanıpda mc donalds ı coca cola yı batıramaz siz yemeseniz de içmeseniz de israil saldırılara devam eder markalarla alakası yokdur!