Jump to content
Posted
Birisi anlatsa inanmam.Ama izleyince hayretle şaşırmamak elde deyil.Leopar tarafından öldürülen gebe maymunun rahminden bebek maymun doğar vede inanılmaz bir olay yaşanır.
[size=2][url="http://www.youtube.com/watch?v=dOg7ylIYBV4"]http://www.youtube.com/watch?v=dOg7ylIYBV4[/url][/size]

Featured Replies

oha falan oldum resmen...Bunun insanlıkla değil,Yaratana saygıyla alakası var bence.
Kurtuluş savaşında ana karnındaki bebeleri bile öldüren yunanlıların hikayelerini hatırlayınca diken diken oluyorum..İnsan değil hayvan kadar bile değillermiş meğer hepsi...
Hepsinin köküne kibrit suyu :angry:
çok ilginç cidden acaba büyüttü mü o maymunu devamıda koysalardı ya...
[quote name='nomak' post='167572' date='Nov 2 2007, 13:43 PM']çok ilginç cidden acaba büyüttü mü o maymunu devamıda koysalardı ya...[/quote]
adım adım bide büyütülüşünümü izliycez günlerce :huh: :ep:
Maymunun leopar gibi davrandığını düşünsenize büyüyünce ne komik olurdu..

Maymun-Waeaooooww !
Geyik- <_< ??
*azının üstüne tekmeyi yapıştırır*
  • Author
Bu videodan Türk filmi çıkar kısaca leopar anne olamayan dişi bir annedir leopar artık bir çoçugum olmadıkdan sonra yaşamamı bir anlami yok der.vede intahar etmeye karar verir ama intahar etmeden son yemegini yemek ister avını yakalar vede her zamanki gibi kambur agacına cıkmaya çalışır o anda Allahın hikmeti gerçekleşir.leoparın göz yaşları ile filmin sonu gelir...
Bence önce semirtip sonra mideye indirecek

Edited by Apacha

Bunu bayağı önce görmüştüm ben.Komik iş, n'apıcaksın.Bazı hayvanların analık üç güdüleri(bazılarının şu kadar vicdanı olsaydı Dünya ne güzel olurdu).
Yorumlardan birinde yazılmış zaten(gerçi tahmin etmek zor değil) maymun daha sonra açlıktan ölmüş :( . Tabi leoparın elinde olan birşey değil. Yazık olmuş ama o kadar mucize gerçekleşmiş bir de emzirseymiş yavruyu üzerine daha da süper olacakmış.
  • Author
[quote name='Pixit' post='167777' date='Nov 4 2007, 08:40 AM']Yorumlardan birinde yazılmış zaten(gerçi tahmin etmek zor değil) maymun daha sonra açlıktan ölmüş :( . Tabi leoparın elinde olan birşey değil. Yazık olmuş ama o kadar mucize gerçekleşmiş bir de emzirseymiş yavruyu üzerine daha da süper olacakmış.[/quote]
O nası olcak ? :lol: 1-hayvan durduk yere süt verirmi ? 2-belki erkek leopar :P
[quote name='Youngster' post='167779' date='Nov 4 2007, 09:57 AM']O nası olcak ? :lol: 1-hayvan durduk yere süt verirmi ? 2-belki erkek leopar :P[/quote]
Adı üstünde mucize :) .