Posted July 31, 200618 yr şu andan itibaren internet hızımız 1024 k olmuş durumda hayırlı uurlu olsun
July 31, 200618 yr Kotalıya geçmemek için inatla direnen benim gibiler uzun bir süre daha 256k'ya mahkum olacak sanırım... Telekom'un bir kere yararlı ve hayırlı bir iş yaptığını görsem tam anlamıyla, kalp krizi falan geçiririm heralde şaşkınlıktan...
July 31, 200618 yr Heyt be... 512 döneminde adsl'siz kaldım (1 gün kullanabildim o hızda), inşallah 2048 hızına çıkana kadar kalmadan da bağlanır telefon...
July 31, 200618 yr evet inatla insanları kotalı yapmak istiyolar ama 256 foerever yalnız en azından limitsiz adls llerinde fiyatlarını bi nebzede olsa düşürmüşler... Yalnız ben TTnet e bize yüksek hızda internet veremedigi icin kızgın deilim. sonucta türkiyenin yurt dısı cıkıs kapasitesi sınırlı ve o sınırlar içinde bize vermeye calısıyolar... Benim kızdıgım nokta en düşük baglantının bile 50 ytl den baslıyor olması :S Ya tughan abi senin bu durum nedir ya seni forumlarda gördüm ve bildim bileli bu sorunun devam ediyor nasıl bir sorun bu allahaşkına
July 31, 200618 yr adsl hızı halen 512 olanlar adsl kablosunun fişini ceksin ve taksin ozaman 1024 oluyor valla ben kotalidan menunum kotayi bir sefer bile geçmiş değilim hatta 1.5 yarisida kaliyormus son zamanlar download bile yapar oldum gunde 10 saat rahat oyundayım
July 31, 200618 yr Author bende kotalıyım şu an 5 gb fakat sınırsıza 50 milyon veripde 3 gb bile aşamamak yerine kotalı alırım 10-20 milyon fazla öderim daha iyi
July 31, 200618 yr [quote name='Arslan' post='49746' date='Jul 31 2006, 11:03 AM'] Ya tughan abi senin bu durum nedir ya seni forumlarda gördüm ve bildim bileli bu sorunun devam ediyor nasıl bir sorun bu allahaşkına [/quote] Vallaha ben de bıktım. Geçenlerde mail attım telekoma ne bu bekleme vs manasında, dediler ki koop. şirketiniz gerekli altyapıyı vs hazırlamadı, gerekenler yapılsın bağlarız... Neyse ben de koop. şirketine (türkkonut) alıp bu telekomun cevap mailini yazdım ve ekledim "Hani altyapı hazırdı vs vs..." diye. Onların yolladığı ise, "biz bütün herşeyi hallettik bundan sonra yapılması gerekenler telekom tarafından yapılacaktır, telefon bağlantısı olan binalarımız mevcuttur." türünden bi cevap oldu... Geçenlerde de bi gazeteye mail yolladım, durumumu anlattım ne cevap verdi ne yayınladı herifler... Neyse başka haber açığı olan gazeteleri deneyeceğiz artık... Not: İmzamda karakter yazıyo ama ne zorluklarla nerelerde o karakteri kastığımı öğrenirseniz halime bi o kadar daha acırsınız. Acıların çocuğu olduk bu arada Edited July 31, 200618 yr by TuGhAn
July 31, 200618 yr bu kotalar nezaman 0 lanıyo arkadaslar bilen varmı hayır kotam 4.2 gb oldu ve 1.8. patch i indirmem lazım benim pc çkmüştüde patchde gitti
July 31, 200618 yr [quote name='TuGhAn' post='49750' date='Jul 31 2006, 11:32 AM'] Vallaha ben de bıktım. Geçenlerde mail attım telekoma ne bu bekleme vs manasında, dediler ki koop. şirketiniz gerekli altyapıyı vs hazırlamadı, gerekenler yapılsın bağlarız... Neyse ben de koop. şirketine (türkkonut) alıp bu telekomun cevap mailini yazdım ve ekledim "Hani altyapı hazırdı vs vs..." diye. Onların yolladığı ise, "biz bütün herşeyi hallettik bundan sonra yapılması gerekenler telekom tarafından yapılacaktır, telefon bağlantısı olan binalarımız mevcuttur." türünden bi cevap oldu... Geçenlerde de bi gazeteye mail yolladım, durumumu anlattım ne cevap verdi ne yayınladı herifler... Neyse başka haber açığı olan gazeteleri deneyeceğiz artık... Not: İmzamda karakter yazıyo ama ne zorluklarla nerelerde o karakteri kastığımı öğrenirseniz halime bi o kadar daha acırsınız. Acıların çocuğu olduk bu arada [/quote] hmm kooperatif işleri felan var yani. inş nete baglandıgın günüde görecegiz burada cidden yani yılan hikayesi bi parti veririz artık forumda
July 31, 200618 yr [quote name='TuGhAn' post='49741' date='Jul 31 2006, 10:19 AM'] Heyt be... 512 döneminde adsl'siz kaldım (1 gün kullanabildim o hızda), inşallah 2048 hızına çıkana kadar kalmadan da bağlanır telefon... [/quote] Türkiye'nin en büyük telekom maduru
July 31, 200618 yr [quote name='Arslan' post='49754' date='Jul 31 2006, 12:14 PM'] hmm kooperatif işleri felan var yani. inş nete baglandıgın günüde görecegiz burada cidden yani yılan hikayesi bi parti veririz artık forumda [/quote] İnşallah [quote name='SLaM' post='49755' date='Jul 31 2006, 12:34 PM'] Türkiye'nin en büyük telekom maduru [/quote] Sen hiç gülme. Beddua ederim sana, senin de başına gelir ona göre
July 31, 200618 yr [quote name='honormania' post='49764' date='Jul 31 2006, 12:48 PM'] ya bırak benim internetim yok bu topic iyice yarama tuz bastı... [/quote] Biz bir dernek kuralım internetsizler diye. Hatta forum üzerinden bi guild açalım acıların çocukları diye Topicin içine ettim bu arada pardon
July 31, 200618 yr gecisi bolge bolge yapiyorlar... benimki 27 agustosta 1 mbit oldu hatta... 2-3 gune her yer bitecektir...