Jump to content
Posted
Uzun süredir beni çok üzen bir durumu sizlerle paylaşmak istedim.

Maalesef ben ciddi bir mali kriz içindeyim. Ve artik tabir yerindeyse biçak kemige dayandi. Bir sürü ödemem var fakat bunlari karşılayacak durumda değilim. Böyle olunca da haciz söz konusu olacak büyük ihtimalle. Bir karar verdim.
Elimdeki mallardan bir kaç parca bir şeyi bu hafta sonu satişa cikaracagim. Satis evin arkasindaki bahçede olacak. Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim.
Satisa cikaracagimiz parcalarin toplu fotografini da ekliyorum, LÜTFEN AşAÐIDAKİ RESMİ İNCELEYİNİZ.

[url="http://img74.imageshack.us/my.php?image=satiliklarzg2.jpg"]http://img74.imageshack.us/my.php?image=satiliklarzg2.jpg[/url]
  • Replies 63
  • Views 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

SATIS İİ GİDER İNSALLAH BEN ARKADAKİ SARILARDAN BİRİNE TALİBİM :D
[size=2][color="#6633FF"][b]dc üzdü baya ama sana üzülmediğim iyi olmuş baya bi kişi yedirdin[/b][/color][/size]

Edited by arnorhill

[quote name='arnorhill' post='55156' date='Aug 20 2006, 08:04 PM']
[size=2][color="#6633FF"][b]dc üzdü yeerince ama sana üzlememişim iyiki yedirdin baya bi lişiye helal olsun[/b][/color][/size]
[/quote]

TERCÜME EDERMİSİNİZ
[quote name='Nigthmare' post='55157' date='Aug 20 2006, 08:05 PM']
TERCÜME EDERMİSİNİZ
[/quote]
puhahahha koptum ya :lol:
bu arada hersey atlatılır sık disini zamanla hersey gecer bunu bizzat yasadım :D senin olayını degil ama buna benzer bir olay beni cok üzmüstü ama bu asırı umursamazlıgım beni basarıya sürükledi :)

Edited by KuMaRBaZ

• Author
[quote name='death_bringer' post='55061' date='Aug 20 2006, 04:45 PM']
screw u ramcoooo!!!

bende okudum üzülmüştüm la, 200 gold veririm ben kırmızıya :)
[/quote]

200 mü :angry: :)

Edited by Ecstacy

ya gelırdım de daha dun bı bu kadar gereksız sey aldım ondan artık baska zaman ıgsallah
avukatlara özenmiş ama zeka seviyesi (yüksek) (!) kaldığı için avukat fln olamamış birisi olarak olaya müdahale ediyorum ki :P Eger vaktiniz olur da bu satışıma gelirseniz çok sevinirim. dien kimdiiiii ;) :D :D
  • Author
[quote name='Blackpoison' post='55340' date='Aug 21 2006, 01:02 PM']
İlk önce üzülmüştüm ama resmi gördükten sonra şu karara vardım
Arka bahçen baya büyükmüş
[/quote]

napıcan bahçemimi alıcanmı bak oda olur onuda satarım ama bi şartım var parayı peşin alır arabaları sattıktan sonra veririm bahçeyi :D

Edited by RaMuLda

çok üzüldüm yaa :(
çok yardımsever biri olduğum için sana yardım etmeyi kabul ettim..
hepsini alıyorum!
ramco valla guldurdun ya allah razı olsun ilk dedim alla alla ole bi olaymı var yani komsumuz olarak okadar buyuk bahce var ve satıs yapıyorsun bi bizi cagırmadın alcagın olsun
Helal olsun sana gerçekten çok üzüldüm, bi an dedim bi şekilde yardım ediyim ama resme bakınca bende salaklastım :D uleeeeee varya korkuttun :) her zaman canla başla Ramco bana da bi kırmızı ayır :P :D
  • Author
[quote name='MrAvci' post='55359' date='Aug 21 2006, 02:02 PM']
ramco valla guldurdun ya allah razı olsun ilk dedim alla alla ole bi olaymı var yani komsumuz olarak okadar buyuk bahce var ve satıs yapıyorsun bi bizi cagırmadın alcagın olsun
[/quote]

olm 2 adımlık yerdesin gel hadi gel basımın belası :D
  • Author
eet beyler yarın yani 27.08.06 Pazar günü saat 05:00 da herkezi bahçemde beklerim Yer: falan filan caddesi giderken sağda dönerken soldaki villanın bahçesi :D

not: senet,çek,kredi kartı,nakit geçerlidir + taksit yok :P
  • 9 months later...