Posted September 3, 200618 yr arkadaşlar haftaya cumartesi veya pazar buluşalım derim ne dersiniz? bu sefer herkes gelcek ama bugün planladık ama zaman az olduğu için herkes gelmem dedi
September 9, 200618 yr Ooooo abi ya pazar günü dersane mi başlarmış!! Pff.Benim dersane de bi bu pazar tatil bugün bile dersane vardı :S Sonraki 5 gün gene var.Nese uğrayablirsen hani belki?
September 9, 200618 yr ya persembe gunu sınaw olduk işte sonra baktım tahtaya yazmıslar pazar gunu baslıyoruz saat 2 de diye oha dedim tam da bulusma saatinde yuh tesadufun bu kadarı walla gelmeyi acayip istiodum aslında tabi tum plan hazır su anda ama 1 de falan olsa kacırmazdım yarım saat yarım saattir.bi de ilk gun olmasaydı gitmemezlik yapabilirdim biliyon mu snwlar falan belirlencek cart curt işte
September 9, 200618 yr walla gelcekseniz %100 ordayım ama yok biz ona gore ayarladık gelemeyiz kusura bakma dersenz eyw ben sadece sordum
September 9, 200618 yr Abi ben seni görmek için saint i ikna edebilrsem 1.30 da orda oliim mi? Ya sen msn ini de ver bana Edited September 9, 200618 yr by Sanctuary
September 9, 200618 yr Author 1 kişi 1 kişidir neyi kararlaştırdıysanız söyleyin bari ona göre gelelim
September 9, 200618 yr öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke
September 9, 200618 yr Author [quote name='DoomGuard' post='60586' date='Sep 9 2006, 08:14 PM'] öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke [/quote] diğer sayfalarda yazıyor ama salla yarın saat 2 de saat kulesinin gölgesinde buluşuyoruz Edited September 9, 200618 yr by cakabo
September 9, 200618 yr Abi iste 2 de bulusuo herkes orda isandor sende en erken falan deme tam 2 de orda ol
September 9, 200618 yr bende gelicem böle karisma bi boy görürseni z kesin o benimdir Arkadaşlar anlamadığım bir konu var şimdi saat 2 de saat kulesinin orda olcaz ya bu saat kulesş biliyosunuz çok eski .. eski saate göremi gelcez hani bir karışıklık çıkmasın muahuauauauha
September 9, 200618 yr Abi ayıp olmus ama calısma saatime denk gelmıs olmaz ki bole salı tekrar toplanın
September 10, 200618 yr EEh abi be genelde pazar tatil günüdür diye seçtik. Bide bişi daha dicem bu jahra msj attı dersaneden gelcem duş alcam falan die yani bi yarım saat onu beklices heralde Nese hem dier elemanları da bekleriz Ya cidden nasıl tanıyacas birbirimizi!! hala düzgün bişi yok da Neyse allaha emanat gideriz
September 10, 200618 yr ben gelemiyorum o zaman hepnze iyi eglenceler arkadaslar ii muhabbet dedikodu yapın inş baska zaman gorusmek dilegilye noose bi gun buluscaz bak bu da yalan olmasın
September 10, 200618 yr Tamam buluşalım.Ya senin dersane cankaya olsaydı böle cıkısta girişte falan buluşurduk ama taa karsıyakada Olsun buluşuruz bi gün
September 10, 200618 yr Patlamaya az kaldı. amaaan buluşmaya şimdi ayarladığımız gibi saat 4 de bostanlı iskelesinde demi Hem kimler gelio bi topluca yazalım ona göre otobüs falan kiralıyayım Edited September 10, 200618 yr by utqu
September 10, 200618 yr sonra bi daha yapın yaw ben gelemedim dün perşembe yapalım aslında süper olur öğleden sonra ama hafta sonu insan dinlenmek istio... e neyse Utqu ile jahrakal da izmirdeymiş zaten gelmek isterim enyser ben çıkıom yani pc yi kapatacam wowu da braktım ama olsun ya başka oyun çıkar ünv bittikten sonra onu oynarız hep birlikte neyse byebye