Jump to content
Posted
arkadaslar bakın ve ıcmeyın coocla..... lanet israile yardım etmeyinn :angry:

[url="http://www.suaytr.com/israil/"]http://www.suaytr.com/israil/[/url]
  • Replies 78
  • Views 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Tamam böyle devam edin aferim. Merak ediyorum İsrail gelse Türkiyeyi vursa, akrabalarınız ölse ( ALLAH (c.c.) göstermesin) ve sonra da koka kola veya başka bir firmanın İsraile yardım ettiğini öğrenseniz bu kadar rahat konusacakmıydınız cok merak ediyor. Kendinizi kücük görmeye devam edin. Siz Fatih Sultan Mehmedin yerinde olsanız ben 20 yasımda nasıl İstanbulu fetederim olurmu öyle şey dersiniz.Sen içmezsin o içmez bu böylece büyür ALLAH ın izniyle. Ve milletce en azından tepkimizi göstermiş oluruz.Unutmayın cevrenizdeki yılanlar bir gün sizide sokabilir.
[quote name='Hmana' post='49629' date='Jul 30 2006, 12:38 PM']
Tamam böyle devam edin aferim. Merak ediyorum İsrail gelse Türkiyeyi vursa, akrabalarınız ölse ( ALLAH (c.c.) göstermesin) ve sonra da koka kola veya başka bir firmanın İsraile yardım ettiğini öğrenseniz bu kadar rahat konusacakmıydınız cok merak ediyor. Kendinizi kücük görmeye devam edin. Siz Fatih Sultan Mehmedin yerinde olsanız ben 20 yasımda nasıl İstanbulu fetederim olurmu öyle şey dersiniz.Sen içmezsin o içmez bu böylece büyür ALLAH ın izniyle. Ve milletce en azından tepkimizi göstermiş oluruz.Unutmayın cevrenizdeki yılanlar bir gün sizide sokabilir.
[/quote]

israil gelse vursa türkiyenin kendini savunacak gücü olur Atatürk'ün ne zorluklarla kurtadığı bu vatanı kimsenin eline verecek değiliz!Ayrıca allah korusun böhle bir savaş çıksa sen sen tavrını coca colayamı koycan saldıranlaramı koycan tavır koyulması mücadele edilmesi gereken o kadar çok şey varken iki tane ölü insan fotoğrafı yanında bir coca cola amblemi görüp ve buna inanıp cola içmeyerek bir şeylere son vericeğine inanıyorsan biraz safsın bence kim görmüş coca colanın cola yapmayı bırakıp mc donalds ın hamburger yapmayı bırakıp silah kurşun alıp israile gönderdiğinin tavrını böle kandırılarak yanlış yerlere gönderme.Savaş her zaman çıkar fastfood markalarını batırmakla bunu önleyemessin.Savaşı çıkarana kızman gerekirken coca colaya mc donalds a kızma !

Edited by armanaltug

Ya abı komık yanı dedıklerınız..
"Yok sen sunu yeme yok sen sunu ıcme" olur mu ya böyle?! Sorun keske bı markayla kalsa, keske coca colayla kalsa ama malesef kalmıyor! neler neler dönuyor da haberımız yok.. bu saatten sonra ıcsen ne olur ıcmesen ne olur; alan almıs kacan kacmıs. Söyle bırsey de var, Turk malı ıcecek yıyecek vs kullandıgımızda (kullanmayalım dıe söylemıyorum) ne kdr guvenlı olucak kı? sonucta bızım ulkemızde de malesef terorızm var; markaların onları desteklemedıgını nerden bılıcez?

Bu ısler böyle olmaz arkadaşlar.. Kımsenın bırbırnı kırmasına hıc ama hıc gerek yok. Söylenen sözler bosuna havada ucusuyor; bari bosa oksıjen tuketmeyelım..

Saygılar..
[quote name='Ultor' post='49078' date='Jul 28 2006, 07:19 PM']
1)Bu söylediğin tamamen bir hurafedir.Kanıt istiyorsan cennete kimlerin girebilecegini anlatan ayetleri bi okuman yeterli olacaktır müslüman olmayan cennete giremez diye birsey bulamazsın ha şu da var bu söz fanatik islamcılar tarafından uydurulmustur diğer dinleri iyice tukaka yapmak için.
[/quote]

Al-i İmran suresinin 3/19'ncu ayetindeki "Allah katında tek din İslamdır" ve Maide suresinin 5/3'ncü ayetindeki, "Size, din olarak yalnızca İslam'ı seçtim"

Sanırım yeterlidir.

[quote name='armanaltug' post='49631' date='Jul 30 2006, 02:37 PM']
israil gelse vursa türkiyenin kendini savunacak gücü olur Atatürk'ün ne zorluklarla kurtadığı bu vatanı kimsenin eline verecek değiliz!Ayrıca allah korusun böhle bir savaş çıksa sen sen tavrını coca colayamı koycan saldıranlaramı koycan tavır koyulması mücadele edilmesi gereken o kadar çok şey varken iki tane ölü insan fotoğrafı yanında bir coca cola amblemi görüp ve buna inanıp cola içmeyerek bir şeylere son vericeğine inanıyorsan biraz safsın bence kim görmüş coca colanın cola yapmayı bırakıp mc donalds ın hamburger yapmayı bırakıp silah kurşun alıp israile gönderdiğinin tavrını böle kandırılarak yanlış yerlere gönderme.Savaş her zaman çıkar fastfood markalarını batırmakla bunu önleyemessin.Savaşı çıkarana kızman gerekirken coca colaya mc donalds a kızma !
[/quote]

Benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz.

[quote name='MoRwén' post='49663' date='Jul 30 2006, 05:52 PM']
Ya abı komık yanı dedıklerınız..
"Yok sen sunu yeme yok sen sunu ıcme" olur mu ya böyle?! Sorun keske bı markayla kalsa, keske coca colayla kalsa ama malesef kalmıyor! neler neler dönuyor da haberımız yok.. bu saatten sonra ıcsen ne olur ıcmesen ne olur; alan almıs kacan kacmıs. Söyle bırsey de var, Turk malı ıcecek yıyecek vs kullandıgımızda (kullanmayalım dıe söylemıyorum) ne kdr guvenlı olucak kı? sonucta bızım ulkemızde de malesef terorızm var; markaların onları desteklemedıgını nerden bılıcez?

Bu ısler böyle olmaz arkadaşlar.. Kımsenın bırbırnı kırmasına hıc ama hıc gerek yok. Söylenen sözler bosuna havada ucusuyor; bari bosa oksıjen tuketmeyelım..

Saygılar..
[/quote]

Hiç kimse kırılmasın diyorsun sonra "Ya abı komık yanı dedıklerınız.." diyorsun.Ben kırıldım şimdi ne olacak.
Bu işler böyle olmazsa o zman savaşarak yardım et.
  • Author
ardesım gercek 1......
İsrail bır yahudi toplumu ve asırlar oncesı taa bu Hz.Nuh peygamberımıze dayanıyorr yahudıler kendılerıne gelen peygamberle bıle ınanmamıslar ve yok olmuslardırr
2....
Sen cocolanın yahudı malı olup olmadıgına ınanmıyorsan bıraz arastır anlarsın okemı canım buda 2. si bunlar tamamıyle gercektır kafadan atma seyler deıl su an İsrail tam olarak 648 sivil masum ınsanı katletmıstır buda 3..............
[quote name='Hmana' post='49272' date='Jul 29 2006, 11:27 AM']
Türkiyedeki HİZBULLAH ın o HİZBULLAH olduğu nerden biliyorsun. Parayla kurulmuş falaln filan bunları nerden biliyorsun. Ayrıca Başkalarını karalamak cok kolaydır. Gider onun adı altında birşey yaparsın. Herkes bunu ondan bilir.Artık o karanlanmış olur.

Sanırım sen benim dediklerimi anlayamıyorsun. Eğer gerçekten anlıyorda "kelime anlamının ne olduğu umrumda da değil" bu lafı söylüyorsan artık benim muhattabım değilsin.
[/quote]

Ne dedigini ve nasıl bir kafa yapısına sahip oldugunu gayet iyi anlıyorum ama haklısın senin muhattabın degilim.İşim olmaz.Ne diyecegime de ben karar veririm ne düşünecegime de..Saygıyı öğrenirsen birgün seni de bekleriz
[quote name='Passion' post='49685' date='Jul 30 2006, 08:07 PM']
İsrail bır yahudi toplumu ve asırlar oncesı taa bu Hz.Nuh peygamberımıze dayanıyorr yahudıler kendılerıne gelen peygamberle bıle ınanmamıslar ve yok olmuslardırr
[/quote]

Vay be yokolan yahudilerin an itibariyle savaşıyor olmalarıda bi garipmiş.. Son Mohikan tadında, Son Yahudi gibi bişi demek bu.. :blink:
COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI!

Ya allahaşkına bu yazıya siz inanıyomusunuz? yani coca colanın tüm kar payını ve gelirini vs. sini israile verdi? Cnnde birde acıklama yaptı? Bunu ispatlayacak saglam bir kanıtınız varmı?

Eger gercekten böyle bir kanıt varsa bizim zaten burda konusmamıza gerek yok. Çünkü coca colanın üreticileri büyük kocaman birer salaktırlar... Böyle bir acıklama yaptıkları taktirde zaten tüm tvler gazelter bunu verir ve ben ve vicdanı olan büyük bir cogunluk coca coladan vazgecer... ama bir web sitesinin 2 kelimesine inanıpta böyle birşey yapmaya kalkısmak cok sacma... Ben bugüne kadar medyada bu konuyla ilgili hiçbir yazı görmedim eger varsa onları paylasın burada tek bir sitenin yazdıgı bu sacma sapan haberleri değil...
Turkiye'de ictiginiz Coca-Cola markasi adi altinda uretilen kola, kola icerisinde kullanilan ve sadece cocacola ozu dedikleri (orjinal formulu sir gibi saklanan) ozut Turkiye'ye ithal edilmektedir... Coca Cola'nin icerisindeki tum maddeler, su, karbondioksit, şeker, sisesi vs vs. turk mali ve urunun uretilmesinde gecen emek turk calisanlarinindir... Vergisini Turkiye Cumhuriyet'ine odemektedir...

"Coca-Cola şirketi'ne ait 6 ayrı kategorideki 12 markayı üretme, paketleme, dağıtma ve satmaya Türkiye sınırları içinde yetkili olan şirket ise Coca-Cola İçecek A.ş. Coca-Cola İçecek A.ş. Türkiye'nin en büyük 500 firması içinde 26. sırada yer alıyor ve [b]2000'den fazla kişiye doğrudan, 20 bin kişiye dolaylı olarak istihdam sağlıyor[/b]. Ankara'daki fabrika, 200 ülkedeki 2,123 fabrika arasında kalite alanında ilk 10'a girmeyi başardı. Türkiye'deki tesislerin hepsi ISO çevre ve kalite sertifikalarının sahibi. "

[b]Coca Cola 10 lira kar etmesin diye senin benim ne hakkim var 22.000 vatandasimin ekmegiyle oynamasina ??!![/b]

Ayrica Mc Donalds, Burger King vs. gibi markalarin sadece ve sadece isim haklarini kullanmalari icin ucret aldiklarini, kullanilan malzemelerin neredeyse tumunun yerli uretim ve calisanlarin %95'inin Turk vatandasi oldugunu kac kisi biliyor...

2 tane mail alin, 2 tane web sayfasina bakin ve yazin dusunmeden... Ben de bu konuyu savunanlari kiniyorum Turkiye'yi dusunmedikleri icin...
[quote]Turkiye'de ictiginiz Coca-Cola markasi adi altinda uretilen kola, kola icerisinde kullanilan ve sadece cocacola ozu dedikleri (orjinal formulu sir gibi saklanan) ozut Turkiye'ye ithal edilmektedir... Coca Cola'nin icerisindeki tum maddeler, su, karbondioksit, şeker, sisesi vs vs. turk mali ve urunun uretilmesinde gecen emek turk calisanlarinindir... Vergisini Turkiye Cumhuriyet'ine odemektedir...

"Coca-Cola şirketi'ne ait 6 ayrı kategorideki 12 markayı üretme, paketleme, dağıtma ve satmaya Türkiye sınırları içinde yetkili olan şirket ise Coca-Cola İçecek A.ş. Coca-Cola İçecek A.ş. Türkiye'nin en büyük 500 firması içinde 26. sırada yer alıyor ve 2000'den fazla kişiye doğrudan, 20 bin kişiye dolaylı olarak istihdam sağlıyor. Ankara'daki fabrika, 200 ülkedeki 2,123 fabrika arasında kalite alanında ilk 10'a girmeyi başardı. Türkiye'deki tesislerin hepsi ISO çevre ve kalite sertifikalarının sahibi. "

Coca Cola 10 lira kar etmesin diye senin benim ne hakkim var 22.000 vatandasimin ekmegiyle oynamasina ??!!

Ayrica Mc Donalds, Burger King vs. gibi markalarin sadece ve sadece isim haklarini kullanmalari icin ucret aldiklarini, kullanilan malzemelerin neredeyse tumunun yerli uretim ve calisanlarin %95'inin Turk vatandasi oldugunu kac kisi biliyor...

2 tane mail alin, 2 tane web sayfasina bakin ve yazin dusunmeden... Ben de bu konuyu savunanlari kiniyorum Turkiye'yi dusunmedikleri icin...[/quote]

+1
[quote name='Sentinel' post='49753' date='Jul 31 2006, 12:12 PM']
Turkiye'de ictiginiz Coca-Cola markasi adi altinda uretilen kola, kola icerisinde kullanilan ve sadece cocacola ozu dedikleri (orjinal formulu sir gibi saklanan) ozut Turkiye'ye ithal edilmektedir... Coca Cola'nin icerisindeki tum maddeler, su, karbondioksit, şeker, sisesi vs vs. turk mali ve urunun uretilmesinde gecen emek turk calisanlarinindir... Vergisini Turkiye Cumhuriyet'ine odemektedir...

"Coca-Cola şirketi'ne ait 6 ayrı kategorideki 12 markayı üretme, paketleme, dağıtma ve satmaya Türkiye sınırları içinde yetkili olan şirket ise Coca-Cola İçecek A.ş. Coca-Cola İçecek A.ş. Türkiye'nin en büyük 500 firması içinde 26. sırada yer alıyor ve [b]2000'den fazla kişiye doğrudan, 20 bin kişiye dolaylı olarak istihdam sağlıyor[/b]. Ankara'daki fabrika, 200 ülkedeki 2,123 fabrika arasında kalite alanında ilk 10'a girmeyi başardı. Türkiye'deki tesislerin hepsi ISO çevre ve kalite sertifikalarının sahibi. "

[b]Coca Cola 10 lira kar etmesin diye senin benim ne hakkim var 22.000 vatandasimin ekmegiyle oynamasina ??!![/b]
2 tane mail alin, 2 tane web sayfasina bakin ve yazin dusunmeden... Ben de bu konuyu savunanlari kiniyorum Turkiye'yi dusunmedikleri icin...
[/quote]

Evet 22.000 kişinin ekmeğiyle oynamaya ne gerek var onun yerine Lübnan da 1000 lerce kişi ölsün daha iyi <_<

Sentinel bazen bazı şeyler yapmak için kendinden fedakarlık yapacaksın.
Ben de Sentınel'e katılıyorum, bazı konularda kendıne musluman olup kendı devletını halkını dusunuceksın.
  • Author
Abı nasıl ıstır anlamıyorum kardesım yedıgınız ıctıgınız hersey onlara yardıma gıdıyor hıc mı haber ızlemıyorsunuzy aff yuhh sıze adamalkr ates kes kararı alıyorlar ve ertesı sabah ıcı cocuklarla dolu olan bır bınayı tam 3 ucaklık bır team ıle bombalıyorsun nasıl ımandır nasıl ınsanlık tır anlamıyorum sizi ben kardesım ozaman bızı vurduklerında da iran ole yapsın hepımız burda sürenerek olelim kendi insanlarımızı düşüncez ya... ne diyimn size bir liğin olmadıgı yerde hıcr sekılde yasamda olmaz.... belki anlarsınız artıkk..... pehh...
evet sentinelin söylediklerine mantıklı bir insanın katılmaması elde olmamalı. aklıma ilk gelen örnek mc donalds'ın anadolu grubuna ait olduğu. HER BİR şEY İLE. isim hakkı vs.
beyle bu ne ya siz bu gazla İstanbuldan Hakkariye kadar gidersiniz he
  • Author
Artık israil suriye yede ültimaton verıyor yakında orayada gircek bakalım ozamanda hala bolemı konusuyorsunuz kardesım daha 3 yasındakı cocugun ne suçu var ne gazından bahsedıyorsunn ???????????
  • Author
[url="http://www.showtv.com.tr/haber/dunya/01082006/asker1.shtml"]http://www.showtv.com.tr/haber/dunya/01082006/asker1.shtml[/url] suna bır bakın yaa azcık dunyadan haberınız olsun arada haberlere de bakın 1 askere 700 sivil................... :angry:
  • Author
[url="http://www.ntvmsnbc.com/news/381161.asp"]http://www.ntvmsnbc.com/news/381161.asp[/url] İsrail operasyonu genişletiyor amaç SURİYE ve İRAN (01.08.2006)

edit:http://www.ntvmsnbc.com/news/380887.asp ABD israile hala silah satıyor...... okuyun ve sasırın... :angry:
haklıymışsın passion.sana +1 :)
bu aralar tv izliyemiyorum bir şeyden haberim yok.sentinel söyledikleri ginede mantıklı biraz.
en yakın zamanda dünya'daki kargaşa umarım sona erer...
[quote name='Sentinel' post='49753' date='Jul 31 2006, 12:12 PM']

"Coca-Cola Şirketi'ne ait 6 ayrı kategorideki 12 markayı üretme, paketleme, dağıtma ve satmaya Türkiye sınırları içinde yetkili olan şirket ise Coca-Cola İçecek A.Ş. Coca-Cola İçecek A.Ş. Türkiye'nin en büyük 500 firması içinde 26. sırada yer alıyor ve [b]2000'den fazla kişiye doğrudan, 20 bin kişiye dolaylı olarak istihdam sağlıyor[/b]. Ankara'daki fabrika, 200 ülkedeki 2,123 fabrika arasında kalite alanında ilk 10'a girmeyi başardı. Türkiye'deki tesislerin hepsi ISO çevre ve kalite sertifikalarının sahibi. "

[/quote]

Dediğin çok mantıksız Coca-cola devrilir yerini başka birine bırakır, coca-cola devrilir cola turka daha çok satar bilmem ne marka daha çok satar ambalaj gene üretilir aileler gene çalışır.Ülkenin kaderi coca-cola değil ya?

Edited by fenerli

o zaman rock'ın coke'ada kimse gitmesin, ayrıca orada çıkacak gruplar olan muse ve placebo'yu da dinlemesin, ne malum belki onlarda israil'e destek veriyodur. Coca cola içmeyin, efes pilsen için, hem türk malı, hem azıcık kafa yapar :)

Edited by death_bringer

[quote name='death_bringer' post='50106' date='Aug 1 2006, 11:33 PM']
o zaman rock'ın coke'ada kimse gitmesin, ayrıca orada çıkacak gruplar olan muse ve placebo'yu da dinlemesin, ne malum belki onlarda israil'e destek veriyodur. Coca cola içmeyin, efes pilsen için, hem türk malı, hem azıcık kafa yapar :)
[/quote]

+1
[quote name='MoRwén' post='49849' date='Jul 31 2006, 06:42 PM']
Ben de Sentınel'e katılıyorum, bazı konularda kendıne musluman olup kendı devletını halkını dusunuceksın.
[/quote]
Ne kadar da bilgece, ne kadar da insanlığa, islamiyete ve ahlaka uygun...

[b]Hadi arkadaşlar ülkemizi ve kendimizi düşünelim,[/b] yarın bir gün plaj kumundan yapılmış binalarımız depremde, bir kç sene öncesinde olduğu gibi kafamıza çöktüğünde, ellerinden silah eksik olmayan komşularımızla krizler çatışmalar yaşandığında, AB`ye katılım konusunda gerekli yardımlar lazım olduğunda diğer ülkeler de kendilerini düşünsünler, kendilerine müslüman olsunlar..!

Ne olacak canım, [b]ne de olsa [/b] kendimizi düşünmemiz lazım - binlerce kişinin ölmesi ne olacak gerektiğinde ülkemizin tüm sınır köylerimizi de bombalar, böylece PKK tehtidinden gerekirse binlerce köylümüzü öldürerek kurtuluruz değil mi?

Ne kadar basitmiş...