Jump to content
Posted
arkadaşlar haftaya cumartesi veya pazar buluşalım derim ne dersiniz? bu sefer herkes gelcek ama bugün planladık ama zaman az olduğu için herkes gelmem dedi :)
  • Replies 101
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

ankara'yı çok sevdim dönmem bi daha ankaraya ama tek sorun her int kafe ye WQW oynamaya gittiğimde 5-6 saat kalıyorum 6-7 milyon... offff para dayanmaz :(
[quote name='gonzalez' post='58976' date='Sep 3 2006, 08:38 PM']
ben sadece pazar müsaitim :( bkz.dersane :D bu sefer gelmeye çalışcam ama olursa :D
[/quote]
+1
İyi tamam pazar olsun ozman.Pazar saat 2 de saat kulesinin önünde buluşuyor muyuz arkadaşlaaaaaaaaaaaaaar?
Uyanamadım falan demeyin gelcek herkes!!! gelmeyeni saint in evinden grip hellfire ım la keserim :D
Gelirim ama yıpratırımda haberiniz olsun :D
Cook önceden bi kere olmustu tam herşey ayarlanmışken biri cıkıp başka bir saat söylemişti sakın gene öyle birşey olmasın.
Pazar günü saat 2 de!!!!

Edited by Sanctuary

Tamam noose fazla konuşma <_< saat 2 dendi yeter tamammı! <_<

:D

Yaa tam olrak hangi pazar bu bu haftanın sonu olan pazarmı yoksa haftaya olan pazarmı? veya tarih verin bu noose kafamı karıştırdı :P
hade saat akşam üstü 6 olsun bare :D
/tar Carpa
/laugh

macrom nasıl :P

yaa artık hiç hafta içi ve cumartesi günü bi faaliyete katılamayacam :( malum öss maratonu başladı kasıoz kendimizi saat 13 de ders başlıo 18 de bitio <_< bi pazarım ve o günde buluşuyoruuzzz oollleeeeyyyyy :)
[quote name='Jah'rakal' post='59249' date='Sep 5 2006, 04:50 AM']
Hala konusuyor ya Meydan dayaa atçaz sana

Shadowfury denilen arkadaş kesin level kasıcak ondan gelmiyo..Geçen sefer de yanımızda zor durdu valla eve gidip kasmasın diye bağladık kendimize
[/quote]
yok artık lvl kasmak için uğraşmıorm. zaten bi instance sonra 59um :) daha nerde buluşulcağı bile belli değil saat belli değil ve benim ne kadar yer bildiğim malum :mellow:
[quote name='Shadowfury' post='59506' date='Sep 5 2006, 09:13 PM']
yok artık lvl kasmak için uğraşmıorm. zaten bi instance sonra 59um :) daha nerde buluşulcağı bile belli değil saat belli değil ve benim ne kadar yer bildiğim malum :mellow:
[/quote]
Çık konağa doğru yürü olmadı sancağa doğru git biraz zaten kesin görürsün bi kalabalık manyak konuşuolardır ahanda [b]biz[/b] :D
[quote name='Sanctuary' post='59521' date='Sep 5 2006, 09:56 PM']
Ya biz boşa mı konuştuk burda saat 2 de konak ta saat kulesinin orda buluşucaz.Bu pazar!!!
Yeter bee!!
[/quote]
E V E T ! ! !

şaka şaka :P

10 eylülde saat 2 de konak saat kulesinde buluşuyoruz!!.. Noose'u kızdırmayın!!.. :P
  • Author
eveeet son noktayı ben koyuyorum nihahahaha

10 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 DE KONAK MEYDANINDA SAAT KULESİNİN GÖLGESİNDE BULUşUYORUZ GELMEYENE NERDE GÖRÜRSEM PVP AÇIP DALARIM+RESKİLL DE CABASI :D
10 unda saat 2 demi? gelmeye calıscam

Edited by Master-DZ

Haa pardon dersaneden gelince acaip yorgun oluyorum dikkatsizliğime verin pardon ya! Ordan güzelbahçeye ayakta geliorm otobüste :(
Zaten sabahın köründe kalk 6 saat ders işle kusuruma bakmayın.Evet kararlaştrıldığı gibi.
  • Author
[quote name='Sanctuary' post='59775' date='Sep 6 2006, 07:56 PM']
Haa pardon dersaneden gelince acaip yorgun oluyorum dikkatsizliğime verin pardon ya! Ordan güzelbahçeye ayakta geliorm otobüste :(
Zaten sabahın köründe kalk 6 saat ders işle kusuruma bakmayın.Evet kararlaştrıldığı gibi.
[/quote]

pazar günü iyi stres atarız :)
Beyler hani bizim grup birbirini tanıo da biz sizi tanımıyorus.Naapcas nası tanışcas?Bizim jahrakala cep telefonunuzu verin(onun hattı faturalı da :D)
Bence saat 7-8 gibi buluşalım :D