Jump to content
Posted
Arkadaşlar bu Bl!zz meger ne numaracıymış..Badlands ingilterede bi yer ismi ve bugün national geographicte duyunca şok oldugum bi yer..afrika ya da avustralyada(tam hatırlıyamadım) [b]Un'goragora Krateri[/b] diye bir yer varmış..yani Bl!zz o kadar da yaratıcı değilmiş..tamamen çalıntı bu yer isimlerinin çoğu :D

Featured Replies

ya badlands sadece ingiltere de diil dünyada war badlandsın tükrcesi garip bisi di sanırım coğrafyada bi konuda görmüstük :)
bunlar eastern egg jahracım :P yani yapımcılar tarafından bilerek konan şeyler bi linkte vardı hepsi linki silmiştim gösteremeyecem :(
Yahu ne alakası var, özel isimleri kullanmaları yaratıcı olmadıklarını göstermez bence. Diablo da blizzardın uydurduğu bi isim değildi ama bunu kimse 'yaratıcı değilsin kahrol Bl@zzard' die karşılamadı :lol: Yaratıcılığını kanıtlamak için kurgusu yeter(exp ırkları ve gnomeların dahil oluşu hariç)
bence de yaratıcılıkla o kdr da alakalı diil
bi kere onemli olan bole bisi yapmaları :D yaratıcılık icin bi kac adam da tutabilirler ama herkez bole bir oyun yapamaz :D bakınız knight online :D
Bunlar Yuqu'nun dediği gibi Easter Egg'ler :) Tam aksine Bl@zzard'ın yaratıcılığı sayesinde ne easter egg'ler çıkıyor bir bilseniz.. :)
Katılıyorum... Bu gibi ince noktaları tamamen oyunculara hoş bir sürpriz olması ve söz konusu şeyi bilenlerin ilgi göstermesi için bilerek yapıyorlar. İsim uydurmak hiç zor bir şey değil nede olsa.
red cloud mesa mıydı ne o da kızılderililerin kentinin adıymış zamanında
[quote name='Shevarash' post='52648' date='Aug 13 2006, 12:10 AM']
Katılıyorum... Bu gibi ince noktaları tamamen oyunculara hoş bir sürpriz olması ve söz konusu şeyi bilenlerin ilgi göstermesi için bilerek yapıyorlar. İsim uydurmak hiç zor bir şey değil nede olsa.
[/quote]

+1
[quote name='Alijohn' post='52664' date='Aug 13 2006, 05:03 AM']
Bl@zzard isim ler konusunda gerçekten zorluk çekiyor....(bkz. mage t3)
[/quote]

frostfire çokta kötü deil yaw :D marjinal biraz :D
Uydurma ya da gerçek o konuyla pek ilgilenmiyorum açıkcası (=

Oyun gerçekten zevk veriyor ve oynuyorum (=

İsterse oyunda "Bursa" diye bir alan olsun :P Ne farkeder
Bir cok sey icin gecerli birsey.. bir cok film de bircok romanda alıntılar geciyor peki onları yazanların yaratıcı olmadıgını soyleyebilirmisin.. :)
  • 2 weeks later...
Dünyada o kadar çok yer ve isim var ki oyundaki mekanların hepsine orjinal isim vermeleri imkansız.Adam lar haritayı açıp şu isim var yok die mi bakcak
eastern egg i brz acabilirmisiniz acıklaya bilrmisiniz merak ettm de :)
adamlar uyduruyor olabilir ama UO da da britanya diye bir yer var canım orasıda tanıdık sadece Bl@zzard kullanmıyor :D