Jump to content
Posted
Arkadaşlar ben anlayamadım artık nedenini size sormak istedim :( yaptığım hiçbirşeyi hiçbir kimsenin yüzüne vurmadım, yalan söylemedim kimseye , işteyim çalışıyorum ama işimi bile ihmal ediyorum değer verdiklerim için, canım burnumda olsa herkese yinede sakin iyi davranıyorum, kimseye kin gütmüyorum sevgim var herkese.. :((

Ama neden ben hep sırtımdan vuruluyorum ben bulamadım arkadaslar ben şimdi işte cıkıp eve gidiyorum eve gidicence tekrar foruma gelicem sizden ricam soruma bir cevap. :(

Featured Replies

Muhtemelen hep sırtından vurulan sen değilsindir. Zaman zaman bazı noktalarda sıkıntılar ve kalleşlikler üst üste geldiğinde böyle görünür insana. Kendine biraz zaman tanır ve yaptıklarının karşılığını aldığın zamanları bşraz düşünürsen belki de bir anlam çıkarabilirsin diye düşünüyorum.
sen çok iyi birisin paulis ama arkadaşlarını doğru seç tanımadığın insanlara ne arkadaşım ne de dostum de

dersen böyle sırtından vurulursun işte seni sen olduğun için kabullencek birilerini bul 100 lerce sahte arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun daha iyi :)

Edited by esperanza

Yaptığın şeyleri karşılıksız yaparsan daha rahat olursun bence. Sonucta bekliyeceğin bir karşılık yok :D
insanları salla bi hayvan arkadaş edin sadece ihtiyacın oldugunda kızları bul ok..
  • Author
[quote name='Hmana' post='54833' date='Aug 19 2006, 07:41 PM']
Yaptığın şeyleri karşılıksız yaparsan daha rahat olursun bence. Sonucta bekliyeceğin bir karşılık yok :D
[/quote]

Haklısın ama ben zaten karşılık bekleyerek haraket etmiyorum ki, ama karsılık olarak sırtımdan vurulmayıda istemiyorum her neyse saolun arkadaslar konuyu ilk actıgımda moralim cok bozuktu şimdi az cok toparlar gibiyim iyiki varsınız.