Jump to content
Posted
Merhaba Arkadaşlar Buda benim Oyunun hayalinizde nasıl bir ev hayal ediyorsunuz

benim hayalim

dublex bir ev olacak ama ahşaptan olması lazım bir de deniz görmeli biraz otantik olmalı yani normal bir ev olmamalı açık mutfaklı teraslı sabah kalktığımda denizi görmeli yeni bir güne başlarken canlı canlı ve yaşamayı sevmeliyim yağmurun sesini dinlemeli arkadaşlarımla rahatça oturup eğlenmeliyim

daha yazardım ama kısa kesim benim evim bir tane olmalı 8-10 tane odası olmasına gerek yok ama bana özel olması

sizin hayaliniz nasıl :) ;)

Featured Replies

3 katlı dublex her katında 5 oda 2 salon olan bide ortadaki katta dışardan dolap gibi görünen ama aslında şark odası olan terasında dinlenip kafayı dinleyebileceğim ses geçirmeyen camların bulunduğu bi yatak odası(müzikten rahatsız olan komşular için :angry: ) bide bahçesi ve kocaman bi havuzu olursa bana yetio :P
şöyle iyi bi interneti olan bi oda da 8-9 bilg. olan arkadaşlarımla kaldığım bi ev olsun bide bize yemek fln pişiren biri olsun bana yeterde artar :lol: şu an için tabi
İçinde kendimi rahat hissedeim sessiz soluksuz bir yerde yalnızlık tadına varayım ölüm suyuna varır gibi :(
çok güvenli olsun internet baglantısı en yüksek olsun içinde çok güzel aksesuarlar mobilyalar fln olsun :P tüm sevdiklerim içinde olsu (obaaa)
İnterneti olsun...
[quote name='TuGhAn' post='54036' date='Aug 17 2006, 04:24 PM']
İnterneti olsun...
[/quote]
gökhan senden bahsettiydi hala bağlanmadı dimi :P
[quote name='nayiil' post='54057' date='Aug 17 2006, 04:55 PM']
gökhan senden bahsettiydi hala bağlanmadı dimi :P
[/quote]

Maalesef... <_<
[quote name='TuGhAn' post='54059' date='Aug 17 2006, 05:10 PM']
Maalesef... <_<
[/quote]
geçmis olsun valla nese birazdan banada geçmiş olcak katlettm topici

nese bende her sabah kalkıp okula gitmek zorunda olmadıım istediim kadar WQW oynayabilceim bi ev isterdim
[quote name='gonzalez' post='54031' date='Aug 17 2006, 04:10 PM']
içinde "o" olsn.. :(
[/quote]

Arkadaş en güzel cevabı vermiş..
[quote name='gonzalez' post='54031' date='Aug 17 2006, 04:10 PM']
içinde "o" olsn.. :(
[/quote]
yürrrrrü be pikme ne cevaplar verirmişin meger.

çırağan benim evim olsun.
[quote name='Ecstacy' post='54146' date='Aug 17 2006, 10:42 PM']
1 oda 2 salon 4 tuvalet 8 mutfak :P
[/quote]
yuh be ramco ne yaptın sen de :lol:
[quote name='Nigthmare' post='54011' date='Aug 17 2006, 02:47 PM']
[b]3 katlı [size=4]dublex[/size][/b] her katında 5 oda 2 salon olan bide ortadaki katta dışardan dolap gibi görünen ama aslında şark odası olan terasında dinlenip kafayı dinleyebileceğim ses geçirmeyen camların bulunduğu bi yatak odası(müzikten rahatsız olan komşular için :angry: ) bide bahçesi ve kocaman bi havuzu olursa bana yetio :P
[/quote]

3 katlı dublex nasıl oluyo :P

pigme +1 :wub:
Tek salon olan vede sıyah döşenmiş sadece şöminenin önünde beyaz post olan zevkle kadehimden 1 yudum alırken denize o narın sesinın kulagımı hafifce gıdıklayacak kadar yakın , sabah kalktıgım zaman dışarıya cıktıgımda güneşin kumları altın tanesi kadar sarı yaptıgı

ufak bir klübe yeterli olur sanırım .
ben mütavazi insanımdır yani öyle aman aman bişi olsun istemiyorum 2 katlı hoş bir daire olsun lüks olması sart deil havuzuda olmasın bahçesi olsun isterse denize yakın olmasın farketmes fakat içinde sevdiklerim olsun o bana yeter... (evde internet cafeyide unutmamak lazım :P)

bütün bu wowdan arkadaslarım burada olan herkes o evde olsa daha ne isterdim be :)

he bide içinde Yusuf abi olacakdı orda hilecileri yakalıcakdı sunucu down oldugunda ilgilencek daha ne isterim birlikte eğlenecez coşacaz :)

Edited by Antok

[quote name='YuquaiLon' post='54263' date='Aug 18 2006, 10:00 AM']
3 katlı dublex nasıl oluyo :P
pigme +1 :wub:
[/quote]

O DA BENİM HAYAL GÜCÜM :D
En ufak lüksün olmadığı, kendi ellerimle yapacağım, ulu ağaçların olduğu mis gibi tabiat kokan bir orman evi isterdim.

Yakınında ya bi şelale ya da bi göl olması da ayrı bi huzur katar.
iletalis'inki gibi teknolojiden kacamak yapilabilen...
+
sehir icinde de her seye yetecek bir ev (1 teknoloji odasi bulunmali mutlaka :))...
SW kalesi bana yeter biraz büyük ama olsun güzel yer rahatta
Bi arkadaşım la dublex(bi kat bnm bi kat onun).Hiç komşu olmıcak ama ulaşım iyi olcak.