Jump to content
Posted
arkadaşlar ankara'ya taşınalı 2 hafta oldu... evimde de dersler yüzünden internet bağlatılmadı... şu anda olduğum internet kafe'de askeri internet kafe... askeriye'nin saçma kuralları yüzünden oyun yükletilmesi yasak... kızılay'da yada balgat taraflarında WQW olan bir internet kafe varsa yazmanızı rica ediyorum... patlıycam sıkıntıdan...

biraz saçma bir topic oldu ama... maruzatımı hoş görün =)

Featured Replies

Akro Ankarada nerdesin. ben ALLAH ın izniyle bundan sonra hep beşevlerde olacağımda :D

Yani tam olarak nerdesin..

Edited by Hmana

Ben zamanında (10 ay önce, yani internetsiz kaldığım ilk zamanlarda) Kızılay'ı turlamıştım fakat bulamamıştım. İşin zor...
internet cafe istiosan chatlak 1 2... 1 de 8. odada full WQW war ,2. de bütün 1. kat we 2. katta tüm masalarda ben bilgisaarımı kalktığı zmanalar gidiordum

Edited by fidel

• Author
ankara'da balgattayım burda edok askeri evleri var oda kalıyorum.peki fidel nerde o chatlak denilen int kafe ve WQW varmı? emu'su ne birde :D
ya dedim ya baya alette war emuları orja göre var 18x var 19x var baska selerde olabilir :) karısık ya bulcan onuda sen :)

Edited by fidel

seneler evel askerlik isleri icin ankaraya gitmistim ama internet cafe bulamamıstım :D umarım sen WQW olan ınternet cafe bulursun kolay gelsın :D
Kızılayda Virüs Cafe 2 var orada bulabılırsın...
30 ve 29 nolu masalarda yüklü WT ye göre de ayarlı
Eger silmişlerse hüseyine barış abi seni dövecekmiş de