Posted September 8, 200618 yr Herkese iyi sohbetler ve iyi oyunlar benim forumdan da uzaklaşma zamanım gelmiş olduğunu anladım. Herkes kendine iyi baksın.
September 8, 200618 yr güle güle git, umarım geriye gelirsin. imzandaki sözü de çok severim açıkçası.
September 8, 200618 yr Yaw oyun neysede forumdan nıye uzaklaşıyon anlamış değilim. Bilmiyorum ama birisine kızıp yapıyorsan ayıp edersin fakat nedenı bu değil senın için en iyi olan forumdan uzaklaşman ise dostum senın için iyi olan bizim içinde iyidir kendıne cok iyi bak forumda konuşamayacak olsakta msn den sohbet ederız artık. sakın onuda kapatacam deme
September 9, 200618 yr ALLAH a (c.c.) emanet ol. Kedine iyi bak. Hayatta başarılar sana. Mümkünse nedeninide öğrenebilirmiyiz acaba Edited September 9, 200618 yr by Hmana
September 9, 200618 yr sende mi? off sunucudaki en kaliteli insanlar yavas yavas oyundan ayrılıyor.drekthar,st.hunter,oravus,sen...
September 9, 200618 yr şimdiye kadar bizle paylaştığın herşey için teşekkür ederim bütün wt alemi adına... kendine iyi bak... görüşmek üzere
Herkes kendine iyi baksın.