Jump to content
Posted
Suri'nin ilk kakası bronz heykel oldu

Tom Cruise ve Katie Holmes'un 19 haftalık kızları Suri'nin kakası heykele konu oldu. e-Bay internet sitesinde açık arttırmaya sunulacak olan bronz heykelin açılış fiyatı 30 bin dolar (43 bin 800YTL.) Gelir, çocuklara yardım fonuna verilecek.

Resim aşağıda

[url="http://img258.imageshack.us/img258/7900/bronzwi4.jpg"]RESİM[/url]

Benim yorumum ise şöyle eğer bir yardım yapılacaksa bunu o bebeğin anne ve babası dünyaca ünlü ve en çok kazananlar listesindeler. Direk olarak o parayı yardım vakfına aktarmalarıdır. Böyle ...tan şeylerle uğraşmak bana çok saçma geliyor.

Vee bu yardım çocuklara yardım fonu olarak değilde Lübnanlı çocuklara yardım olarak yapılmalı..

Edited by Orcolog

Featured Replies

[quote name='death_bringer' post='58292' date='Sep 1 2006, 12:14 PM']
Zaten karısının plesentasını yiyen bir manyaktan böyle birşey beklenirdi.
[/quote]

PFF SABAH SABAH MİÐDEM BULANDI YAA :blink:
Bu taş parçasına o kadar para verilirmi.Delirmiş iyice bu insalar iyiki bi çocukları oldu.Olmaz bu kadar rezillik <_<

Saygılar...
bu çocuk büyüdüğünde utancından yaşayamazda.arkadaşlarını düşünsenize bi :D nasıl dalga geçerler kimbilir bu konu hakkında..
Görmemişin çocuğu olmuş tutmuş kakasını heykel yapıp komik bir rakamla satmaya kalkmış..
hadi bu çocuğun ailesinde akıl yok, o heykeli yapanda akıl yok, o heykeli satmada yardım edenlerin aklı yok e be diğer insanlar, alıcılar sizde mi cozuttunuz!...
hmm bi b** nasıl bu kadar değerli olur saçma :S
o değil de ilk için oldukça güzel bir miktarmış. yani suri'yi buradan kutlamak isterim.
A: abi b**unu yiim lütfen abi pls ...
Suri: ok 30 bin dolar
A: Hö??!!!

Edited by armanaltug

''kanka az para versene yaw''
''para s.cıyorum ben ?''
''evet :D''

Edited by sparkles

[quote name='chrs' post='58344' date='Sep 1 2006, 01:48 PM']
hadi bu çocuğun ailesinde akıl yok, o heykeli yapanda akıl yok, o heykeli satmada yardım edenlerin aklı yok e be diğer insanlar, [b]alıcılar sizde mi cozuttunuz[size=4]![/size][/b]...
[/quote]
[/quote]

ani olm plesenta bilmemne yazıyosunda bari yanına ne oldugunu yaz aramızdan bazı kişiler sorup duruyo plesenta ne hesabı :D
[quote name='nosferatu' post='58362' date='Sep 1 2006, 02:24 PM']
o değil de ilk için oldukça güzel bir miktarmış. yani suri'yi buradan kutlamak isterim.
[/quote]
Nos'a katılıyorum gerçekten ilk için güzel bi miktar..Ne yediriyolarsa bu cocuga :D

şöyle bi baktım da o b.. o kadar etmez..Ama yarısı falan eder :P
[/quote]
Plesenta ne abi yav harbi merak ettim :D
[quote name='Ottomans' post='58422' date='Sep 1 2006, 05:07 PM']
Plesenta ne abi yav harbi merak ettim :D
[/quote]

anne doğum yaptıgında cocuk ile gelen bi şey işte.
olm hiç mi belgesel izlemediniz (hayvan belgeseli) :D