Posted July 26, 200618 yr thottbot sitesini hepimiz biliriz bende onun gibi bir Database yapalım diyorum ve extra olarak görevler yerleri gibi şeylerde sizce nasıl olur.
July 26, 200618 yr Aslinda guzel olur ama o kadar gerekli bir sey oldugunu sanmıyorum fikrimizi sorduğun için tesekkur ederim
July 26, 200618 yr thottbot a oyun içi bilgi gönderen bir addon var Cosmos onu ele alıp kendi yaptığımız bir sayfaya bilgi göndermesini sağlıyabiliriz............................................. ama bencede gerek yok fakat yapılmıcak birşeyde değil
July 26, 200618 yr aman kosmosa dokunmayın o add-on bizimki gibi free serverların ipleri Bl!zz amcaya yolluyor... ama bi db yapmak thotbot gibi bişey yapmak çok uzun uğraşlar gerektirir o yüzden büyük bi ekip gerektirir o da sadece oynamaya giren insanların olduğu biryerde gereksiz hem thotbotta yetiyo ne de olsa..
July 26, 200618 yr kanıtlıyabilirmisin sanitarium blizzarda comsos hiç birşey yolluyamaz.. cosmos dediğiniz şey birkaç addonu bir araya getiren bir paket okadar.. lütfen ya
July 26, 200618 yr bak bunu hatırlatıığn iyi oldu ben geçen gün bi sitede onu yapan programı bulmuştm incelicektim unutmuşum bu topici görünce hatırladım programın ss'si [url="http://hem.passagen.se/xstatique/screenshot.jpg"]http://hem.passagen.se/xstatique/screenshot.jpg[/url] Bl!zz free serverlara izin veriyo zaten free sunucu olmasa şuan orda WQW oynuyanların yarısı olmazdı. cosmos ayriyetten bir exe ile açıldığı zaman senin yaptığın herşey thottbot databasesine eklenio zararlı bi program deil ama bilgisayarı çok kastırır Edited July 26, 200618 yr by Invul
July 26, 200618 yr arkadaşlar şu cosmos u aklınızdan bir çıkarın artık. yok öyle birşey yok böyle bir saçmalık.. blizzarda gönderme falan.. ozaman RestState addonuda gönderior zaten 2-3 lua scriptten oluşan güzelim addonlarımızın yasaklanma nedenide budur. olmıyan bir şey Edited July 26, 200618 yr by Tidus
July 26, 200618 yr Ben burda emuda oynamasaydım asla orjinale geçmezdim Bencede Bl!zz izin veriyo bu işe Asıl konuya gelirsek bence thottbot varken burdaki ne işe yarıcak diye soruyorum sadece ama questleri teker teker türkçeye çevirebilrsek harkulade olur.Ben thottbota %90 quest için giriyom,ve burda questlerin türkçesi olsa burdan araştırsak falan
July 27, 200618 yr Cogunluk karsı cıkmıs ama bence faydalı olur sonucta thottbot a bilgi veren serverlarda olan hersey bizde yok serverlar arasında fark oldugu için de bir çok şey yanlıs cıkabiliyor bence güzel olur hem biz kendimiz hazırlamıs oluruz herkes baska yerden değilde bizden bilgi edinmiş olur kalitemiz bir kez daha ispatlanır, questlerin türkceye cevirilme fikri ise gecen yılda öne sürülmüştü herkes cok güzel olur dedi ama hiçbirsey olmadı bence biz thottbot gibi yapalım bir site ne kadar kassada ben cosmosu acarım sonucta paylasım önemli olan
July 27, 200618 yr thottbot benzeri bişey değil de aslında "wt sözlük" gibi bişey yapsak fena olmaz. hem herkes oyunla ilgili anılarını yazar geyik olur hem de questlerle ilgili herkes deneyimlerini falan paylaşır.