Jump to content
Posted
Yönetici Seçimi

Bir camı açık bir odaya 100 kadar tuğlayı belli bir şekilde dizili bırakın. Daha sonra odaya 2 veya 3 aday gönderin ve kapıyı kapatın. Onları kendi hallerinde bırakın ve 6 saat sonra odaya giderek durumu analiz edin.

Eğer tuğlaları sayıyorlarsa Muhasebe bölümüne yerleştirin.

Eğer odanın her yanına tuğla saçmışlarsa Mühendisliğe yerleştirin.

Eğer tuğlaları garip bir düzende sıralamışlarsa Planlama bölümüne yerleştirin.

Eğer tuğlaları birbirlerine atıyorlarsa Operasyonlar bölümüne yerleştirin.

Eğer uyuyorlarsa Güvenlik bölümüne yerleştirin.

Eğer tuğlaları parçalara ayırmışlarsa Bilgi teknolojileri bölümüne yerleştirin.

Eğer boş boş oturuyorlarsa İnsan kaynakları bölümüne yerleştirin.

Eğer odada değillerse Pazarlama bölümüne yerleştirin.

Eğer camdan boş boş dışarı bakiyorlarsa Stratejik planlama bölümüne yerleştirin.

Ve son olarak Eğer birbirlerine bişeyler anlatıyorlarsa ve tek tuğla bile yerinden oynamamışsa Onları tebrik edin ve üst yönetime yerleştirin.

[i]"Gelen Bir mailden"[/i]

Featured Replies

[quote name='Punctualazrael' post='2901' date='Feb 15 2006, 01:15 PM']Eğer uyuyorlarsa Güvenlik bölümüne yerleştirin.

Ve son olarak Eğer birbirlerine bişeyler anlatıyorlarsa ve tek tuğla bile yerinden oynamamışsa Onları tebrik edin ve üst yönetime yerleştirin.[/quote]

Bu ikisi gerçekten güzelmiş :)

Ben olsam tuğlalarla ufak yapılar yapmaya çalışırdım: minik ev, köprü vb... :)
  • 4 years later...
WT team de oturmus tuglaların basında muhabbettemidir yoksa ne anlatmak istiyosunuz burda :D
tuğlaların birbirlerine olan benzerliklerini ölçer aynı yapıları bir tarafa bozuk hafif olanları bir tarafa ayırırdım :D