Jump to content
Posted
arkadaslar yeni bi site kesfettim site bu [url="http://www.superteklif.com/index.asp?ref=150029"]http://www.superteklif.com/index.asp?ref=150029[/url] bu siteye üye oluyosunuz daha sonra tanıdıgınız insanları üye yapıyosunuz üyelernizin üyeleri size para kazandıryo söyle bi sema seklinde

Birinci kademe grup referans sayınız :13
İkinci kademe grup referans sayınız :21
Üçüncü kademe grup referans sayınız :5
Dördüncü kademe grup referans sayınız :3
Beşinci kademe grup referans sayınız :2
Altıncı kademe grup referans sayınız :1
Yedinci kademe grup referans sayınız :0
Sekizinci kademe grup referans sayınız :0
Dokuzuncu kademe grup referans sayınız :0

1. kadame benim diğerleri benim alt kademelerim site R€kl@m veren bi site mail adresinize R€kl@m yolluyolar siz o reklamı okuyosunuz ve para kazanıyosunuz üyeniz yeterli sayıya ulasırsa size gelen her bir e-postadan 1000 ytl kazanbiliyosunuz ben üyeyim sizlerden de isteyen varsa üye olabilir arkadaslar

Featured Replies

Çalışarak hakkıyla kazansak daha tatlı olmaz mı neden başkalarının oyunlarına gelerek haksız para transferi olsun ki bence bu tür şeyler çok gereksiz ve saçma. Birilerinin cebini doldurmaktan başka bişey değil. şans oyunları da aynı şekilde milyonlarca kişi oynuyor bir kişi kazanıyor sende oyna sende kazan mı diyorsunuz? Yok sağolun ben almayayım.
sende bizden kazan dimi :P sadece www.superteklif.com olması gerekmiomu onun :D
  • Author
yok benim sadece bir öneri zaten isteyen ilgilenen varsa üye olabilir dedim ortamı geremek gereksiz

[quote name='Invul' post='48841' date='Jul 28 2006, 12:51 PM']
sende bizden kazan dimi :P sadece www.superteklif.com olması gerekmiomu onun :D
[/quote]

:D :P
[quote name='letal' post='48842' date='Jul 28 2006, 12:54 PM']
yok benim sadece bir öneri zaten isteyen ilgilenen varsa üye olabilir dedim ortamı geremek gereksiz
:D :P
[/quote]
walla arkadaşım paylaştığın için saol ama benim arkadaşım zamanında para kazanacaz diye hergün yaptırdı bu işi bende yaptım sonuçta kaç paramı geldi 0,8$ paypala ama onu alabilmek için kredi kartı vermek gerekiyordu ne gerek diye vermedik
(keşke alsaydık o parayla bu işin üstüne güzel bi bardak soğuk su içerdik :D)
arkadasar bir ara bir saadet zinciri vakası vardı hatırlarsanız bunun da ondan cok da büyük bir farkı yok.İşin ucu tatsız yerlere çıkabilir.Kısa yoldan köşeyi dönmektense uzun yolu seçin en güvenlisi :P

o donemde hatta olaya giren insanlar ikiye ayrılıyorlardı titanlar ve titilanlar diye :P
mantıksız konuşmayın yaf adam sizin ip nizi alıp ordan orjinal WQW da oynayanların kredi kartı numarasını alıp paraları çalıp dünyaya hükmetmek deil saadece tavsiye ayrıca bu iş eğer karlıysa neden zor youlu deneyelimki :)
  • Author
arkadaslar bu sitede kredi kartı istemiyolar sadece hesabınıza aktarılacak kadar para kazanınca banka hesabınızı istiyolar iş bankası ve parayı size eft ile aktarılar kazanan arkadaslarım var ordan biliyorum bide cok ugrasmanıza gerek olmuyo 10 kişiyi üye yapıyonuz daha sonra onlarda sizin gibi üye yapıyo sonucata toplam üyeniz 10 üzeri 1 + 10 üzeri 2 + . . . +10 üzeri 9 toplam üye sayınız oluyo o zamanda günlük 1000 ylt kazanca kavusuyosunuz güvenmeyenler olabilir ben calısıp kazanacam diyenlerde olabilir ben sadece bi öneri sunudum bir paylasım isteyen onayalar isteyen onaylamaz bu sizlerin insiyatifinize kalmıs ben üyeyim ilgilenen varsa üye olabilir dedim sadece :D

Edited by letal

Bende bi ara başlayım diyodum böle bi yere tam başladım falan bi gün geçti,service unavailible :D adamlar paranın üstüne yattı :)