Posted August 26, 200618 yr Mollalarda aktörlüğe soyunmuş aktör molla için [url="http://www.youtube.com/watch?v=1b-7WKaB_Rk"]burayı tıklayın[/url]
August 26, 200618 yr Adam orda söylenenler karşısında ağlıyor olabilir .Dikkat edersen konuşma bittikten sonra ağlıyor kameranın cekmesi ile bir alakası yok bence. Hem kamera cekince neden ağlamak zorunda olsunki orda ağlamayan bir sürü insan var.Hemen adama rol yapıyor damgasını vurdunuz. Ne kadar kolay bir şey adam karalamak.Belkide rol yapıyor ama adamın içini nerden biliyorsun.Yani karalamak bu kadar kolay mı?
August 26, 200618 yr adamın kameraya oynadığı ortada.. gayet normal bir şekilde otururken kamerayı görünce hüngür hüngür ağlamaya başlıyo nedense.. ya kamerayla kötü bir anısı var ya da şov amaçlı orda.. neden onu savunma gereği duydun anlamadım doğrusu..
August 26, 200618 yr BAK BUNA UYGUN Bİ FIKRA BİLİORUM BEN şimdi bi adamın babası ölüo..sonra oğlanın rüyasına girio oğlan babasını cehennemde yanarken gördükten sonra bağırmaya başlıo ahh babammm vahh babaam die sonra adam da gayet ciddi bi üslupla dio ki : [color="#FF0000"]AÐLAMA OÐLUUUM AÐLAMAA ALTIMDA MOLLA YANIYO [/color] yaa bn böyle seYler çıktıkça diorum ki UZAYLILARLA İNSANLAR yer mi deiştirdi ? yaa eskiden böylemiydi yaa yazık bee pfff
August 29, 200618 yr Author [quote name='Hmana' post='56891' date='Aug 26 2006, 05:44 PM'] Adam orda söylenenler karşısında ağlıyor olabilir .Dikkat edersen konuşma bittikten sonra ağlıyor kameranın cekmesi ile bir alakası yok bence. Hem kamera cekince neden ağlamak zorunda olsunki orda ağlamayan bir sürü insan var.Hemen adama rol yapıyor damgasını vurdunuz. Ne kadar kolay bir şey adam karalamak.Belkide rol yapıyor ama adamın içini nerden biliyorsun.Yani karalamak bu kadar kolay mı? [/quote] Abi sende niye ters karşıladın anlamadım.Ben birini aşağılamış olmak için koymadım bu linki.Komik geldi bende paylaşıyım dedim.Hiç bi kötü niyetim yok yani.Kızma bu kadar
August 29, 200618 yr Ha olabilir belkide rol yapıyordur bilemem.Beni kızdıran insanların bu kadar cabuk karalanması.
aktör molla için [url="http://www.youtube.com/watch?v=1b-7WKaB_Rk"]burayı tıklayın[/url]