Jump to content
Posted
Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.

Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artik tabir yerindeyse biçak kemige dayandi. Bir sürü ödemem var fakat bunlari karşılayacak durumda değilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim.
Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satişa cikaracagim. Satis evin arkasindaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim.
Satisa cikaracagimiz parcalarin toplu fotografini da ekliyorum, LÜTFEN AşAÐIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ.

[url="http://img74.imageshack.us/my.php?image=satiliklarzg2.jpg"]http://img74.imageshack.us/my.php?image=satiliklarzg2.jpg[/url]
  • Replies 63
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

yazık yazık böyle duruma düşmek çok zor :(

banada 3-5 tane ayarla gelecem alacam sırf sana yardım olsun diye :(
Ben sırf sana yardım olsun diye alırım sıkma canını. En öndeki metalik benim :D
sarılardan birini ben alabilirim elimizden geldince yardımcı oluruz :)
LoL ya :D okuduktan sonra resme bakınca insan bi tuhaf oluyo :D
ramco. abicim sana iyi bi müşteri buldum. ama sattığın bahçe için komisyon alırım. bi tanesininde anahtarını alırım. ağlatıcam asfaltları. müşteriyide merak ediosan bilgisayarına bi göz at bulamazsan G00Gl€ a bill yaz sonu gates olan isimleri kurcala B)
  • Author
[quote name='brzdm' post='54912' date='Aug 19 2006, 11:12 PM']
ramco. abicim sana iyi bi müşteri buldum. ama sattığın bahçe için komisyon alırım. bi tanesininde anahtarını alırım. ağlatıcam asfaltları. müşteriyide merak ediosan bilgisayarına bi göz at bulamazsan G00Gl€ a bill yaz sonu gates olan isimleri kurcala B)
[/quote]

eheuhueh
bende gelirdim ama mavisi yokki :lol: 5 para etmez bunlar borcunu fln ödeyemezsin bunlarla anca git sakız al :P
önce gerçek zannetim :P resme bakıca salaklaştım haa :blink: demek baya duygulnmışım muhahaha :D :D
bak şimdi gerçekten üzüldüm ben IMF olarak bana olan borçlarına karşılık bir kaç tane yardım bağabında alacağım
[quote name='Canbass' post='54863' date='Aug 19 2006, 09:08 PM']
. Kırmızılardan birini bana ayır...
[/quote]

ben sarı istiom :rolleyes: ( harbici gerçek sanmıştım ya :P )

Edited by Nigthmare