Jump to content
Posted
İnsanların msn'de ve günlük hayatta sadece bilgisayarla ilgili yardıma ihtiyaç duyduğunda beni aramasını, ve teknik servis elemanı muamelesi yapmasından sıkıldım. 3 saat online kalıpta,sıkıntı sonrası yaptığım tek konuşma :angry: :

Urania:
ya ben sınav hazırlıom da
Urania:
wordle ilgili bi şey sorucam
Urania:
sayfayı ortadan 2ye bölebilir miyim?
Urania:
eşleştirme hazırlıom
AnimalLover:
ekranın bir tarafını kitapla kapat
Urania:
nasıl?
AnimalLover:
sınava çalıştığın kitap var ya, onu ekranın tam ortasından bölecek şekilde monitöre yasla, ikiye bölünür sayfa
Urania:
dalga mı geçion ya benle!
AnimalLover:
yook, estafirullah
Urania:
ya demek istediğimi anlatamadım
Urania:
boşver
Urania:
saol
AnimalLover:
bişi diil

Artık böyle, bende insanım, bi nasılsın der insan önce :)

Featured Replies

:D canım ya takma kafana. insan evladı nankördür, unutkandır. Ama yine de en azından bir kaç kişinin, gerçekten de yardıma ihtiyacın olduğunda sana yardım edeceğini bil. Karamsar olma :) Bu arada önerin süpermiş :D
sen daha hiç bir şey görmemişsin adan beni arıyor kardeş benim makineye virüs bulaşmış bunu nasıl temizleriz neroda nasıl cd yazılır açılmıyor ses çıkmıyor bunlar var daha nereler birde adam çarı atıyor ben arıyorum yetmiyormuş gibi sen yine iyisin msn de yazıyorsun
bence insanların senden herhangi bi konuda yardım istemesi güzel bişey :) bundan sıkılman değil dahada isteklice yardım etmen gerekir.
[quote name='esperanza' post='55069' date='Aug 20 2006, 05:39 PM']
bence insanların senden herhangi bi konuda yardım istemesi güzel bişey :) bundan sıkılman değil dahada isteklice yardım etmen gerekir.
[/quote]
evt bir noktaya kadar mlsf... bayıyolar acıkcası ole insanlar slm vermesini bile bilmiyolar bu durumdan death_bringer in yakınması son derece normal :)

Edited by KuMaRBaZ

selam vermeden direk konuya girenlerde zaten seninle sen olduğun için arkadaşlık yapan insanlar olamaz.Seni sadece bilgilerin olduğu için kullanmak isteyen zavallılardır!!!
ani, bi sorunum var msn'e gelsene ya :P
aynen benim durum okulda sınıfta bir konuda hiç bi fikrim sorulmaz ama iş bilgisayara yada özellikle bilgisayar dersi ödevine gelince "yüceeeeeeeeeeeeeeelllll"(ben oluyorum) der tüm sınıf :angry:
ingilizcem sınıfta bayaa iidi.. ben koskoca sene koridora çıkmazdım yapacak bisi yoktu ingilizce dersinden bi ders önce çıkardım.. çünkü 2 kolumda 2 kız arkamda 2 kız oluodu dolaşıoduk sokaklarda adım PIMP'e çıktı valla :P yanlıs anlasılmaya basladım tabi sonra :)

he konuyu dağıtmadna söyleyeyim mesela gözünün önünde olan birşeyi görmeden sana soran ve sen en mesgul anında ona güç bela anlattıtkan sonra onun sana bende bulabilirdim tek basıma neyse bye diip tesekkür etmeden gidenlerde var...

Edited by Antok

[quote name='death_bringer' post='55062' date='Aug 20 2006, 04:56 PM']
İnsanların msn'de ve günlük hayatta sadece bilgisayarla ilgili yardıma ihtiyaç duyduğunda beni aramasını, ve teknik servis elemanı muamelesi yapmasından sıkıldım.
[/quote]
Peki bir de insanlar sürekli WoW ile ilgili birşeyler sormak ve istemek için arıyor olsalardı? Emin ol daha sıkıcı birşeydi... Hala da sıkıcı...
Seni anlamıyor değilim inan.. ama en azından oyunda ve forumda mutluyum selamsız kimse yok herkesin muhabbeti çok güzel.. :) Takma kafana önerin güzelmiş gerçekten :) benim taktiğimi uygula durumu dısarda yap yazanlara cevap verme :D
Zamanında forum açmak o kadar yaygın birşey değildi ve şimdiki gibi önüne gelen bir forum açmıyordu (ortalık forum çöplüğü oldu ya neyse konu bu değil) Ben de site açıp içine forum da koymuştum (sonra geri kalanı silmek zorunda kaldım zamandan dolayı) Foruma eklemedik modül bırakmamıştım gören hayran kalıyordu. Sonra günde ortalama 4-5 kişi msne eklemeye başladı beni. Hepsinin soruları aynıydı. Bir yere kadar yardım ettim ama sonunda ben de çareyi msn değiştirmekte ve msn adresini görünen hiçbir yere yazmamakta buldum. Ama artık yazabilirim herhalde çünkü piyasada bu işi yapmayan kalmadı... :)
  • Author
yarın doğum günüm, bakalım kaç kişi hatırlayacak, hersene olduğu gibi karanlık odada ağlarken bulacağım kendimi. Telefonum yalnızca "abi gelde şuna bi format çek" diyen bi tip yüzünden çalacak. Belki fazla karamsarım, haline şükret diyecek insanlar vardır, mutlu olmak birçok sebep var diyenlerde, ancak benden daha kötü durumda olanların sorunları farklı. Acaba çok mu fazla düşünüyorum. Ama dün ilk kez birinin sorunuyla ilgilenmedim. Bu bir gelişme :) Yıllarca herkesi dinleyip, elimden geleni yapmış olan ben... (WT forum hariç, ne zaman bir sorunum olsa ve anlatsam, punc ablam olsun, diğer arkadaş olsun hemen pm atıyorlar ve ben çook mutlu oluyorum :) )

Edited by death_bringer

[quote name='Antok' post='55290' date='Aug 21 2006, 02:16 AM']
ona güç bela anlattıtkan sonra onun sana bende bulabilirdim tek basıma neyse bye diip tesekkür etmeden gidenlerde var...
[/quote]

Bunu okuyunca aklıma bir de şu geldi. Veletin biri ekliyor beni msn'e ve yaptığı site için bana birşeyler danışacak. (site öyle bir site ki ne düzen ne tasarım var. karmançorman renk düzeni vs hiçbirşeyi yok) Neyse önce bana sitemin tasarımını beğendiğini vs söyledi. Ben de teşekkür ettim. Sonra kendi yaptığı siteyi gösterdi. Ben düzgünce şurasında eksik var şurayı şöyle yapsaydın daha güzel olurdu gibisinden anlatmaya başladım. şu anki haliyle 10 üzerinden kaç veririsin dedi. 10 üzerinden 2 veriyorum daha güzel yapılabilirdi çünkü dedim. O ise senin siten hazır site, emek yok bişey yok, istesem ben de yapardım vs vs laf saymaya başladı. Bilmiyor ki o site için kaç günümü kaç saatimi harcadım, o siteyi özgünleştirmek uğruna nelerle uğraştım, ne grafiklerle uğraştım... Sonunda dayanamadım onun kabalaşan sözlerine gereken cevabı verip sildim attım. O günden beri ne kimsenin sitesine bakıyorum ne de siteme yorum yaptırıyorum...

[quote name='death_bringer' post='55323' date='Aug 21 2006, 12:07 PM']
yarın doğum günüm, bakalım kaç kişi hatırlayacak, [b]hersene olduğu gibi karanlık odada ağlarken bulacağım kendimi. [/b] hersene olduğu gibi karanlık odada ağlarken bulacağım kendimi. Telefonum yalnızca "abi gelde şuna bi format çek" diyen bi tip yüzünden çalacak. Belki fazla karamsarım, haline şükret diyecek insanlar vardır, mutlu olmak birçok sebep var diyenlerde, ancak benden daha kötü durumda olanların sorunları farklı. Acaba çok mu fazla düşünüyorum. Ama dün ilk kez birinin sorunuyla ilgilenmedim. Bu bir gelişme :) Yıllarca herkesi dinleyip, elimden geleni yapmış olan ben... (WT forum hariç, ne zaman bir sorunum olsa ve anlatsam, punc ablam olsun, diğer arkadaş olsun hemen pm atıyorlar ve ben çook mutlu oluyorum )
[/quote]

:huh: Ağlatacaksın beni :D O kadar büyütme bence... ;)
[quote name='death_bringer' post='55323' date='Aug 21 2006, 12:07 PM']
yarın doğum günüm, bakalım kaç kişi hatırlayacak, hersene olduğu gibi karanlık odada ağlarken bulacağım kendimi. [/quote]

[color="#6666CC"][size=2]Doğum[/size][/color] [color="#CC0000"][size=3]Günün[/size][/color] [color="#009900"]Kutlu[/color] [color="#CC33CC"][size=2]Olsunnnn[/size] [/color]
[color="#9999FF"] şUNU UNUTMA HAYATTA HİÇ KİMSE SENDEN DAHA DEÐERLİ DEİLDİR KİMSE KENDİNİ ÜZMEYE BİLE DEÐMEZ SENİ ÜZEN İNSANLAR ZATEN SENİ SWMİO DEMEKTİR SNİ SEVENLERDE ZATEN ÜZMEZ [/color] [size=3][color="#FF0000"]İYİKİ DOÐDUN [/color] [/size] (sen takma bak ben hiç takıo muyum ?? :blink: ) :P

Edited by Nigthmare

şahsen arayıp soran bir adam degilim. kendi annemi babamı karımı coluğumu cocuğumuda pek fazla özlemem. onlarıda aramam sormam eserse. sadece iyi olduklarından emin olurum; o kadar. bu, birazda insanların ilişkilerini nasıl kurduklarına bağlı. kimseyi özlemiyorum aramıyorum diye de kimseden trip yemiş değilim. sonuçta ben böyle bir insanım ve beni böyle kabul edip sevmişler sevdiklerim. o msn muhabbetinide çok yapmışlığım var her iki taraf olarak. ama gerek ihtiyacım olan kişi olsun gerekse ihtiyacı olan ben olayım bu bizim karşı tarafla ilişkimizi pek etkilemez. ne ben onun için bir ihtiyaç anı aracıyım, ne de o benim için. dedim ya birazda insanların birbirlerini nasıl gördüklerine bağlı... gerçi death olaylar senin açından tabiki biraz farklı olabilir ama sanki biraz karamsar gibisin bu konuda. seni sevenler illaki vardır, olacaktır. gerisini zaten kaale almana gerek yok. fazla takma kafana, koyver gitsin... arasıra koyuvermekte lazımdır ;)

imza: Dr. Zulkarneyn BEYAZ
okul hayatı güzel. orada en azından adam sorar sen de canın isterse cevaplarsın. sonra en fazla bi daha sorar. iş yerinde durum biraz farklı. benim de bilgisayarım fena diil. 10 parmak da var. eğer bilgisayarla ilgili bir iş gelmişse aklıılarına ilk ben geliyorum. tabi bunlar genelde süreli işler. onca iş varken onlar da angarya olarak üzerime kalıyor. yapamam da diyemiyorsun. sonuç millet kakara kikiri yaparken ben işleri nasıl yetiştirecem diye kafayı sıyırıyorum. keşke okulda olsaydım da birileri bana soru sorsaydı. siz siz olun (bilhassa askere gideceklere tavsiye) biliyorum diye çıkmayın. işiğinizse en kralını yapın, değilse ne olduğunu bile sormayın. teccrübeyle sabit.
[quote name='armanaltug' post='55351' date='Aug 21 2006, 01:22 PM']
allah akıl fikir were :S
[/quote]

[color="#009900"][size=4]duygusuz şahsiyettttt [/size] [/color] :D :P