Jump to content
Posted
hayatta hep kazanacaksın diye bir şey yok bazen kaybetmeyide bilmek lazım kaybedincede ders alacaksın:ki alamazsan her zaman kaybaetmaya mahkumsun ..aranızda kaç kişi kaybaetmeyi kabul edip ders almıştır

Featured Replies

ben hayatta kazanmak olduğu kadar kaybetmeninde olduğunu anladım

çünkü bu hayatın bir parçası ama asıl önemli olan seninde dediğin gibi kaybettikten sonra üzülmek veya sinirlenmek diil bu olaydan bir ders çıkarıp tekrar yaşamamaya çalışmaktır :)
  • Author
bu hem gerçek hayatta hemde sanal alemde geçerli dostum.istediğin kadar kendini kandır bu ir gerçek ve kaçman imkansız. dediğim gibi kaybetmeyide bilmek lazım ama ders alarak
hep kazanırsan bişey degişmez ama yenile yenile kendini geliştirirsin ve süper olmak yolunda 1 adım daha atmıs olursun
hehe sanırım burda birilerine söz var :lol: hehe çok haklısın dostum kaybetmeyi öğrenmessek ne bu oyundan nede başka oyunlardan zevk alabiliriz...
  • Author
tartışma yaratma esperanza:) kimseyi kastetmedim herkes için geçerli:) en önemnlisi benim için:)
[quote name='azizo' post='49418' date='Jul 29 2006, 01:24 PM']
tartışma yaratma esperanza:) kimseyi kastetmedim herkes için geçerli:) en önemnlisi benim için:)
[/quote]

haha :D bak çok feci adamı reskill e bağlarım :P :D
valla yenile yenile süper olan birini görmedim süper olmak için yenildikten bir süre sonra yenmeye başlaman gerek (: yoksa süper eziq oluyorsun (:

bu arada başlığı açana tşk ederim güzel bir başlık...

ben melee charlara karşı yenilgiyi kabullendim artık (: gördüm mü yolumu dğiştiriyorum (: adam yanıma geldiğinde 4k canımı (bufflu) 2sn içinde alıyor (: bundan kaçmayıpta ne yapacaksın verdiğin tamir parasına yazık (:

ama gelsin şöyle bi şaman keseyim güzelce (:
  • Author
konunun dışına çıkma esperanza sen adama reskille bağlarsın: bende dedemin don lastiğiyle :)
Asıl kazanmak kaybettiklerini değil kaybedebileceklerini görmektir, kaybetmek ise gününü günlük yaşamak kaybedeceklerini düşünmemektir.
[quote name='azizo' post='49425' date='Jul 29 2006, 01:29 PM']
konunun dışına çıkma esperanza sen adama reskille bağlarsın: bende dedemin don lastiğiyle :)
[/quote]

... :D bu son sözümdür :P
[quote](glimpse [url="https://www.worldofturk.com/index.php?showtopic=2310"][b]hordelar kaldırılsın[/b][/url] adlı başlıktan alıntıdır)
tamam da abicim(bir örnek) 41 warriorun 41 rogue'a kesildikten sonra 60 çağırması normal bişey mi
veya 41 priestin kesildikten sonra 60 yetmeyip bi de aynı lvlda hunter çağırması?
sürekli pvp oluyor ve sürekli 60 çağırılırsa şu an düştüğümüz duruma düşeriz hep düşmüş olan sunucuı bekle.
ayrıca benim bahsettiğim konu reskilll yiyen adam değil reskilldekini kurtarıp gidenleri de biliyorum onlara sözüm yok.
[/quote]

birisi kesildiği için benden yardım isterse lvl1 bile olsa kesmeye giderim hiç acımama gözünün yaşına bakmam (:

birisi benden kesildiğinde yardım etmem için kesecek oldugum adamın charının lvlnde olmam gerekmiyor sonuçta (:
gider keserim baktım hala uslu durmuyor bida keserim hala mı uslu durmuyor adama party atarım res'lerim keserim bida reslerim (:

oda mı birimi çagırdı kan davası gibi olur kan gövdeyi götürür (:
silahlar havada uçuşur [büyüler dicektim (: ] herkes birbirini öldürür (:

oyunun tadı böyle cıkıyor zaten, taki ben reskill'e bağlanıncaya kadar böyle sürer (: baktım eziliyoruz yavaştan kaçarım (:
ne demişler erkekliğin 10da 9u kaçmaktır (:

Edited by Zebani

• Author
zebani demek yeri geldiğinde yenilgiyi kabuleniyorsun.eğer kabulenmezsen kalkar tekrar kesilirsin bu ne kadar sürer :ama sen kabulenip erkekliğin 10 da 9 u kaçmaktır kuralını uyguluyorsun ne güzel tebrik ederim:)
[quote]"kaybetmeden kazanmanın verdiği zevke varamassın"[/quote]

+1 :)
gerçi yardıma gitme konusunda ben de kendimi tutamıyorum. ama yardım istemeye gelince hoş karşılamıyorum
hele eşit giden 3v3 4v4 dövüşte.
hep söylenir burda savaş çıkmasın ben de seviyorum savaşı sonra böyle oturup beklerim de. çıksın o zmn savaş ben de çağırıyorum 60.
şunu da ekliyim 2-3 kere ölerek canını indirip reskille bağladığım ally hiç de az değil. en azından bi kaç kere şansını denersin di mi.

blackpoison +1
kendimden 7-8 lvl düşük warriora kesildiğim gün de oldu ama kendi lvlımda warrioru kesebiliyorum şu anda. bunu yenilerek öğrendim. ayrıca rogue olmama rağmen roguelara karşı kullanılabilecek taktikleri de yenilerek öğrendim.(druidlere çare bulamadım daha:))

Edited by glimpse

• Author
ama kaybetmeyi öğrendin ve şimdi kazanmayıda karşındaki kim olursa olsun önce kendine güven ama kaybetme ihtimalinide düşün
  • Author
passion bu ikilem değil yani başkalarına güvenerek adam kesmek değil yalnızca kaybetmeyi öğrenmekte lazım onu dedim
Kaybedin ama hazmetmeyin hep içinizde dursun :) Sonra intikam alın,acı çektirin, etrafında gülün,herkesin ortasında ezin, kafasına vurun
tamamen dibe vurmadan doruğa ulaşamazsınız :D
rakipten kaçmayın bi kaç iteminiz kırılır ama sonunda o sizi nasıl kesiyo izlerken taktik kaparsınız...
yakın zamana kadar doğru düzgün kesildiğimi bilmezdim (:
şimdi canımı okuyorlar (: valla taktik yapacak kadar dayanamıyorum (:
2sn içinde ne taktik yapılırsa artık (:
sanitarium +1

yardım çağırmaktan kastım bu işte kendin uğraş biraz.
uğraşmadan yüksek lvldan yardım isteyince teketekte çuvallanıyo.