Posted September 3, 200618 yr arkadaşlar haftaya cumartesi veya pazar buluşalım derim ne dersiniz? bu sefer herkes gelcek ama bugün planladık ama zaman az olduğu için herkes gelmem dedi
September 7, 200618 yr Author [quote name='Sanctuary' post='59786' date='Sep 6 2006, 09:20 PM'] Beyler hani bizim grup birbirini tanıo da biz sizi tanımıyorus.Naapcas nası tanışcas?Bizim jahrakala cep telefonunuzu verin(onun hattı faturalı da ) [/quote] sıkıntı çekersek ilk buluşurken sıkıntı çekeriz sonrasında bişey olmaz oyunda muhabbetimiz yokmu zaten dazdingoo da gelcekmiş jahrakal larla birlikte o abimin dersaneden çok iyi arkadaşıymış zaten
September 7, 200618 yr arkadaşlarımn yaş günü war daha bugün dikkat ettim onlar gelirse gelirim belki o gün onlara bağlıyım da
September 7, 200618 yr Yok bende onu diyorum zaten biz nasıl birbirimizi tanıycaz? Dazdingo yla bn tanışmıştıum sanırsam Bizm fotoraflarımız var galiba forumda onlara bakarsınz zaten böle 5-6 kişilik bir grup olucaz ordan gelirsinz wt dimi diin yeter Sonra toplaya toplaya gderiz adamları
September 7, 200618 yr ahaah 7-8 kisilik hoplayıp zıplayan yuksek sesle bagrısan bi grup gorurseniz o bizizdir
September 7, 200618 yr Siz kim olarak geliosunz feral? Biz de Ben-Jahrakal-Sainhunter-Drekthar-Lcyfer-Angelus-Lilith(gelir heralde o da)-Utqu Disgust ı da tanıyoruz.hA bide balbazar da olur mu bilmem? Öle işte yukarda saydıklarım gelio kesin galiba Edited September 7, 200618 yr by Sanctuary
September 7, 200618 yr hahaa bnde sizle geliom ki hehehe cakabo nun abisini ordan alcaz bn daz oluyorum bu arada
September 7, 200618 yr Ben de Gelmek İstiyorum. Ama Nasip olmadı bi türlü Edited September 7, 200618 yr by Berdush
September 7, 200618 yr [quote name='Sanctuary' post='59971' date='Sep 7 2006, 03:18 PM'] Siz kim olarak geliosunz feral? Biz de Ben-Jahrakal-Sainhunter-Drekthar-Lcyfer-Angelus-Lilith(gelir heralde o da)-[b]Utqu[/b] Disgust ı da tanıyoruz.hA bide balbazar da olur mu bilmem? Öle işte yukarda saydıklarım gelio kesin galiba [/quote] Ne alakası var Bensiz rüzgar esmez sen ne diyorsun
September 7, 200618 yr [quote name='Sanctuary' post='59786' date='Sep 6 2006, 09:20 PM'] Beyler hani bizim grup birbirini tanıo da biz sizi tanımıyorus.Naapcas nası tanışcas?Bizim jahrakala cep telefonunuzu verin(onun hattı faturalı da ) [/quote] Bu sefer siz arayın ayarlayın telefon faturası 50 ytl geldi babam şehir dışında olmasa oyardı beni
September 7, 200618 yr Hepiniz bi yere toplanın böle baskın yaparım yıpratırım ben sizi öle tek tek uğraştırmayın
September 7, 200618 yr Author bizde büyük ihtimalle ben abim pigme disgust balbazar walter gelcez ama walter belki gelmeyebilirim diyormuş disgust la balbazar ı da pigme ayarlicaktı pigmeyi de abim ayarlicaktı noldu bilmiyorum
September 7, 200618 yr ben galba gelcem, disgust ve balbazarı da getirmeye çalışıcam disgust zor dio gerçi o gün onn doum gnü
September 7, 200618 yr Olm şimdi doğum günü falan para da yok ne masraflı adamlarısnız ya alla alla git evinde kutla O gelsin yeterki kutlarız doğum gününü bi yerde otururuz bi yere olmadı sahilde kutlarız Neyse işte gelen gelsin.Tekrarlıyorum bizim fotolara bakın ordan bulun bizim kafileyi tek gelicek arkadaşlar 2 yada 3 kişi gelenler de bakalbilirler
September 7, 200618 yr Bizi tanımayan arkadaşlar için söyledim utkucum. Bende bilmiyorum forumda bi yerlerde var bizm fotolar
September 7, 200618 yr Author [url="https://www.worldofturk.com/index.php?act=module&module=gallery&cmd=si&img=188"]https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188[/url]
September 7, 200618 yr Ya abi ben bu resimde çok kötü çıkmışım be.Bunu koymayın bi daha Buluşunca bi foto daha çektirelim şimdi saçlar daha uzun hem
September 8, 200618 yr [quote name='Sanctuary' post='60067' date='Sep 7 2006, 09:58 PM'] Bizi tanımayan arkadaşlar için söyledim utkucum. Bende bilmiyorum forumda bi yerlerde var bizm fotolar [/quote] Adama bak yaaa kendi resminin yerini bile bilmiyor Neyse Herkez tamam demi geliolar 11 eylülde saat 09:34 de bakın 10'unda saatin etrafında sizi bekliyor olacağım 2'de hem nede olsa jahra bizi arar onunki faturalı
September 8, 200618 yr saat kaçta? 10 mu ben 2den önce orda olamam [url="https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188"]https://www.worldofturk.com/index.php?act=m...=si&img=188[/url] => bu resimde akanti yazan Angelus bide biri eksik galiba bi dakka Sainthunter yok lam uehuhe ekmişiz onu demek o gün ya da o sattı Edited September 8, 200618 yr by IsAnd0r
September 8, 200618 yr bn %90 gelicem ama çok kalamıcam sizi görmek deil mi zatn amaç ya görür giderm
September 8, 200618 yr Ya niye kalamıosun?Böle gezeriz eğlenirz(naapcaksak? ) Nese işte pazar saat 2 de buluşcas.Yanınıza çok para alın çünkü bende çok olmıcak galiba Utku ortalığı karıştırma!!!
September 9, 200618 yr ya offfffff pazar gunu dershane baslıyomus yaaaa hem de tam saat 2 de of ben gelemiyorum ama gelmeyi cok isterdim...neyse size ii bulusmalr resimleri gormek isteriz beni de fotomontaj yapın sanki gelmişim gibi