Jump to content
Posted
warrior: iki kisi alamayiz olm bunu
paladin: paladin olmeez.... charge et sen..

10 sn sonra.. olmek uzereyken...

paladin: <bubble>+<hs>
warriror: essogluessek!!!...
paladin: olmedim ben...

Featured Replies

[quote name='Rion' post='59572' date='Sep 6 2006, 02:54 AM']
Az önce yanımdaki slq paladin ile 1 druid ve 1 warrior ikilisine yenildik söyleyecek söz bulamıyorum.
Gerçekten çok nooblar çok. Ama öyle böyle değil. Sinir ettiler beni.
[/quote]

ışık sabır versin rionum :rolleyes:
[quote name='Orcolog' post='59365' date='Sep 5 2006, 02:12 PM']
Tamam herkes warlock açsın :)
[/quote]
Heh Ufukum bu warlock hayranlarından bana da bay geldi artık. Arkadaşlar bir sürü zırva warlock büyü sıralaması söylüyorsunuz da bu sırada hep karşınızdaki admaları aynı sanıyorsunuz galiba, aşın artık classrın hepsi iyi kullanıma bakar şunu bir öğrenelim önce sonra wow konuşuruz.

Paladin pvpde nasıldır derseniz yanımda olmaasından en memnun olduğum adamdır. Pvp yada pve farketmez. İyi oynayanı ne ölür nede kolay kolay ölmenize izin verir, hele hele caster yada hunter türü bir adamsanız hoş oluyor. Warlockla paso kesmeniz marifet değil benim hemen hemen hiçbir mage e kaybetmedim 6-7 level yukarısını da defalarca aldım ama gidip mage şöyle mage böyle demem aynı şekilde marifet değil. Kim ne derse desin yanınızda olması gereken ilk adam paladin.
ben de shamanlardan tirsardim, o da ayni sey, tam olecek bam hp full... ama su iki gundur oldurdugum shamanin haddi hesabi yok... hele ki demin bi shaman katlettim evlere senlik... adamin windfury mi ne o enc ile vuruslari 500 800 500 gibi bisiydi... bi de ustune totem dikiyo fear yememek icin akli sira... zavallim tek vurus yapabildi...
konu paladin vs all 'a dönmesin arkadaşlar.

onu kestim bunu kestim.

ben de az önce nefarian kestim selamı var..
[quote name='Sentinel' post='59582' date='Sep 6 2006, 03:10 AM']
rion o imzandaki hatun mu yoksa yanindaki :P
[/quote]
Ah keşke o olsaydı :) ... O şimdi mışıl mışıl uyuyodur yatagında.
dire maul'da wipe yedik, pala basti soul stone'a... o sirada da bi tane elite 58 mob kalmisti onu gormedi, digerleri ise evade modunda topuk... tam olecek dioz hop heal, hop shield derken bi 5 dk kesmesini bekledik yerlerde... o hopladikca bizde hopluyoz olmesin diye... sonunda kesti de reslendik... :P
Bizde Birhan niye gelmiyor diyoruz, Işığı bulmuş desenize :lol:
Quest Completed : Searching for the Light [52] Elite
ben nasıl görmedim bu konuyu yuqusuz paladinmi konuşulur <_< :P

gelelim ds+hs olayına;
çok saçma buluyom açıkçası orgrimmardasın kaçacaksınız tamam kardeşim yap ama nerde bazıları(noob olanları) nerde horde görse yapıyo sonrada paladinin adı çıkıyo çilesini palaseverler çekiyo benim gibi

Paladinlerin çoğunun dediği laf
"Bl@zzard ın Allah belasını versin"

PRIMARY TANK diyo ama aggro tutamıyor(druid/shaman bile daha iyi tutuyor)(1.9 patchten önce çok süper aggro tutuyordu)

[quote name='Shevarash' post='59578' date='Sep 6 2006, 03:05 AM']

Kim ne derse desin yanınızda olması gereken ilk adam paladin.

[/quote]

Işık seninle olsun :)
[quote name='Rion' post='59572' date='Sep 6 2006, 02:54 AM']
Sakın yukardaki sözlere inanmayın...
Grup beş kişi ikisi paladinse siz 4 kişi olsanız bile dalın. Paladinler retridir, healerınız ii çalıssın kesin kazanırsınız
Test edildi onaylandı.
-------------------------------------------------------------------------
düzenleme:
Az önce yanımdaki slq paladin ile 1 druid ve 1 warrior ikilisine yenildik söyleyecek söz bulamıyorum.
Gerçekten çok nooblar çok. Ama öyle böyle değil. Sinir ettiler beni.
Bir sınıf savaşta bu pasif bu kadar etkisiz olur. Ciidi söylüyorum bgde hiç birşeyler bırakın balon açmayı kendine heal bile basamıolar. Bukadarmı düşüncesiz olunur arkada dursun sadece beni heallasın freedom atsın ben hepsini kesebilirim ama adam düşünemiyor mantığı almıyor çapını.
Yazık bukadar eziq olmak çok yazık.
[/quote]
kızma yaw benim dediğim tek kişiysen o gruba yaklaşma lvl 55 warrior keserken 35cik ızdıraba çevirdi bütün o anları.ama orda oynayan pala sağlam oyuncuysa o 5 kişi yere gelmez mutlaka 1-2si ayakta kalır. druid-warrior ikilisi hafife alınacak bişey değil be rion. warrior a karşı warrioru heallasa diğer adama karşı dps veya caster duruma karşı girebilir. yada warrior pala gibilere karşı bear da savaşabilir. 58ken 60 warrior alıyodum (biraz o adamı noobluğu olsa gerek) 200 hp kala arkadan gelen rogue beni bitirdi.

Warlock>dr00d>Bl!zz :P>pala
[quote name='Efendy' post='59359' date='Sep 5 2006, 02:03 PM']
Burdaki warrior son sözünü,kemal sunal tarzında söylüyordur kesin.Çok güzel bir durum a deyinmişsin.Paladinler ölmez ama [color="#FF6666"]en az honor sahibi olan[/color] karakter olur.
[/quote]

gmların %75 i paladin :P

[quote name='Shevarash' post='59586' date='Sep 6 2006, 03:21 AM']
Bizde Birhan niye gelmiyor diyoruz, Işığı bulmuş desenize :lol:
Quest Completed : Searching for the Light [52] Elite
[/quote]

bende ozledim nerde eski gm olcan diyen birhan abi......pve ci oldu cıktı yaf :P
Bildiğiniz üzre en son patch bubble+hs kalktı..yani aslında boşuna tartışıosunuz..Bl!zz nerfledi wtfpwnzor..
paladinlerin hayatını işkenceye çevirmek için burdayım :D
[quote name='armanaltug' post='59621' date='Sep 6 2006, 12:01 PM']
paladinlerin hayatını işkenceye çevirmek için burdayım :D
[/quote]

senin aklını alırım :P
paladinlerin %60 holy spellerinin aggro sağlaması en büyük özelliği bence... o şekilde çok tank olan gördüm :)
arkadaşlar, paladin pvp başlığı değil bu.

şimdi sadece mesajları siliyorum bir daha yollayanların forum account'larını 5 günlüğüne engelliyorum, bilginize.