Jump to content
Posted
warrior: iki kisi alamayiz olm bunu
paladin: paladin olmeez.... charge et sen..

10 sn sonra.. olmek uzereyken...

paladin: <bubble>+<hs>
warriror: essogluessek!!!...
paladin: olmedim ben...

Featured Replies

güzel güzel.

size bir soru,

bir paladini öldürmek için kaç horde gerekir?
[quote name='cRim the Lost' post='59313' date='Sep 5 2006, 12:45 PM']
güzel güzel.

size bir soru,

[/quote]

iki..

biri canını indirir, diğeri ironforge'daki inn'de hs çekmesini bekler :P
bir loladini kesmek için tek horde yeter izin vermem çünkü bubble atana kadar keserim ezerim çoşarım :P
Muahuahua.. pala manyak topuk adamı sıkısınca :D
[quote name='ETerNiTYy' post='59310' date='Sep 5 2006, 12:42 PM']
warrior: iki kisi alamayiz olm bunu
paladin: paladin olmeez.... charge et sen..

10 sn sonra.. olmek uzereyken...

paladin: <bubble>+<hs>
warriror: essogluessek!!!...
paladin: olmedim ben...
[/quote]

Burdaki warrior son sözünü,kemal sunal tarzında söylüyordur kesin.Çok güzel bir durum a deyinmişsin.Paladinler ölmez ama [color="#FF6666"]en az honor sahibi olan[/color] karakter olur.
[quote name='cRim the Lost' post='59313' date='Sep 5 2006, 12:45 PM']
güzel güzel.

size bir soru,

[/quote]

Manasını bitir :D yeterli
fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + ....

manasi bittiginde son fear'da soul fire + immo + agony + corrupt + shadow bolt + death coil + conflagrate... ayakta kalirsa (ki sanmam), git ufle dusup olur zaten...

tabe warlock icin :lol:
[quote name='Sentinel' post='59363' date='Sep 5 2006, 02:11 PM']
fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + ....

manasi bittiginde son fear'da soul fire + immo + agony + corrupt + shadow bolt + death coil + conflagrate... ayakta kalirsa (ki sanmam), git ufle dusup olur zaten...

tabe warlock icin :lol:
[/quote]

Tamam herkes warlock açsın :)
abe genemi paladin :lol: yahu bu clas harbiden girdiği her yeri kariştiriyor paladin ölmez cunki manasi bitmez poti on nu her zaman vardir ds için honor vermeyen paladin honorda az olmuş önemlimi sizce :D
[quote]fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + fear + drain mana + ....

tabe warlock icin [/quote]

Ufak bir sorun var yalnız :D 3 fear sonra 40 snye cıvarı ımmune var
fear drain mana ile fılan ugrasılmaz . daha basıt yolu var :D

Seduce +cos ---->soulfire +deathcoil-----> 3 snye koşturma ----> 1,5sec fear cast ------> 20 snye koşturma ------> shadowbolt+shadowburn -------> aaa ölmüş :D

Tabı enemy cast bar yüklü olcak addon olarak :D
Arkadaşın biri demiş paladin en az honor alan karakter olur diye oynamayı bilen paladin görmemişin sen ozaman.Bide gir sen WQW un sitesine realmlerdeki honor sıralamalarını bi araştır ;) Ama iş kaçmaya gelince paladin gibisinide görmedim :P

Saygılar...
wt'de ben tek alırım ama (kişiye bağlı) ... orj de hiç oynayamadıgım için :D ama wt'deyken pot kullanmasam sıkar biraz... :)
Palayı oyalıcaksın öyle fazla abanıpta kaçırmıcaksın izin vericeksin azıcık vuracak ümitlenecek ki shield+hs yapmasın tam zamanında asılacan yatıracan başka çare yok :P
Paladin oynaması yetenek gerektiren nadide classlardan biri..ve ölmeeeeeeeez :D manasını bitir lay on hands mi ne var adamı cılgına ceviriyo.
adam ölmediği gibi öldürtmüo da yaw pala olan gruptan uzak dur :D
[quote name='Shadowfury' post='59503' date='Sep 5 2006, 09:06 PM']
adam ölmediği gibi öldürtmüo da yaw pala olan gruptan uzak dur :D
[/quote]

Sakın yukardaki sözlere inanmayın...
Grup beş kişi ikisi paladinse siz 4 kişi olsanız bile dalın. Paladinler retridir, healerınız ii çalıssın kesin kazanırsınız
Test edildi onaylandı.
-------------------------------------------------------------------------
düzenleme:
Az önce yanımdaki slq paladin ile 1 druid ve 1 warrior ikilisine yenildik söyleyecek söz bulamıyorum.
Gerçekten çok nooblar çok. Ama öyle böyle değil. Sinir ettiler beni.
Bir sınıf savaşta bu pasif bu kadar etkisiz olur. Ciidi söylüyorum bgde hiç birşeyler bırakın balon açmayı kendine heal bile basamıolar. Bukadarmı düşüncesiz olunur arkada dursun sadece beni heallasın freedom atsın ben hepsini kesebilirim ama adam düşünemiyor mantığı almıyor çapını.
Yazık bukadar eziq olmak çok yazık.

Edited by Rion

paladinlerin hayatını ızdıraba çevirmek için burdayız