Jump to content
Posted
Arkadaslar bugune kadar acı tatlı anılarımız oldu okul başlerkende bırakmayı dusundum ama kopamadigim icin ayrılık mesajı yazamadım ama baktım ki sınavlar vırt zırt cidden hic bir şeye vaktim kalmiyor...
Evt gidiciym :) 15 tatilde burda aranızda olcam ve yazında ole :) gorusmek uzere kırdıgım kişiler varsa affola
umarim unutmassınız beni GORUSMEK ÜZERE bayy bayyy :ak:

Featured Replies

git gözüm görmesin seni çok kırdın beni , sonra bn küfredince suç bna kaldı :P :D
  • Author
[quote name='Fkk' post='167919' date='Nov 5 2007, 22:41 PM']git gözüm görmesin seni çok kırdın beni , sonra bn küfredince suç bna kaldı :P :D[/quote]
:)
onu unuttum ben ama ya :D bi sen bi ben biliyorduk zaten :) gidiyorum ama yazın ole bi doncem ki :D TAM U :D
görüşürüz arkadaşım :) foruma da mı girmeyeceksin yoksa wow mu sadece?
görüşürüz kardeşim arada gelecem okuluna derslerini takip edecem:P
Hadi naşşş.Okulda da koptun bizden zaten.Burdan da çıktın mı bitti.Metroyla gidip gelmeye başlada gene yüzünü görelim bea :D

Edited by Kira

Arar bulurum izini Erencin ;) Sağlıcakla kal derslerinde başarılar...
  • Author
[quote name='Kira' post='167949' date='Nov 6 2007, 17:32 PM']Hadi naşşş.Okulda da koptun bizden zaten.Burdan da çıktın mı bitti.Metroyla gidip gelmeye başlada gene yüzünü görelim bea :D[/quote]

aa jerfi :D bugun getirmiştim cd yi seni goremedim yarın dershane var çıkışta bekle :D

[quote name='Yek' post='167950' date='Nov 6 2007, 17:33 PM']Arar bulurum izini Erencin ;) Sağlıcakla kal derslerinde başarılar...[/quote]
temelli gitmiyorum sınav haftaları girmem onun dışında bizimkiler izin verirse girerim unutmayın pls beni :D

veysel abi gel okula ya MAT feci zor :D
Selametle.. Derslerinde başarılar dilerim.
Görüşmek üzere, derslerinde başarılar :)
[quote name='Vandread' post='167910' date='Nov 5 2007, 21:12 PM']Arkadaslar bugune kadar acı tatlı anılarımız oldu okul başlerkende bırakmayı dusundum ama kopamadigim icin ayrılık mesajı yazamadım ama baktım ki sınavlar vırt zırt cidden hic bir şeye vaktim kalmiyor...
Evt gidiciym :) 15 tatilde burda aranızda olcam ve yazında ole :) gorusmek uzere kırdıgım kişiler varsa affola
umarim unutmassınız beni GORUSMEK ÜZERE bayy bayyy :ak:[/quote]
ah sen.... sürekli msn ayrıca dota oynayıp duruyorsun nasıl bi bırakma bu böyle :lol: Kendine iyi bak ERENcim yine görmek isterim senin gibi değerli,saygılı sevgili tertemiz bi çocuğu... Hoşcakal
[quote name='Vandread' post='167910' date='Nov 5 2007, 21:12 PM']Arkadaslar bugune kadar acı tatlı anılarımız oldu okul başlerkende bırakmayı dusundum ama kopamadigim icin ayrılık mesajı yazamadım ama baktım ki sınavlar vırt zırt cidden hic bir şeye vaktim kalmiyor...
umarim unutmassınız beni GORUSMEK ÜZERE bayy bayyy :ak:[/quote]
ah sen.... sürekli msn ayrıca dota oynayıp duruyorsun nasıl bi bırakma bu böyle :lol: Kendine iyi bak ERENcim yine görmek isterim senin gibi değerli,saygılı sevgili tertemiz bi çocuğu... Hoşcakal
eren sensiz olmaz :P seni anliyorm bende ayni sekilde giremiyorum :( derslerine ii caliş ....bb