Jump to content
Posted
Herkez WQW oynarken illa bısıler yapar. şimdi savastan çıktık dc oldu sanki ben savasıyom pc basın da öyle bı terlemısım ki :D Bende merak ettım arkadaslar savasırken neler yapıyo ?

Featured Replies

sürekli müzik açik olur bende. şu siralar ben de terliyorum ama hava çok sicak ondan :( ne zaman gelicek kiş? özledim vallahi..
bende WQW oynarken %90 müzik dinliyorum. sadece vaelastrasz da iken sesi açıyorum çünkü gerçekten çok güsel sesi ve konusması var...

I beg you Mortals! FLEEEE!
ayaklarımı uzatıp yayılıyorum..

müzik olmazsa olmaz zaten.
Valla 1 senedir oynuyorum artık resmen benim için bi oyundan ziyade günlük bi ihtiyaca döndü..Asık bi suratla ekrana bakarken ööyle mouse sallıyorum işte..
[quote name='Jah'rakal' post='57009' date='Aug 27 2006, 02:05 AM']
Valla 1 senedir oynuyorum artık resmen benim için bi oyundan ziyade günlük bi ihtiyaca döndü..Asık bi suratla ekrana bakarken ööyle mouse sallıyorum işte..
[/quote]

hehe aynen :D
artık oynayamıyorum ama oynadığım zamanlar müzik falan açamıyorum çünkü pc çok dandik,düşünün org'a gidemiyorum tp ile çünkü çok fazla kasıyor o yüzden ilk olarak thunder'a ordan kuşcuyla org'a :( hele sw baskınlarında.... ben genellikle tıkınırım WQW oynarken yada tv seyredeim,bazen de gitar olur kucağımda :D

[quote]Valla 1 senedir oynuyorum artık resmen benim için bi oyundan ziyade günlük bi ihtiyaca döndü..Asık bi suratla ekrana bakarken ööyle mouse sallıyorum işte..[/quote]

oğlum sen bize de öyle bakıyorsun :D gerçekten arasıra oyuna daldığım zaman ağzım açık möl möl ekrana bakıyor oluyorum :D sonradan enseme bi şaplak... arkadan abim çıkıyor... =)

Edited by honormania

surekli terliorum ve sürekli cips yiyorum....
[quote name='Jah'rakal' post='57009' date='Aug 27 2006, 02:05 AM']
..Asık bi suratla ekrana bakarken ööyle mouse sallıyorum işte..
[/quote]

bende :D
[quote name='Antok' post='56998' date='Aug 27 2006, 12:57 AM']
bende WQW oynarken %90 müzik dinliyorum. sadece vaelastrasz da iken sesi açıyorum çünkü gerçekten çok güsel sesi ve konusması var...

I beg you Mortals! FLEEEE!
[/quote]
Hava atmasa olmaz... :lol:
Ben ayıptır söylemesi mal gibi oturup ekrana bakıyorum, arada klaye ve mouse kullanıyorum malum...
haha çok güzel bi topic :D valla ben arada gözlüklerimi çıkarıp daha sonra neden çıkardığımı unutup tekrar takıyorum :D

bide saçımı başımı yolmayı çok seviyorum :lol:
[quote name='Antok' post='57108' date='Aug 27 2006, 02:36 PM']
abin arkadan backstap çakıyor hehe
[/quote]
:huh:

ya neden asık surat ve bön bön oyun oynarken düşünmek zorunda kalmıyomusunuz? :D vede zevk almıyomusunuz :(
  • 2 years later...
bende daa oynamıorum ama oynarken müzik dinliodum fakat çok fzla sesle diil çünkü blood elf kızımın sesini duymak istiorum :D ayrıca linkin park çok mnyak gidio
genelde ben de oynarken kova bardaklardan bi kaç bardak su içerdim
12 saat wow oynayabildim bu yaz..Ama bazen yorgun olduğumu hissediyorum.. Eskiden 14 15 saat otururdum banamısın demezdi..Sonra bi uyku kış uykusu gibi miss...:P

Pcmin yanında daima su olur.. Hatta su dayanmaz.. Çoğu zaman yeni doldurulan su şişeleri bi kaç saat içerisinde tarafımdan imha edilir :D bu yüzden annemle kavga ederiz bazen :D

Kolayı çok tüketirdim.. onu bırakdım allaha çok şükür.. Gastrit çıkdı o gün.. kıvrandırdı 1 hafta yusuf yusuf oldum el bile sürmüorum kolaya :D

Bazen wowdaki olaylardan dellenip pc yi afk bırakıp giderim.. o an yer zaman mekan kavramı olmaz bende.. O an oyunda olup beni kesen kişi şanslıdır.. çünkü afk yimdir :D

Bazen forum manyağı oluyorum.. ordan oraya linklerden linklere derken acayip şeyler çıkıyor..o gün birinin imzasından bi siteye çıkdım...wow sex fantezi sitesi çıkdı :DD (wt de birinin imzası...)

Not şu an fanımda sorun var pc ye kafa atmak istiyorum.. pc yi kapasam iyi olcak.. bb :D
wow oynarken bol baslı müzik dinlerim. kopmalık falan. anca öyle horde kesebilirim xD.
Wow oynarken müzik dinleyemiyorum :huh: Lakin televizyon izlemek süper oluyor :D
Ayağımı bilgisayar masasına uzatıp müzik dinlemek wow oynarken harika oluyor :)
Wow oynarken genelde küfür ediyorum.. :D Çok cinleniyorum, bir yandan mesaj geliyor, bir yandan annem bağırıyor, bir yandan arkadaş balkondan ıslık çalıyor, bir yandan iş makinaları, bi yandan sıcak... (Haksız mıyım ama? :D )

[i]edit : Yazım ve imlaya biraz daha dikkat..[/i]

Edited by Opeth