Jump to content
Posted
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu ve evliliğimin yakınlaşması(kısmetse) sebebiyle W0W'u bırakıyorum ve bu sebeple hali hazırda 60 level druidimin olduğu orjinal oyunumu satıyorum almak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa gereken yardımı göstereceğim.
Oyunun şu an ki satış fiyatını bilmiyorum ama ben aldığım fiyat 120 ytl ye gelmişti. 100YTL' ye veriyorum oyunu bilginize..

Hee bir de unutmadan 5 eylüle kadarda aylık olan Bl!zz ödemesini yapmanıza gerek kalmayacak.. :)

Edited by Orcolog

Featured Replies

[quote name='Orcolog' post='53486' date='Aug 16 2006, 12:21 AM']
Arkadaşlar işlerimin yoğunluğu ve evliliğimin yakınlaşması(kısmetse) sebebiyle W0W'u bırakıyorum ve bu sebeple hali hazırda 60 level druidimin olduğu orjinal oyunumu satıyorum almak isteyen arkadaşlar bana ulaşırsa gereken yardımı göstereceğim.
Oyunun şu an ki satış fiyatını bilmiyorum ama ben aldığım fiyat 120 ytl ye gelmişti. 100YTL' ye veriyorum oyunu bilginize..

Hee bir de unutmadan 5 eylüle kadarda aylık olan Bl!zz ödemesini yapmanıza gerek kalmayacak.. :)
[/quote]

Hellal kanka bende aynı arkadaşlar satıyorum benımde artık real hayatta yapmam gereken cok şey var oyuna asla zamanım yok o yüzden orcolog kankam gıbı bende satışa sunuyorum aynı fiyattan :D

Ve cok mutluyum artık ıcım huzurlu wowsuz hayat süper :)
charla birlikteyse güzel fiyat aslında yani lvl 60 yapmak öle kolay değil orjinalde ki ben korsanda afedersiniz kıçım çıkıyo yerimde patlıyorum :D
Dur Ufuk abi ya, daha yeni 60 olmadın mı sen? Daha bir kere beraber raidimiz olmadı. Olmadı bak, cık cık cık... :)

Bu arada herhalde ben sorunumu halledip wowa döndüğümde tanıdık kimse kalmayacak wowda. Hazır para ederken bende mi satsam accı?

Edited by TuGhAn

sat tughan satt :D ee biz dedik bırakın bu orjinal işlerini korsan forever :D
Bence acele etme biraz bekle ilerde pişmanlık duymaktan iyidir elide durmasının pek bi zararı yok sana orj üyeligini dondur para yatırma sorunundan kurtulursun. 2-3 ay sonra yine actırırsın diye de düsünüyorum.

( Benim basımdan gectigi için söylüyorum internet aboneligine varana kadar kapattırdım ama sonra tekarar bayaa masraf yaptım actırmak icin. Bence acele etme. )
[quote name='CarpathiA' post='54529' date='Aug 18 2006, 06:31 PM']
sat tughan satt :D ee biz dedik bırakın bu orjinal işlerini korsan forever :D
[/quote]

Yahu ne orjinali ne private'si. Benim için WQW artık bir hayal. Delilik yaptım sattım pc'yi. İkimiz buluşuruz artık, bir zamanlar WQW oynardık muhabbetleri ederiz (iki internetsiz ve pcsiz olarak :D ). Wowla ilgili başka yapılacak birşey gelmiyor aklıma...

Edited by TuGhAn

yaaa sen alırsın yine alırsın... bende geliyom az kaldı :D Yine 2 miz yıpratırız ortamı wowda merak etme sen bak duygulandırdın beni :(
[quote name='DarkKnight' post='54534' date='Aug 18 2006, 06:42 PM']
Bence acele etme biraz bekle ilerde pişmanlık duymaktan iyidir elide durmasının pek bi zararı yok sana orj üyeligini dondur para yatırma sorunundan kurtulursun. 2-3 ay sonra yine actırırsın diye de düsünüyorum.

( Benim basımdan gectigi için söylüyorum internet aboneligine varana kadar kapattırdım ama sonra tekarar bayaa masraf yaptım actırmak icin. Bence acele etme. )
[/quote]

+1 Dondurup uzun süre sonra tekrar başlayan bildiğim epey kimse var...

Edited by TuGhAn

[quote name='Yusuf' post='54522' date='Aug 18 2006, 06:24 PM']
aslında 80-90 arası ıyı fıyat ama 100 de verılebılır cunku kasılmıs bı dunya char var onları kasma zamanına oyun oynarsınız :)
[/quote]
Kasma kısmı oyundan sayılmıyo mu :D
[quote name='Jasus' post='54542' date='Aug 18 2006, 06:48 PM']
Kasma kısmı oyundan sayılmıyo mu :D
[/quote]
kasma kısmı aylık ücretten saılıo da çaktırma :)
  • Author
[quote name='CarpathiA' post='54525' date='Aug 18 2006, 06:26 PM']
charla birlikteyse güzel fiyat aslında yani lvl 60 yapmak öle kolay değil orjinalde ki ben korsanda afedersiniz kıçım çıkıyo yerimde patlıyorum :D
[/quote]

Cenarion parçası bile var :D Molten q sunu yaptığım dakika da kendimi MC de buldum trash mob tan düştü 100 dkp ye sahip oldum :D

[quote name='DarkKnight' post='54534' date='Aug 18 2006, 06:42 PM']

[/quote]

Evliliğimi de donduramam ama :)
[quote name='Orcolog' post='54609' date='Aug 18 2006, 09:36 PM']
Evliliğimi de donduramam ama :)
[/quote]

Evli olan veya karı koca beraber oynayan epey wowcu var ama :)
ufuk abimin oyunu bırakması açıkcası beni üzdü ama tabiki evlilik daha önemli :) simdi evlendirseler bende bırakırım oyunu :P