Jump to content
Posted
arkadaşlar haftaya cumartesi veya pazar buluşalım derim ne dersiniz? bu sefer herkes gelcek ama bugün planladık ama zaman az olduğu için herkes gelmem dedi :)
  • Replies 101
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author
[quote name='Sanctuary' post='59786' date='Sep 6 2006, 09:20 PM']
Beyler hani bizim grup birbirini tanıo da biz sizi tanımıyorus.Naapcas nası tanışcas?Bizim jahrakala cep telefonunuzu verin(onun hattı faturalı da :D)
[/quote]

sıkıntı çekersek ilk buluşurken sıkıntı çekeriz sonrasında bişey olmaz :D oyunda muhabbetimiz yokmu zaten :D

dazdingoo da gelcekmiş jahrakal larla birlikte o abimin dersaneden çok iyi arkadaşıymış zaten :D
arkadaşlarımn yaş günü war daha bugün dikkat ettim :wacko: onlar gelirse gelirim belki :) o gün onlara bağlıyım da :D
Yok bende onu diyorum zaten biz nasıl birbirimizi tanıycaz?
Dazdingo yla bn tanışmıştıum sanırsam :D
Bizm fotoraflarımız var galiba forumda onlara bakarsınz zaten böle 5-6 kişilik bir grup olucaz ordan gelirsinz wt dimi diin yeter :D
Sonra toplaya toplaya gderiz adamları
Siz kim olarak geliosunz feral?
Biz de Ben-Jahrakal-Sainhunter-Drekthar-Lcyfer-Angelus-Lilith(gelir heralde o da)-Utqu
Disgust ı da tanıyoruz.hA bide balbazar da olur mu bilmem?
Öle işte yukarda saydıklarım gelio kesin galiba :D

Edited by Sanctuary

Ben de Gelmek İstiyorum. Ama Nasip olmadı bi türlü

Edited by Berdush

[quote name='Sanctuary' post='59971' date='Sep 7 2006, 03:18 PM']
Siz kim olarak geliosunz feral?
Biz de Ben-Jahrakal-Sainhunter-Drekthar-Lcyfer-Angelus-Lilith(gelir heralde o da)-[b]Utqu[/b]
Disgust ı da tanıyoruz.hA bide balbazar da olur mu bilmem?
Öle işte yukarda saydıklarım gelio kesin galiba :D
[/quote]
Ne alakası var <_<

:) Bensiz rüzgar esmez sen ne diyorsun :P
[quote name='Sanctuary' post='59786' date='Sep 6 2006, 09:20 PM']
Beyler hani bizim grup birbirini tanıo da biz sizi tanımıyorus.Naapcas nası tanışcas?Bizim jahrakala cep telefonunuzu verin(onun hattı faturalı da :D)
[/quote]
Bu sefer siz arayın ayarlayın telefon faturası 50 ytl geldi :D babam şehir dışında olmasa oyardı beni :lol:
Hepiniz bi yere toplanın böle baskın yaparım yıpratırım ben sizi öle tek tek uğraştırmayın :D
  • Author
bizde büyük ihtimalle ben abim pigme disgust balbazar walter gelcez ama walter belki gelmeyebilirim diyormuş disgust la balbazar ı da pigme ayarlicaktı pigmeyi de abim ayarlicaktı noldu bilmiyorum
ben galba gelcem, disgust ve balbazarı da getirmeye çalışıcam :D
disgust zor dio gerçi o gün onn doum gnü :D
Olm şimdi doğum günü falan para da yok ne masraflı adamlarısnız ya alla alla git evinde kutla :angry:
O gelsin yeterki kutlarız doğum gününü bi yerde otururuz bi yere olmadı sahilde kutlarız :D
Neyse işte gelen gelsin.Tekrarlıyorum bizim fotolara bakın ordan bulun bizim kafileyi tek gelicek arkadaşlar 2 yada 3 kişi gelenler de bakalbilirler :lol:
Uğraştırma beni link koy <_<

Ne beleşçi adamım yaaa :D
  • Author
[url="https://www.worldofturk.com/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=188"]https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188[/url]
Ya abi ben bu resimde çok kötü çıkmışım be.Bunu koymayın bi daha :D
Buluşunca bi foto daha çektirelim şimdi saçlar daha uzun hem :P
[quote name='Sanctuary' post='60067' date='Sep 7 2006, 09:58 PM']
Bizi tanımayan arkadaşlar için söyledim utkucum.
Bende bilmiyorum forumda bi yerlerde var bizm fotolar :D
[/quote]
Adama bak yaaa kendi resminin yerini bile bilmiyor :P

Neyse Herkez tamam demi geliolar 11 eylülde saat 09:34 de :P

bakın 10'unda saatin etrafında sizi bekliyor olacağım 2'de hem nede olsa jahra bizi arar onunki faturalı :P
saat kaçta? 10 mu :blink: ben 2den önce orda olamam :)

[url="https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188"]https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188[/url] => bu resimde akanti yazan Angelus bide biri eksik galiba bi dakka Sainthunter yok lam uehuhe :lol: ekmişiz onu demek o gün ya da o sattı :P

Edited by IsAnd0r

bn %90 gelicem ama çok kalamıcam :D sizi görmek deil mi zatn amaç ya görür giderm :D
Ya niye kalamıosun?Böle gezeriz eğlenirz(naapcaksak? :D)
Nese işte pazar saat 2 de buluşcas.Yanınıza çok para alın çünkü bende çok olmıcak galiba :D
Utku ortalığı karıştırma!!!
ya offfffff pazar gunu dershane baslıyomus yaaaa hem de tam saat 2 de of ben gelemiyorum ama gelmeyi cok isterdim...neyse size ii bulusmalr resimleri gormek isteriz beni de fotomontaj yapın sanki gelmişim gibi :D