Jump to content
Posted
arkadaşlar haftaya cumartesi veya pazar buluşalım derim ne dersiniz? bu sefer herkes gelcek ama bugün planladık ama zaman az olduğu için herkes gelmem dedi :)
  • Replies 101
  • Views 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Ooooo abi ya pazar günü dersane mi başlarmış!!
Pff.Benim dersane de bi bu pazar tatil bugün bile dersane vardı :S
Sonraki 5 gün gene var.Nese uğrayablirsen hani belki?
ya persembe gunu sınaw olduk işte sonra baktım tahtaya yazmıslar pazar gunu baslıyoruz saat 2 de diye oha dedim tam da bulusma saatinde yuh tesadufun bu kadarı walla gelmeyi acayip istiodum aslında tabi tum plan hazır su anda ama 1 de falan olsa kacırmazdım yarım saat yarım saattir.bi de ilk gun olmasaydı gitmemezlik yapabilirdim biliyon mu snwlar falan belirlencek cart curt işte
walla gelcekseniz %100 ordayım ama yok biz ona gore ayarladık gelemeyiz kusura bakma dersenz eyw ben sadece sordum :)
Abi ben seni görmek için saint i ikna edebilrsem 1.30 da orda oliim mi? :D
Ya sen msn ini de ver bana :)

Edited by Sanctuary

öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke :D

öff ya niye ben en son farkediyorum izmirdeyim de saat kaçta ve ne zaman buluşuluo şu buluşmayı ben wowu brakmadan önce yapsaydınız keşke :D
  • Author
[quote name='DoomGuard' post='60586' date='Sep 9 2006, 08:14 PM']

[/quote]

diğer sayfalarda yazıyor ama salla :D yarın saat 2 de saat kulesinin gölgesinde buluşuyoruz

Edited by cakabo

2 çok erken yahu...Ama maksat muhabbet olsun 3 felan uygun deil mi daha?
bende gelicem :D böle karisma bi boy görürseni z kesin o benimdir :D

Arkadaşlar anlamadığım bir konu var şimdi saat 2 de saat kulesinin orda olcaz ya bu saat kulesş biliyosunuz çok eski .. eski saate göremi gelcez hani bir karışıklık çıkmasın :D muahuauauauha :D
Abi ayıp olmus ama calısma saatime denk gelmıs olmaz ki bole salı tekrar toplanın :(
EEh abi be genelde pazar tatil günüdür diye seçtik.
Bide bişi daha dicem bu jahra msj attı dersaneden gelcem duş alcam falan die yani bi yarım saat onu beklices heralde :D
Nese hem dier elemanları da bekleriz :P
Ya cidden nasıl tanıyacas birbirimizi!! hala düzgün bişi yok da
Neyse allaha emanat gideriz :)
ben gelemiyorum o zaman hepnze iyi eglenceler arkadaslar ii muhabbet dedikodu yapın inş baska zaman gorusmek dilegilye noose bi gun buluscaz bak bu da yalan olmasın :D
Tamam buluşalım.Ya senin dersane cankaya olsaydı böle cıkısta girişte falan buluşurduk ama taa karsıyakada :(
Olsun buluşuruz bi gün
Patlamaya az kaldı. amaaan buluşmaya :)

şimdi ayarladığımız gibi saat 4 de bostanlı iskelesinde demi :P

Hem kimler gelio bi topluca yazalım ona göre otobüs falan kiralıyayım :P

Edited by utqu

sonra bi daha yapın yaw ben gelemedim dün perşembe yapalım aslında süper olur öğleden sonra ama hafta sonu insan dinlenmek istio... e neyse Utqu ile jahrakal da izmirdeymiş zaten gelmek isterim enyser ben çıkıom yani pc yi kapatacam wowu da braktım ama olsun ya :D başka oyun çıkar ünv bittikten sonra onu oynarız hep birlikte neyse byebye :D
eeee bulustunuz mu????anlatın yaw resmler ssler nerde :D
ohoo bunlar bulusmus daha ayrılamamıs anlasılan :D