Jump to content
Posted
Birkac Fransiz kantinde gevezelik ederken iclerinden biri sorar :
-Gutenberg kim. Biliyormusunuz?
-Hayir, der otekiler.
-Guzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Gutenberg'in basim makinasini bulan kisi oldugunu bilecektiniz.... Ya Panmentier'i?
-Hayir, der otekiler.
-Guzel, sizde benim gibi gece kurslarina gitseydiniz, Panmentier'in patatesi bulan kisi oldugunu bilecektiniz.Eger gece kurslarina gitmezseniz yasam boyunca....
Iste ozaman, aralarinda lehimci olani ofkelenip patlar :
-Oldu, anlastik! Gutenberg'i, Panmentier'i bilmiyoruz. Sen Totoche kim biliyormusun?
-Hayir! demiş gece kursuna gittiğim halde bilmiyorum
-Peki oyle iste ogren! Totoche, sen gece kurslarina giderken karinla yatan heriftir!

Featured Replies

[quote name='Shadowfury' post='50560' date='Aug 3 2006, 08:01 PM']
omg :wacko:
[/quote]

ona ya türkçe konuş olum :D gerçekden çok güzel sağolasn :)
[quote name='armanaltug' post='50795' date='Aug 4 2006, 05:40 PM']
ona ya türkçe konuş olum
[/quote]
cahil <_< herangi bi kursa gitsen örenirdin :P
[quote name='Shadowfury' post='50800' date='Aug 4 2006, 06:24 PM']
cahil <_< herangi bi kursa gitsen örenirdin :P
[/quote]

cahillikden değil türkçemize sahip çıkalım omg ne aman allahım gibi laflar warken :) artistliğin kime :D

Edited by armanaltug

[quote name='armanaltug' post='50805' date='Aug 4 2006, 06:28 PM']
cahillikden değil türkçemize sahip çıkalım omg ne aman allahım gibi laflar warken :) artistliğin kime :D
[/quote]
Türkçemizde noktalama işaretleri de var. Bunu kursları bırak, okullarda öğretiyorlar sevgili arkadaşım. Sen öğren de sonra bize öğret :mellow: Bu arada artistliğim sana B)
[quote name='Shadowfury' post='50806' date='Aug 4 2006, 06:31 PM']
Bunu kursları bırak
[/quote]

hmm devrik cümleler kurmasanda ne dediğiini anlaasam :lol: B)
Devrik cümleler anlatımı güzelleştirmek için arada kullanılabilirmiş :rolleyes: uzun zaman önce öğrenmiştim ;)
[quote name='Shadowfury' post='50810' date='Aug 4 2006, 06:33 PM']
Devrik cümleler anlatımı güzelleştirmek için arada kullanılabilirmiş :rolleyes: uzun zaman önce öğrenmiştim ;)
[/quote]

seninki anlatımı pek güzelleştirmiyo ama neyse :)