Jump to content
Posted
Ben bişey diyemeyeceğm ya siz?

[url="http://img386.imageshack.us/img386/5900/galleryimages5cgfcldfcren20fotolar5cddnternette20dolahn2.jpg"]RESİM[/url]

Featured Replies

:huh: :huh:
o anı düsünmek bile istemem :(
Dün son durak 2 yi izledim şuanki ruh halimle muhtemeldir diyorum :mellow: başka bi zaman olsaydı cevabım " :blink: " olurdu.
evt son durak'ın sahnelerine benziyor...
  • Author
[quote name='informal' post='59720' date='Sep 6 2006, 05:46 PM']
evt son durak'ın sahnelerine benziyor...
[/quote]

Ama orada kız sağolsun baya bir kişinin hayatını kurtarmıştı :)
evet :) gömlekli hafif uzun saçlı bi adam vardı. dikenli telle 3 e bölündü ya en enteresan ölüştü bnce :unsure:
son durak 2 den bir kare we inanılmaz bir dehset
evet sondurak 3 komik ölümler vardı ya oha diyodum bu kadar şey türk filminde olmaz diyodum lol
  • 3 weeks later...
  • Author
Son durak te en güzel ölüm gidenler bilir "solarium" sahnesi diyorum. Bir de çivi makinesi sahnesi vardı :D
şimdi topiğin konusuna göre cevabım...
Muhtemelen şöför direksiyonu sagına kırıp topraga carparak hayatını kurtarmıştır.
Dediğiniz filmlerden sadece 2 si güzel diğerleri yalan
Kurgu sundan görüntülerine kadar herseyi berbat bence
solarium sahnesi benim "yok artik lebron james" dedigim bir sahnedir. hele ki o tahtanin yana kaydirilmak suretle o kapaklardan kurtulacagi bariz belliyken, idiot kizlarimiz aman ne çekicem o tahtayi elime kiymik batar burda yanarak ölürüm daha iyi. hem öbür tarafa da bronz gireriz fena mi şeklinde düşünmüşlerdir. son derece trişka bir sahnedir.
bu topic daha once acılmısmıydı acaba neyse..
onun yerinde olmak istemezdim ama keske cogu olum kaza olsa iyi olurdu dunyada yüzlerce insan katledilior :(
kameraman destroyed :D
aa lafımı çalma yıpratırım :D
Guzelim kameranın on camı kırılmıstır :P
cok güsel yasamak isterdim tecrübe olmustur orda ben ossam sarampnele atlardım 2 ayrı tecrübe bi arada :)
[quote name='fidel' post='63961' date='Sep 22 2006, 05:24 PM']
cok güsel yasamak isterdim tecrübe olmustur orda ben ossam sarampnele atlardım 2 ayrı tecrübe bi arada :)
[/quote]

Dicek laf yok :mellow:
E bu sahne zaten don durak 2 den :huh: